Ekipi editorial

Tatuantes Është një uebsajt i blogut Actualidad. Faqja jonë e internetit i dedikohet bota e artit të trupit, sidomos tek tatuazhet por edhe tek piercing dhe forma të tjera. Ne propozojmë dizajne origjinale ndërsa synojmë të sigurojmë të gjitha informacionet se si të bëni tatuazhe, kujdesin e lëkurës, etj.

Ekipi redaktues i Tatuantes Isshtë i përbërë nga i apasionuar pas botës së tatuazheve dhe artit të trupit të lumtur për të ndarë përvojën dhe njohuritë e tyre me ju. Nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e saj, mos hezitoni të na shkruani përmes kësaj forme.

Redaktorët

 • Virxhinia Bruno

  Jam i përkushtuar të shkruaj përmbajtje për revista dhe faqe interneti të ndryshme, më pëlqen të shkruaj dhe të hulumtoj dhe mbi të gjitha të lexoj të gjitha llojet e temave. Ndër temat, unë jam i apasionuar pas gjërave që lidhen me mitologjinë dhe qytetërimet e lashta, gjë që më ka bërë të jem një lexues i zjarrtë dhe të mësoj për dizajnet e botës magjike të tatuazheve, gjithçka rreth teknikës, modeleve, simboleve dhe kështu mund të specializohem. në temë. Në tatuantes, Unë jap ide, referenca, për të marrë frymëzim, kuptime dhe këshilla mbi tatuazhet e të gjitha llojeve të dizajneve dhe teknikave. Gjithashtu udhëzime për vendosjen, madhësinë, kujdesin pas dhe mbulimin e tatuazheve. I lumtur të ndaj përmbajtje të informuar dhe pasionante me të gjithë rreth botës magjepsëse të artit të trupit me bojë.

Ish-redaktorët

 • Antonio Fdez

  Prej shumë vitesh jam e apasionuar pas botës së tatuazheve. Unë kam stile të shumta dhe të ndryshme. Klasike tradicionale, maori, japoneze etj... Prandaj shpresoj t'ju pëlqejë ajo që do t'ju shpjegoj për secilën prej tyre. Tatuazhet janë për mua një mënyrë për të shprehur personalitetin tim, shijet dhe përvojat e mia. Secila ka një kuptim të veçantë për mua dhe më kujton një histori. Më pëlqen të mësoj për kulturat dhe traditat e ndryshme pas tatuazheve dhe të ndaj pasionin tim me njerëzit e tjerë. Kjo është arsyeja pse unë i përkushtohem të shkruaj për këtë temë magjepsëse. Shpresoj që të kënaqeni duke lexuar artikujt e mi dhe që ata t'ju frymëzojnë të bëni tatuazhin tuaj.

 • Nat Qershi

  Adhurues i stilit neo-tradicional dhe i tatuazheve të çuditshme dhe geeky, nuk ka asgjë si një pjesë me një histori të mirë pas saj. Meqenëse nuk jam në gjendje të vizatoj ndonjë gjë më të komplikuar se një figurë me shkop, duhet të kënaqem me lexim, shkrim rreth tyre... dhe që ato të bëhen për mua, sigurisht. Mbajtës krenar i gjashtë (mënyrës së shtatë) tatuazheve. Herën e parë që bëra një tatuazh, nuk munda të shikoja. Herën e fundit, më zuri gjumi në barelë. Më pëlqen të zbuloj kuptimin dhe origjinën e tatuazheve që shoh, dhe të mësoj për kulturat dhe traditat e ndryshme që i kanë frymëzuar ato. Më pëlqen gjithashtu të ndaj përvojat dhe këshillat e mia për kujdesin dhe shërimin e tatuazheve dhe të rekomandoj artistët dhe studiot më të mira që njoh. Ëndrra ime është të udhëtoj nëpër botë dhe të mbledh tatuazhe të stileve dhe vendeve të ndryshme. Unë besoj se tatuazhet janë një formë shprehjeje dhe arti dhe se secili ka një histori për të treguar.

