Virginia Bruno

Jam i përkushtuar të shkruaj përmbajtje për revista dhe faqe interneti të ndryshme, më pëlqen të shkruaj dhe të hulumtoj dhe mbi të gjitha të lexoj të gjitha llojet e temave. Ndër temat, unë jam i apasionuar pas gjërave që lidhen me mitologjinë dhe qytetërimet e lashta, gjë që më ka bërë të jem një lexues i zjarrtë dhe të mësoj për dizajnet e botës magjike të tatuazheve, gjithçka rreth teknikës, modeleve, simboleve dhe kështu mund të specializohem. në temë. Në tatuantes, Unë jap ide, referenca, për të marrë frymëzim, kuptime dhe këshilla mbi tatuazhet e të gjitha llojeve të dizajneve dhe teknikave. Gjithashtu udhëzime për vendosjen, madhësinë, kujdesin pas dhe mbulimin e tatuazheve. I lumtur të ndaj përmbajtje të informuar dhe pasionante me të gjithë rreth botës magjepsëse të artit të trupit me bojë.