25 ide tatuazhesh feniks për këmbët e grave

feniks-zog-mbulesë

Tatuazhet Phoenix janë një nga modelet më të njohura në mesin e grave. Është simbol i rilindjes dhe rinovimit, transformimit dhe triumfit të shpirtit njeriu mbi pengesat dhe fatkeqësitë.

Këta zogj mitikë shpesh përshkruhen si të fortë dhe të fuqishëm, duke i bërë ata një zgjedhje të shkëlqyer për një tatuazh. Shumë njerëz zgjedhin të bëjnë tatuazhe feniksi pasi ka luftuar shumë për të kapërcyer një traumë ose një problem personal, si një mënyrë bëjini haraç zogut për ndryshimin e madh që keni mundur të përjetoni dhe kuptimin e fuqishëm që i dha jetës së tij.

Të tjerët thjesht e shohin simbolin si të bukur dhe ofrojnë shumë forcë dhe mbrojtje. Shumë njerëz i bëjnë këto dizajne tatuazhe që nënkuptojnë forcë dhe përmirësim, për të fuqizuar veten, për të ndjerë entuziazëm dhe pasion për fillime të reja.

Prandaj, nëse po mendoni të bëni një tatuazh feniks në këmbën tuaj, Këtu do të gjeni 25 ide për t'ju ndihmuar të frymëzoni.

Tatuazh i thjeshtë kontur

tatuazh i thjeshtë-feniks-zog

Ky dizajn i thjeshtë i tatuazhit Phoenix është i përsosur për dikë që kërkon diçka të vogël dhe delikate. Skica e feniksit është e ngjyrosur në të zezë, dhe dizajni vendoset në pjesën e poshtme të këmbës ose kyçin e këmbës për një pamje të nënvlerësuar.

Tatuazh zogu Phoenix me ngjyra të gjalla

tatuazh-feniks-zog-ngjyra të gjalla

Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn që tërheq pak më shumë vëmendje, një feniks shumëngjyrësh mund të jetë zgjidhja perfekte për ju. Ky dizajn përmban nuanca të ndryshme të kuqe, portokalli dhe të verdhë për ta bërë feniksin të dallohet. Ky dizajn është një opsion i shkëlqyeshëm për të shtuar një prekje të ngjyrës në këmbën tuaj.

Tribal Phoenix Tattoo Tattoo

fisnor-tatuazh-këmbë-feniks-zog.j

Tatuazhet fisnore shpesh shoqërohen me kuptime të forcës dhe guximit, duke i bërë ato zgjedhjen perfekte për një dizajn tatuazhesh feniks. Ky dizajn përmban një skicë të mprehtë të feniksit, me vizatime të hollësishme fisnore në krahët dhe bishtin e saj. Tatuazhi duket i mrekullueshëm në pjesën e sipërme të këmbës dhe duket mahnitëse kur vishni pantallona të shkurtra.

Tatuazh feniks me lule

lule-feniks-zog-tatuazh.

Një mënyrë e mirë për ta bërë dizajnin tuaj të tatuazhit të feniksit me të vërtetë tuajin është duke përfshirë disa lule. Ky dizajn përmban një feniks të madh të rrethuar nga lule dhe gjethe të bukura, duke e bërë atë një kujtesë të madhe të bukurisë së jetës. Dizajni duket mahnitës kur vendoset në anën e këmbës ose afër gjurit.

Tatuazh gjeometrik Phoenix Tattoo

gjeometrik-feniks-tatuazh.

Për të krijuar një pamje moderne dhe unike, mund të zgjidhni një dizajn gjeometrik tatuazh feniks. Ky dizajn përmban skicën e feniksit me linja të qarta dhe të përcaktuara për t'i dhënë një ndjesi moderne. Ky dizajn duket i mrekullueshëm kur vendoset në pjesën e pasme të këmbës dhe mund të mbulohet lehtësisht nëse është e nevojshme.

Tatuazh feniks me bojëra uji

bojëra uji-feniks-zog-tatuazh.

Një prirje popullore në botën e tatuazheve janë modelet me bojëra uji, dhe Një tatuazh feniks me bojëra uji mund të jetë një opsion mahnitës. Ky dizajn përmban skicën e feniksit të mbushur me të kuqe të ndezur, portokalli dhe të verdhë, me detaje me bojëra uji për të shtuar një ngjyrë shtesë. Ky dizajn duket i shkëlqyeshëm kur vendoset në pjesën e poshtme të këmbës.

