Tato Daisy: kumpulan desain sareng hartos

Dais hideung bodas réalistis anu saé

Tato daisy mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun anu hoyong néwak kembang dina awakna. Mangrupikeun salah sahiji jenis pepelakan anu dikenal sacara global, pikeun bentuk sareng warna na.

,Ta pisan sababna naha, ngamangpaatkeun popularitasna, kami parantos mutuskeun pikeun nyayogikeun tulisan anyar di Tatuantes kana tato daisy. Naha anjeun mikirkeun kéngingkeun tato daisy? Naon anu bakal urang tingali sapanjang garis téks ieu bakal dipikaresep ku anjeun, janten baca deui pikeun milarian terang!

Hartina tato daisy

Aster konéng melambangkan kabagjaan

(Fuente).

Salah sahiji titik anu paling relevan pikeun tato daisy nyaéta na muatan simbolis jero sareng hartos. Sanaos urang nyarioskeun perkawis dina artikel séjénMangrupikeun waktos anu sampurna pikeun balikkeun kana poko anu hartosna tato daisy.

Legenda sareng perlambang daisy

Daisy tattoo dina panangan

heula, urang kedah terang yén kembang ieu aya hubunganana sareng sababaraha budaya kuno sapertos urang Nordik, Celtic atanapi Romawi.

Contona, pikeun Norse éta mangrupikeun kembang suci Freya, déwi cinta sareng kasuburan, éta sababna pepelakan ieu ngagaduhan konotasi anu feminin pisan. Di sisi anu sanésna, pikeun Kélts kuno éta ngandung hartos anu rada pikasediheun, sabab aranjeunna yakin yén nalika budak maot dewa-dewa ngadamel kembang aster bertunas ti bumi pikeun ngadorong kolot.

Tato Daisy dina ramo

(Fuente).

Pikeun urang Romawi éta ngagaduhan hartos anu aya hubunganana sareng kasucian sareng transformasi. Salah sahiji legenda na nyatakeun yén Vertumnus, dewa pepelakan, murag asih sareng nymph Belides anu éndah, anu ngajantenkeun kembang aster pikeun kabur tina tangkepan Vertumnus anu beurat. Éta mangrupikeun legenda anu mirip pisan sareng Apollo sareng Daphne, anu ogé ngajantenkeun pepelakan (bisi na laurel) kabur ti pengejar na.

Daisy digambar dina pigeulang

Ku jalan kitu tradisi metik kelopak daisy pikeun ningali naha batur resep urang atanapi henteu ngagaduhan akar dina matématika, kumargi kembang aster nuturkeun pola Fibonacci dina kelopak na, janten aya anu gaduh nomer rata sareng anu sanésna gaduh nomer ganjil, éta gumantung kana anu urang pilih. Éta sababna kembang aster ogé parantos janten simbol cinta romantis.

Dua aster réalistis dina panangan

tungtungna, kembang kembang kembang daisy ngagambarkeun kabersihan sareng kasucian pikeun agama Kristen, panginten kulantaran campuran sadaya legenda kafir anu ku kami parantos dicarioskeun.

Pondokna, sareng kusabab sadaya kapercayaan ieu, Tato daisy umumna ngalambangkeun kaéndahan, kaasih, nonoman, kabagjaan sareng awéwé.

Harti kembang aster numutkeun warna na

Aster warna-warni, masing-masing ngagaduhan hartos anu benten

(Fuente).

Ayeuna, pikeun terang hartos leres tato daisy éta mangpaat pisan perhatoskeun warna na, kumargi masing-masing ngagaduhan simbol anu benten anu pakait sareng na:

  • Daisies beureum: Énergi sareng kawani.
  • Daisies konéng: Kabagjaan sareng kecerdasan.
  • Aster biru: Émosi sareng sénsitip.
  • Daisies bodas: Innocence sareng kasucian.

Konci sareng ideu pikeun tato daisy

Unalome sareng kembang aster dina ujungna

Salah sahiji konci pikeun tato daisy - sapertos tato anu sanés tato kembang- nyaéta milikna karagaman sareng kamungkinan anu béda nalika nyiptakeun desain. Urang ngan saukur tiasa tato kembang daisy, pepelakan lengkep atanapi ngagabungkeun sareng sababaraha jinis elemen séjén. Dina galéri tato daisy anu ngiringan tulisan ieu anjeun tiasa kéngingkeun ideu pikeun tato anjeun anu salajengna sareng ayeuna kami ogé bakal masihan anjeun sababaraha ide.

Daisy réalistis

Tato saderhana tapi tiis pisan

(Fuente).

