Tato Dandelion

Tato Dandelion

Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji tato paling populer di kalangan budak awéwé sareng awéwé. Éta leres, urang ngobrolkeun tato dandelion. Sanés sanés waktos munggaran urang nyarios Tato tina jenis tato ieu saprak taun ka tukang, pasangan kuring Maria Jose parantos ngawartosan kami ngeunaan tato kembang anu saé sareng lemes ieu. Sanaos sareng dina waktos éta, kami nyarios langkung seueur pendapat tibatan hartos sareng perlambang anu dipiboga ku tato ieu.

Sareng éta anu badé dibahas dina tulisan ieu, kami bakal ngajelaskeun perlambangna sareng hartosna tato dandelion ogé alesan yén hiji jalma tiasa néwak tato ieu dina kulitna. Di sisi anu sanésna, urang ogé bakal masihan sababaraha ideu pikeun kéngingkeun rajah aslina sareng béda.

Naon hartosna tato dandelion?

Tato Dandelion

Ayeuna upami anjeun ditangtukeun (atanapi ditangtukeun) pikeun rajah dandelionsigana anjeun hoyong terang naon tattoo ieu melambangkan sareng hartosna. Kembang dandelion mangrupikeun pepelakan anu paling umum tiasa, éta tumuh kaayaanana sareng sacara praktis di daérah naon waé di dunya. Sareng éta, sanaos sigana urang nyarioskeun tattoo anu ngalambangkeun kaayaanana, henteu aya anu jauh tina kanyataan.

Kalemahanana sareng éta pakait sareng murangkalih sareng nonoman (urang sadayana parantos ditiup sababaraha dandelion salaku murangkalih) ngajantenkeun tato ieu polos, murni sareng nostalgia. Sanaos kitu, urang moal tiasa ngantepkeun kamungkinan seueur jalma tato kembang ieu pikeun ngagambarkeun sababaraha waktos khusus dina kahirupan aranjeunna atanapi mémori anu kami henteu hoyong waktosna janten kulawu sareng teu jelas.

Harti spiritual

Tato Dandelion

Sakumaha urang disebatkeun ogé, polos salah sahiji hartos hébat anu kagambar dina tattoo sapertos kieu. Tapi urang masih tiasa maju sakedik. Harti spiritual tina tato dandelion nyambungkeun diri urang ayeuna sareng jaman baheula. Leres, éta tiasa disada rada ahéng tapi henteu. Mangrupikeun cara pikeun henteu mopohokeun kenangan-kenangan anu hébat ti budak leutik, anu teras-terasan hubungan sareng éta sareng hirup deui dina waktos anu langkung bagja, atanapi sahenteuna, tanpa komplikasi anu utama. Sihir sareng kahoyong ogé nyambung sareng perlambangna. Sanaon pepelakan éta sorangan parantos dianggap magis dina waktos anu sanés, dina nyanghareupan hartos éta henteu bakal ditingalkeun.

Dina agama Nasrani dicarioskeun kitu tutuwuhan ieu dikaitkeun sareng cinta Yesus. Sinonim sareng nasib anu saé anu marengan anjeun. Tina naon anu tiasa urang sebutkeun yén éta parantos janten simbol anu positip sareng dina waktos anu sami aya hubunganana sareng salamet, panyembuhan sareng vitalitas.

Desain Tato Dandelion

Tato Dandelion dina taktak

Pangsaéna pikeun anjeun ningali lengkep galeri tattoo dandelion yén anjeun gaduh handap. Tangtosna, nalika nyarioskeun ngeunaan desain, urang tingali yén aya anu nganggo langkung seueur, sahenteuna popularitasna sareng sababaraha kali ditato. Sareng mangrupikeun dandelion anu parantos ditiup sareng kembangna parantos janten manuk alit.

Sanaos sareng ngemutan yén rajah ieu "teuing ditingali", sacara pribadi kuring bakal milih anu béda, ayeuna, naon anu bakal kami koméntar ayeuna langkung seueur pendapat pribadi tibatan anu sanés. Pikeun bagian kuring, sareng upami kuring kedah masihan pendapat kuring ka batur anu badé ngadamel tattoo dandelion, kuring bakal ngawartosan aranjeunna pikeun milih gaya anu béda, desain sapertos cat cai anu némpél abstrak tiasa saé pisan. Sareng urang jauh tina dandelion anu khas sareng ingon-ingon manuk.

