tatuazhe dashurie

Tatuazhe dashuri

Disa i pëlqejnë modelet e tatuazheve dhe kjo është një ndjenjë vërtet e bukur.

Guaska e nautilusit

Tatuazh i guaskës Nautilus

Predha nautilus përmban raportin e artë, është një tatuazh i përsosur për dashamirët e bukurisë dhe matematikës.

Tatuazh i Miguel A. Bohigues

Tatuazhe Qeni IV: Zagar

Zagarët janë kafshë madhështore që pësojnë mundime të vërteta kur mbaron sezoni i gjuetisë; për fat të mirë shumë i respektojnë dhe i shpëtojnë ata.

Një çudi

Tatuazhe dhe Kromoterapi II

Duke vazhduar me atë që ju thashë dje në lidhje me kromoterapinë, besimtarët në chakras konsiderojnë se secili prej ...

tatuazh-çelës

Tatuazhe kryesore

Tatuazhet kryesore, modelet dhe kuptimi i këtij elementi të veçantë.

tatuazhe-pupla

Tatuazhe me pendë

Hartimet e tatuazheve të pendës dhe kuptimi i këtij elementi të çmuar.

tatuazh-peterpan

Tatuazhe Peter Pan

Disa modele për të bërë tatuazh Peter Pan dhe çfarë do të thotë kjo.

Tatuazhe pinguin

Simbolika e një kafshe të bukur, për të bërë një tatuazh, pinguinët.

Tatuazh nga artisti Chris Carver

Horimono XIII: fletë panje

Fletë panje është një tjetër nga tatuazhet më përfaqësuese të bimëve në horizont: ky është kuptimi i saj

Një çudi

Kryqi Celtic për një tatuazh

Kryqi kelt është një vizatim i mirë për të bërë tatuazh nëse dikush është një besimtar dhe gjithashtu një adhurues i kësaj kulture

Heronjtë e Tatuazhuar të Suikoden nga Kunisada III

Horimono: Origjina

Horimono është tatuazhi tradicional japonez, unik në botë për ekzekutimin, temën dhe estetikën e tij.

Shelga, një pemë tjetër e horoskopit keltik

Horoskopi Keltik

Ne vazhdojmë me pemët që janë pjesë e horoskopit kelt dhe që mund të shërbejnë si një vizatim për një tatuazh.

Kërthiza si qendër

Ide tatuazhesh për kërthizë

Kërthiza, duke qenë pjesa qendrore e trupit, pranon të gjitha llojet e tatuazheve, ky artikull do të japë ide për disa prej tyre.

Ensō nga Shundo Aoyama Roshi

Ensō: i përshtatshëm për një tatuazh?

Ensō është një simbol japonez kuptimi i të cilit është shumë i thellë, kështu që disa kanë filluar ta bëjnë tatuazh, por a nuk do të ishte në kundërshtim me frymën e tyre?

Sa më i madh të mbulohet tatuazhi, aq më i madh do të duhet të jetë edhe mbulimi

Magjia e tatuazhit të mbuluar

Mbulimi i një tatuazh me një mbulesë paraqet shumë ndërlikime të tilla si madhësia, boja, plagët, zona, dizajni ...

Cilësia dhe bukuria në tatuazhin Oviedo

Studiot e tatuazheve në Oviedo

Kultura e tatuazheve ka një bastion shumë të rëndësishëm në kryeqytetin Asturian. Studiot e tatuazheve Oviedo shquhen për trajtimin e tyre të jashtëzakonshëm dhe cilësinë e lartë.

Tatuazh i vogël mace e zezë

Studiot e tatuazheve në Salamanca

Salamanca, vendi i kulturës dhe destinacionit për studentë nga e gjithë bota, është një nga vendet kryesore në artin e tatuazheve. Në këtë qytet gjejmë një larmi të rëndësishme stilesh, të gjitha me cilësi më të lartë.

Studio e tatuazheve

Studiot e tatuazheve në Bilbao

Bilbao është një qytet me pasuri të madhe kulturore, kështu që bota e tatuazheve është veçanërisht e zhvilluar në këtë kryeqytet. Prova e kësaj, studiot e tij të tatuazheve.

tattoos

Tatuazhe, hyrje e shkurtër

Një hyrje e vogël në botën e tatuazheve, në mënyrë që të fillojmë të njohim më mirë një art, ndonjëherë pak të njohur.