Tatuazh Phoenix në stilin me pika

tatuazh-zog-feniks-pika

Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn me të vërtetë unik, një tatuazh feniks me pika mund të jetë opsioni i përsosur për ju. Ky dizajn përmban siluetën e feniksit me modele të ndërlikuara pikash për ta bërë atë të dallohet. Ky dizajn mund të vendoset kudo në këmbë dhe duket mahnitës pavarësisht vendndodhjes së saj.

Tatuazh abstrakt i feniksit

abstrakt-feniks-zog-tatuazh

Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn vërtet unik, një tatuazh abstrakt i feniksit mund të jetë opsioni perfekt për ju. Ky dizajn përmban skicën e feniksit me forma dhe modele abstrakte për t'i dhënë atij një pamje jo të zakonshme. Ky dizajn është një opsion i shkëlqyeshëm për dikë që dëshiron të tregojë anën e tij artistike.

Dizajn tatuazh në të dyja këmbët

Nëse një feniks nuk është i mjaftueshëm, atëherë një dizajn i dyfishtë i tatuazhit të feniksit mund të jetë opsioni perfekt për ju. Ky dizajn përmban një palë feniks shumëngjyrësh që ulen në të dyja këmbët për të krijuar një pamje mahnitëse. Ky dizajn është një zgjedhje e shkëlqyer për dikë që dëshiron të tregojë anën e tij të fuqishme.

Tatuazh femre feniks

femër-feniks-zog-tatuazh.

Për të krijuar një dizajn që është vërtet unik për ju, mund të zgjidhni një tatuazh feniks femëror. Ky dizajn përmban skicën e feniksit me pupla dhe lule delikate për t'i dhënë një pamje më të butë. Ky dizajn duket i shkëlqyeshëm në anën e këmbës ose në ijë për një pamje femërore.

Tatuazh minimalist feniks

tatuazh minimalist-feniks-zog.

Nëse jeni duke kërkuar për diçka të thjeshtë por të fuqishme, atëherë një dizajn minimalist tatuazh feniks mund të jetë opsioni perfekt për ju. Ky dizajn përmban vetëm skicën e feniksit pa asnjë detaj shtesë, duke e bërë atë zgjedhjen perfekte për dikë që dëshiron të tregojë anën e tij të fuqishme pa qenë shumë dërrmuese. Ky dizajn duket i shkëlqyeshëm në kyçin e këmbës ose në pjesën e pasme të këmbës për një pamje të nënvlerësuar.

Dizajni i tatuazhit Phoenix me mesazh

feniks-zog-tatuazh-me-mesazh.

Nëse jeni duke kërkuar për një tatuazh me kuptim, një tatuazh përkujtimor feniks mund të jetë opsioni i përsosur për ju. Ky dizajn përmban siluetën e feniksit me një baner që lexon një mesazh të veçantë. Ky dizajn është një mënyrë e shkëlqyer për të nderuar dikë të veçantë dhe duket shkëlqyeshëm kur vendoset në anën e pasme ose anash të këmbës.

Tatuazh dragoi dhe feniks

zog-feniks-dhe-dragua.

Një kombinim shumë i njohur i dizenjove në botën e tatuazheve është ai i dragoit dhe feniksit. Ky dizajn përmban një dragua të egër në njërën këmbë dhe një feniks madhështor në anën tjetër, duke krijuar një deklaratë të fuqishme. Ky dizajn është një mënyrë e shkëlqyer për të treguar anën tuaj të fuqishme.

Tatuazh Phoenix në kofshë

feniks-tatuazh-në-kofshë

Një mënyrë e shkëlqyer për të treguar anën tuaj të ashpër është të bëni një tatuazh feniks në kofshën tuaj. Ky dizajn përmban skicën e feniksit me pupla dhe lule të detajuara për t'i dhënë atij një pamje femërore. Ky dizajn duket i mrekullueshëm kur vendoset në anën e kofshës.

Tatuazh i përshtatshëm i feniksit

çift-feniks-tatuazh.

Të bësh një tatuazh feniks me një të dashur mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të treguar përkushtim dhe dashuri. Ky dizajn përfaqëson lidhjen dhe rilindjen në një fazë të re që do të fillojë. Ideale për t'u përshtatur me partnerin tuaj.

