Tato pikeun baraya

Tato pikeun baraya asli

Naha anjeun badé nunjukkeun ka jalma éta yén sanaos sakapeung anjeun bakal maéhan aranjeunna, anjeun bakal salawasna bogoh ka aranjeunna sareng aya pikeun aranjeunna? Naha anjeun panginten…