Nat Cerezo

Adhurues i stilit neo-tradicional dhe i tatuazheve të çuditshme dhe geeky, nuk ka asgjë si një pjesë me një histori të mirë pas saj. Meqenëse nuk jam në gjendje të vizatoj ndonjë gjë më të komplikuar se një figurë me shkop, duhet të kënaqem me lexim, shkrim rreth tyre... dhe që ato të bëhen për mua, sigurisht. Mbajtës krenar i gjashtë (mënyrës së shtatë) tatuazheve. Herën e parë që bëra një tatuazh, nuk munda të shikoja. Herën e fundit, më zuri gjumi në barelë. Më pëlqen të zbuloj kuptimin dhe origjinën e tatuazheve që shoh, dhe të mësoj për kulturat dhe traditat e ndryshme që i kanë frymëzuar ato. Më pëlqen gjithashtu të ndaj përvojat dhe këshillat e mia për kujdesin dhe shërimin e tatuazheve dhe të rekomandoj artistët dhe studiot më të mira që njoh. Ëndrra ime është të udhëtoj nëpër botë dhe të mbledh tatuazhe të stileve dhe vendeve të ndryshme. Unë besoj se tatuazhet janë një formë shprehjeje dhe arti dhe se secili ka një histori për të treguar.