Antonio Fdez

Për shumë vite kam qenë i apasionuar pas botës së tatuazheve. Unë kam shumë dhe të stileve të ndryshme. Klasike tradicionale, Maori, Japoneze, etj ... Kjo është arsyeja pse shpresoj se të pëlqen ajo që do të shpjegoj për secilën prej tyre.