Tatuazhe udhëtimi

Tatuazhe udhëtimi për udhëtarët e pangopur

Frymëzohuni nga tatuazhet më të mira të udhëtimit nëse dëshironi të mbani mend një udhëtim ose një vend të veçantë. Vazhdoni të lexoni nëse jeni duke kërkuar një tatuazh minimalist dhe diskret!

Tatuazh goblinë kërpudhash

Tatuazhe kukudhësh dhe zanash

Zbuloni origjinën e kukudhëve dhe zanave përpara se të vendosni të bëni një tatuazh të këtyre qenieve. Lexoni për të zbuluar tatuazhet e kukudhëve!

Tatuazhe shkopi luftëtar

Tatuazhe luftëtarësh, forcë dhe guxim

Tatuazhet e luftëtarëve janë shumë të veçanta: ato transmetojnë forcë dhe energji dhe kanë një dizajn spektakolar. Lexoni këtë postim për të parë disa!

Tatuazh i duarve

Tatuazhe 3D që duken reale

Këto tatuazhe mbresëlënëse 3D nuk do t’ju ​​lënë indiferentë. Lexoni këtë artikull nëse doni të frymëzoheni për të marrë një pjesë spektakolare!

Tatuazhe në diell dhe hënë

Tatuazhet në diell dhe hënë kërkohen nga burrat dhe gratë falë bukurisë së tyre dhe kuptimit që mund të kenë për ata që i veshin ato.

tatuazhe të dragoit fisnor

Tatuazhe të dragoit fisnor

Tatuazhet fisnore të dragoit mund të jenë një mundësi e shkëlqyeshme për shumë, pasi përveç kuptimit ato mund të jenë edhe estetike.

tatuazhe zanash

Tatuazhe zanash për burra

Tatuazhet e zanave janë të njohura sidomos për gratë, por pse burrat nuk mund t’i bëjnë ato tatuazhe? Sigurisht…

tatuazh zanash

Tatuazhe zanash dhe nimfash

Tatuazhet e zanave dhe nimfave janë tatuazhe që gratë kanë tendencë t'i pëlqejnë shumë. Ata janë estetikisht të bukur dhe gjithashtu kanë simbolikë të shkëlqyeshme.

tatuazh zanash në hip

Tatuazhe zanash në hip

Tatuazhet e zanave janë mjaft të njohura dhe gjithashtu shumë elegante. Dëshironi të bëni një tatuazh zanash në hip?

duende

Tatuazhe zanash dhe kukudhësh

Tatuazhet e zanave dhe kukudhëve janë mjaft të zakonshme për burrat dhe gratë pasi ato kanë bukuri të madhe dhe mund të nënkuptojnë gjëra të mëdha.

Tatuazhe të vogla zanash

Nëse ju pëlqejnë tatuazhet e vegjël të zanave, mos harroni se çfarë nënkuptojnë dhe gjithçka që mund të shtojnë në lëkurën tuaj. A ju pëlqen rinia e përjetshme?

tatuazh zanash

Tatuazhe zanash me emra

Tatuazhet e zanave janë shumë të popullarizuara në mesin e grave dhe nëse shtoni edhe një emër të rëndësishëm për veten tuaj, do të jetë edhe më mirë.

Tatuazhe Alice in Wonderland

Historia e Alice in Wonderland është një histori e bukur plot imagjinatë dhe magji. Por tatuazhet janë gjithashtu mbresëlënëse.

Tatuazhi i Engjëllit të Rënë

A ju pëlqen tatuazhi i engjëjve të rënë? Shtë një tatuazh me një ngarkesë të fortë emocionale por pa dyshim që është me të vërtetë i bukur nëse zgjidhet dizajni i duhur.

tatuazh-peterpan

Tatuazhe Peter Pan

Disa modele për të bërë tatuazh Peter Pan dhe çfarë do të thotë kjo.

Kërthiza si qendër

Ide tatuazhesh për kërthizë

Kërthiza, duke qenë pjesa qendrore e trupit, pranon të gjitha llojet e tatuazheve, ky artikull do të japë ide për disa prej tyre.