Taya ragu salah sahiji desain anu paling dipikaresep pikeun tato daisy panginten mangrupikeun salah sahiji kembang ieu dina sagala kaindahanana, nyaéta, dina gaya anu réalistis. Anjeun tiasa milih warna atanapi desain hideung bodas, anu penting nyaéta detilna dianggap minimum, contona, ku bayangan anu alus anu masihan jero ka pepelakan.

Daisy ku salib

Nganyatakeun iman anjeun ku tato daisy sareng cross

(Fuente).

Upami anjeun resep kana hal anu langkung spiritual sareng saderhana anjeun tiasa pilih rajah anu ngagabungkeun kembang ieu sareng simbol kaagamaan. Upami anjeun ngalaksanakeunana ku salib, sapertos anu aya dina poto, contona, anjeun bakal némbalan simbolisme Kristen anu aya hubunganana sareng daisy (polos sareng murni).

Daisy sareng kembang anu sanés

Komposisi anu ditetepkeun kalayan seueur kembang

(Fuente).

Daisies tiasa dianggo nyalira, tapi dipirig aranjeunna ogé éndah. Salaku tambahan pikeun nganteurkeun seueur hartos anu béda-béda (numutkeun unggal kembang), gaya anu réalistis disarankeun pisan sareng, upami anjeun milih warna, saha waé anu terang kumaha cara ngaturna kalayan saé atanapi éta tiasa rada kacau.

Daisy tattoo dina panangan

Tato daisy beureum aslina dina panangan

(Fuente).

Kusabab bentuk kembang ieu, sapotong dina panangan idéal. Milih desain anu rada ageung, sapertos anu dina poto, pinuh ku detil sareng ku corak pribadi pisan (kembang aster tibalik sareng beureum) ngajantenkeun rajah na bénten sareng aslina.

Awéwé sareng karangan kembang aster

Daisies cocog sareng elemen sanés, sapertos nona ieu

(Fuente).

Pikeun anu hoyong desain anu langkung imajinatif, tato daisy tiasa digabungkeun sareng elemen séjén, contona, awéwé. Kasuksésan rajah dina poto nyaéta gaya na cool pisan sareng saluyu sareng téma tattoo, sabab éta tradisional, sareng keuna warna biru kembang.

Daisy ku tangkorak

Tangkorak tattoo sareng daisy sareng naros pikeun corak asli

(Fuente).

Sareng urang teraskeun sareng desain gabungan, dina hal ieu, dipirig ku tangkorak sareng acuk, dua unsur paling umum dina tato. Nalika digabungkeun sareng margarita, sentuhan anu langkung asli masihan potongan. Aya pilihan sanés anu dimimitian tina téma anu sami, contona, ngahias tangkorak dina gaya Méksiko.

Kembang saderhana

Daisy saderhana dina ankle anu

Najan kitu, kadang-kadang klasik dianggo paling, sareng ngémutan hartos kembang aster, desain saderhana, hideung bodas tiasa nyebatkeun rasa rendah diri sareng kawijaksanaan. Tambih Deui, katingalina saé di tempat-tempat leutik sapertos pigeulang atanapi ankle.

Kembang ku hurup

Desain anu ngagabungkeun kembang sareng hurup

(Fuente).

Pilihan séjén anu narik pisan dina tato daisy nyaéta ngamangpaatkeun bentuk gagang gagang pikeun ngiringan kembang ku sababaraha hurup atanapi frasa anu ngagaduhan hartos anu khusus pisan. Hasilna nyaéta rajah lemes anu katingalina saé ampir dimana waé.

Daisy dina taktak

Daisy dina taktak, digabungkeun sareng pepelakan sanés masihan buruan

(Fuente).

Kumaha anjeun tiasa ngabayangkeun tato kembang dina taktak mangrupikeun tempat anu saé. Bentuk kembang sampurna sareng taktak bakal masihan nambihan jerona, tapi tiasa ogé digabungkeun sareng elemen séjén (kembang, pakis) ngawangun potongan anu langkung ageung sareng langkung pikaresepeun.

Daisy ku haté

Daisy sareng manah, lambang cinta

(Fuente).

tungtungna, daisy anu dibarengan ku haté di tengah mangrupikeun conto sanés simbolis romantis kembang ieu. Pilih warna sanés bodas pikeun kelopak, sapertos dina poto, pikeun masihan corak asli pikeun hartosna.

Daisy konéng, ogé simbol intél

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan simbolis kembang daisy sareng ideu. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tattoo anu sami? Naha saur anjeun kami parantos hilap nyaritakeun naon waé? Hayu urang terang dina komentar!

Poto Daisy Tato


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)