Dizajni klasik i feniksit

tatuazh klasik-feniks-zog

Një dizajn klasik i feniksit zakonisht tregon zogun me krahët e hapur dhe sqepin e hapur, gati për t'u ngritur në qiell. Ju mund të zgjidhni të bëni një tatuazh feniks me detaje të ndërlikuara ose një dizajn më të thjeshtë dhe të efektshëm. Për një prekje femërore, merrni parasysh të shtoni detaje delikate si lule ose yje.

Tatuazh feniks kelt

celtic-feniks-tatuazh

Një dizajn feniks kelt përmban nyje të ndërlikuara dhe modele të përsëritura. Ky lloj tatuazhi zakonisht ka vija të errëta, të theksuara dhe hije të detajuara. Një tatuazh feniks kelt është një zgjedhje e shkëlqyer nëse doni diçka simbolike dhe kuptimplote.

Tatuazh Phoenix dhe trëndafila

feniks-zog-me-trëndafila

Një dizajn feniks dhe trëndafili mund të jetë një kombinim i bukur dhe simbolik. Trëndafilat janë një simbol i dashurisë dhe mund të përdoren për të inkuadruar dhe theksuar feniksin. Një tatuazh feniks dhe trëndafila është një zgjedhje e shkëlqyer nëse dëshironi diçka femërore dhe romantike.

Tatuazh Phoenix dhe kafkë

feniks-me-kafkë.

Një dizajn feniks dhe kafkë mund t'i japë tatuazhit tuaj një pamje të guximshme dhe të guximshme. Ky lloj tatuazhi mund të jetë i shkëlqyeshëm për të shprehur një anë rebele ose të errët. Një tatuazh feniks dhe kafkë është një zgjedhje e mirë nëse doni diçka të guximshme dhe dramatike.

Tatuazh i thjeshtë i feniksit

tatuazh i thjeshtë-colorful-phoenix

Nëse dëshironi diçka të vogël dhe të matur, një dizajn i thjeshtë feniks mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer. Një dizajn i thjeshtë feniks mund të jetë po aq i fuqishëm sa një më i madh, sepse fokusohet në thelbin e pastër të simbolit. Një tatuazh i thjeshtë i feniksit është një zgjedhje e shkëlqyer nëse dëshironi diçka klasike dhe të përjetshme.

Tatuazh Phoenix dhe diell

tatuazh feniks-zog-dhe-diell.j

Zogu Phoenix përfaqëson ciklin e jetës, rimishërimin dhe lidhet me zjarrin, i cili është edhe fillimi i jetës dhe janë të lidhur në një farë mënyre. Një dizajn i fuqishëm, ideal për një fillim të ri.

Dizajn kinez i tatuazhit të shpendëve Phoenix

kinez-feniks-zog-tatuazh.

Është një dizajn i përdorur gjerësisht në kultura të ndryshme, është një zog mitik në traditën kineze që Ajo është e lidhur me tiparet e fisnikërisë dhe hirit.

Tatuazh zogu Phoenix në të kuqe

i kuq-feniks-zog-tatuazh.

Është një tatuazh ideal për personat që pëlqejnë tonet e spikatura, është një ngjyrë që Ajo lidhet me zjarrin, ngjyra më e mirë për zogun.

Tatuazh zogu Phoenix në blu

blu-feniks-zog-tatuazh.j

Është një ngjyrë që lidhet me paqen, qetësinë. Në metafizikë ai përfaqëson kryeengjëllin Michael të rrezes blu, ideale nëse lidheni me engjëjt.

Tatuazh feniks në stilin e qëndisjes

qëndisje-stil-feniks-zog-tatuazh

Është një dizajn shumë origjinal, duket i qëndisur në lëkurën tuaj. Është një teknikë e shkëlqyer që kombinon ngjyrat dhe hijet për të arritur një teksturë dhe një realitet i shtuar i cili duket si një copëz e qëndisur në lëkurën tuaj, duke arritur një efekt të jashtëzakonshëm.

Së fundi, pavarësisht nga dizajni që zgjidhni, një tatuazh feniks në këmbë mund të jetë një haraç i bukur dhe simbolik për konceptin e rilindjes dhe rinovimit. Me këto ide si frymëzim, me siguri do të gjeni dizajnin perfekt për personalitetin dhe stilin tuaj unik.


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.