Tatuazhe në Japoni

Tatuazhe nga Japonia, periudha Edo

Tatuazhet japoneze zgjojnë pasione, dhe me arsye të mira, veçanërisht nëse e dini historinë e saj: sot, ne do të shohim ngritjen e tij në periudhën Edo. Lexoni dhe shikoni!

irezumi

Irezumi, origjina e tatuazheve në Japoni

Irezumi është mënyra se si quhet kjo art antik në japonisht, e cila konsiston në injektimin e bojës në lëkurë për të krijuar dizajne të ndërlikuara. Lexoni për të ditur më shumë!

Tatuazh Maneki-neko në këmbë

Tatuazhe Maneki-neko, macja me fat

Tatuazhet Maneki-neko janë të adhurueshme dhe kanë një legjendë të bukur japoneze të lidhur me to. Gjeni se çfarë nënkuptojnë sipas ngjyrës së tyre!

Tatuazh i krahëve Samurai

Tatuazhe, dizajne dhe kuptim Samurai

Nëse ju pëlqejnë tatuazhet Samurai, mos harroni modelet që ju tregojmë dhe kuptimin që ato mbajnë. Guximi dhe drejtësia vijnë në tatuazhet tuaja

Tatuazh nga artisti Chris Carver

Horimono XIII: fletë panje

Fletë panje është një tjetër nga tatuazhet më përfaqësuese të bimëve në horizont: ky është kuptimi i saj

Heronjtë e Tatuazhuar të Suikoden nga Kunisada III

Horimono: Origjina

Horimono është tatuazhi tradicional japonez, unik në botë për ekzekutimin, temën dhe estetikën e tij.