Susana Godoy

Që i vogël e kisha të qartë që gjëja ime ishte të isha mësuese, por përveçse mund ta bëja realitet, mund të kombinohej në mënyrë perfekte edhe me pasionin tim tjetër: të shkruaj për botën e tatuazheve dhe piercing-eve. Sepse është shprehja maksimale e mbajtjes së kujtimeve dhe momenteve të jetuara në lëkurë. Unë besoj se tatuazhet dhe piercings janë një mënyrë për të shprehur personalitetin tonë, emocionet dhe vlerat tona. Janë një formë arti që na shoqëron gjatë gjithë jetës dhe na bën unikë. Prandaj i përkushtohem që të shkruaj me pasion, respekt dhe profesionalizëm për këtë temë.