 • maria jose roldan

  Jam një nënë me tatuazh, mësuese speciale, psikologe edukative dhe e apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. I dua tatuazhet dhe përveçse i mbaj në trup, më pëlqen të zbuloj dhe të mësoj më shumë rreth tyre. Çdo tatuazh përmban një kuptim të fshehur dhe është një histori personale... që ia vlen të zbulohet. Që i vogël jam magjepsur nga vizatimet dhe simbolet që shprehnin diçka më shumë se çfarë shihej me sy. Tatuazhet e mia janë pjesë e identitetit tim dhe mënyrës sime për të parë botën. Si një shkrimtar tatuazhesh, më pëlqen të ndaj përvojën dhe njohuritë e mia me njerëz të tjerë që kanë gjithashtu këtë pasion. Më pëlqen të hulumtoj origjinën, kuptimin dhe teknikën e llojeve të ndryshme të tatuazheve, si dhe tendencat, këshillat dhe kuriozitetet rreth këtij arti të lashtë. Qëllimi im është të informoj, frymëzoj dhe argëtoj lexuesit që duan të dinë më shumë rreth tatuazheve dhe historive të tyre.

 • Susana godoy

  Që i vogël e kisha të qartë që gjëja ime ishte të isha mësuese, por përveçse mund ta bëja realitet, mund të kombinohej në mënyrë perfekte edhe me pasionin tim tjetër: të shkruaj për botën e tatuazheve dhe piercing-eve. Sepse është shprehja maksimale e mbajtjes së kujtimeve dhe momenteve të jetuara në lëkurë. Unë besoj se tatuazhet dhe piercings janë një mënyrë për të shprehur personalitetin tonë, emocionet dhe vlerat tona. Janë një formë arti që na shoqëron gjatë gjithë jetës dhe na bën unikë. Prandaj i përkushtohem që të shkruaj me pasion, respekt dhe profesionalizëm për këtë temë.

 • Alberto Perez

  Unë jam i apasionuar pas absolutisht çdo gjë që ka të bëjë me tatuazhet. Stilet dhe teknikat e ndryshme, historia e tyre... Unë jam i apasionuar pas gjithë kësaj, dhe kjo është diçka e dukshme kur flas apo shkruaj për to. Që kur bëra tatuazhin tim të parë, u magjepsa nga arti i kapjes së një simboli, një mesazhi apo një emocioni në lëkurë. Jam i përkushtuar të hulumtoj dhe të ndaj gjithçka që di për botën e tatuazheve, nga origjina dhe kuptimi i tyre deri te tendencat dhe këshillat më të fundit. Qëllimi im është të informoj, frymëzoj dhe argëtoj të gjithë dashamirët e tatuazheve, si dhe ata që duan të fillojnë në këtë formë të shprehuri.

 • Sergio Gallego

  Unë jam një person që kam qenë gjithmonë i apasionuar pas tatuazheve. Që kur isha i vogël, isha magjepsur nga dizajnet dhe kuptimet që mund të kishin në kultura të ndryshme. Me kalimin e kohës, mësova më shumë për ta, historinë, traditën dhe mënyrën se si të kujdesem për ta. Më pëlqen të hulumtoj teknikat, stilet dhe tendencat në botën e tatuazheve. Dhe gjithashtu ndaj njohuritë e mia në mënyrë që të mund ta shijoni atë. Për këtë arsye i përkushtohem shkrimit të artikujve për tatuazhet, ku ju ofroj këshilla, kuriozitete dhe rekomandime.

 • Diana Millan

  Unë kam lindur në Barcelonë rreth tridhjetë e ca vjet më parë, kohë e mjaftueshme për një person natyral kurioz dhe disi të pamatur që të kënaqet duke mësuar rreth tatuazheve dhe sa të rëndësishme janë ato për kulturën globale. Që e vogël jam magjepsur nga dizajnet, ngjyrat dhe kuptimet e fshehura pas çdo tatuazhi. Kam udhëtuar nëpër botë për të mësuar nga dora e parë për traditat dhe stilet e ndryshme të tatuazheve, nga Maori i Zelandës së Re deri te yakuza e Japonisë. Gjithashtu, ju tashmë e dini se "pa rrezik, pa argëtim, pa dhimbje, pa përfitim"… Kështu që unë vetë kam bërë disa tatuazhe që përfaqësojnë momente, njerëz dhe vlera në jetën time. Nëse doni të dini gjithçka rreth tatuazheve, shpresoj t'ju pëlqejnë artikujt e mi, ku do t'ju tregoj kuriozitete, këshilla dhe tendenca për këtë art të lashtë.