Saha Fred Harris, seniman tato Australia taun 30an?

Fred harris

Anjeun panginten terang nami anu kasohor di tato kawas Sailor Jerry, atawa sahenteuna éta sora aranjeunna wawuh pikeun anjeunTapi éta sanés nyarios yén anu langkung poék, sapertos Fred Harris, henteu pikaresepeun.

Sakumaha anjeun bakal ningali dina tulisan ieu khusus pikeun seniman tato Australia ieu, Fred Harris mangrupikeun kapribadian di Sydney taun 30-an, legenda anu bahkan tato kapribadian resep Betty broadbent.

Tato Fred Harris

Tato Fred Harris

Fred Harris sigana henteu terang yén studio tato leutik anu dibuka taun 1916 di Sussex Street, Sydney, bakal janten ikon tato di buana Australia. salami langkung ti tilu puluh taun, tapi éta kumaha kaayaan.

Salami waktos ieu, dingdingna dihias ku conto tato ti studio Harris nyaksian rébuan tato, henteu langkung sareng henteu kirang ti 2000 sataun. Sareng sanaos sigana, palanggan na sanés ngan ukur pelaut, tapi aya ogé anu tunggang kuda komo awéwé (rajah bintang nalika éta nyaéta freckles!).

Sydney taun 30-an

Fred Harris Tattooing

Nyaho Fred Harris sareng karyana ogé ngamungkinkeun urang terang kumaha ari Sydney taun 30an aneh pisan: anu nganggo rajah, dugi ka sakedik dunya jero taneuh sareng sajaba ti mainstream.

SAnjeun terang yén Fred Harris tato seueur rarancang anu béda, tapi pantunna robih nalika jaman ogé robih. Salaku conto, nalika Perang Dunya II dinyatakeun, desain anu ngagaduhan popularitas sapeuting nyaéta anu aya hubunganana sareng patriotisme sareng perang, sapertos umbul atanapi nomer régimér.

55 Wartoskeun ka kami, kumaha saur anjeun ngeunaan carita pelopor ieu? Naha anjeun ngagaduhan tato anu dilakukeun ku seniman tato terkenal? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong, anjeun ngan ukur kedah masihan koméntar ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.