Tato Dandelion nganggo serat

Tato Dandelion nganggo serat

Sapertos jinis tato anu sanés, urang ogé tiasa ngaraosan seueur variasi dina gambar ieu. Salah sahijina nyaéta ningali kumaha Dandelion rajah nganggo aksara nyokot tempat kahiji. Mungkin sabab salian ti ngagaduhan sagala simbol anu parantos kami sebatkeun, urang nambihan hartos anu énggal. Urang ngahutang ieu kana hurup anu bakal ngawangun sababaraha kecap atanapi frasa.

Hal anu paling umum nyaéta ningali kecap dorongan atanapi frasa positip anu salawasna ngingetan yén urang kedah teras-terasan berjuang unggal dinten. Tangtosna, langkung saé milih optimum frasa supados teu kalindih kaéndahan dandelion. Gagasan aslina nyaéta campuran bagian siki hurup masing-masing anu bakal ngawangun kecap. Dina hal ieu, langkung saé upami éta nami anu leres.

Dimana kéngingkeun rajah dandelion

Tato Dandelion dina iga

Sapertos macem-macem hartos na, dandelion ogé tiasa janten protagonis tina sagala rupa daérah awak anjeun. Anjeun kedah terang yén éta tiasa diadaptasi kana anu anjeun paling resep.

  • Dina pigeulang: Sanaos sigana henteu siga kitu, éta tiasa janten tato anu saé pikeun pigeulang. Tangtosna, dina hal ieu, disarankan pikeun mendesain pepelakan éta nyalira, sareng sacara vertikal, sareng ngan sababaraha siki di sakurilingna.
  • Dina taktak: Salah sahiji pilihan anu paling populér nyaéta ieu, tanpa ragu. Taktak mangrupikeun bagian tina awak dimana rajah dandelion tiasa janten anjeunna dina sagala kamulyaan. Langkung ti naon waé sabab bakal ngagaduhan bentuk anu horisontal, dimana urang tiasa manjangan siki sareng ngagabungkeun sareng hurup atanapi frasa anu parantos kami sebatkeun.
  • Cuello: Daérah beuheung anu anggun sareng sensual dina ukuran anu sami. Éta sababna upami anjeun ngagaduhan tato sapertos ieu, éta bakal langkung sampurna. Ukuran na bakal dikirangan, tapi henteu kaéndahanana. Sisi beuheung sareng tukangeun ceuli aranjeunna dipilih pisan pikeun dihias ku dandelion.
  • kueh pastel: Upami anjeun henteu sieun nyeri anu tiasa lumangsung dina tato suku, teras ka payun. Tanpa ragu, éta mangrupikeun hal anu sanés daérah paporit pikeun paméran desain resep ieu. Zona gurat ogé bakal janten anu langkung penting pikeun ieu.
  • Ankle: Tato ankle biasana ngagaduhan kawijaksanaan. Tapi dina hal ieu, urang badé milih desain anu mana ngahias daérah ankle sareng jaga sina naék kana suku. Tato nangtung anu pikaresepeun tur salawasna idéal.
  • Iga: Pikeun lalaki boh awéwé, tato dina iga Aranjeunna salawasna masihan kami kaaslian anu hébat, ditambah éta sampurna pikeun desain anu langkung ageung. Tangtosna, nyeri anu ogé muncul dina kasus ieu panginten. Tapi sanaos kitu, hasilna bakal janten hatur nuhun anu paling sensual kana lengkungan alami awak. Dandelion ngiringan sensualitas sareng kaindahan akhirna.

Harga Tato Dandelion

Tato Dandelion dina pigeulang

Harga tato tiasa rada beda-beda ti hiji tempat ka tempat anu sanés, ogé jinis tattoo anu urang carioskeun. Dina hal ieu, aya ogé anu variasi ukuran, gumantung kana tempat awak anu urang parantos pilih. Kami tiasa nyaritakeun yén harga na tiasa angkat ti 80 euro dugi ka langkung ti 110 euro.

Poto Dandelion Tato

Tulisan anu aya hubunganana:
Dimana henteu raoseun kéngingkeun rajah: sasar ka bagian awak ieu

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xenia valerko cenahna

    Pisan pikaresepeun sagalana! Tapi anjeun nganggo kalimat "ayeuna ogé" sababaraha kali

    1.    Antonio Fdez cenahna

      Anjeun leres Xenia, kuring parantos ngomean tulisan. Éta tagline anu kuring gaduh nalika nyerat sareng kadang-kadang maénkeun trik kuring sapertos kieu 😛

  2.   Susana godoy cenahna

    Halo, Luz !.

    Dina hal ieu, arah tattoo henteu ngarobah hartosna, sakumaha aturan. Kusabab hartosna didasarkeun deui kana simbolisme sareng union unsur-unsurna sareng henteu seueur kumaha susunanana dina desain akhir. Tempat awak dimana urang nyandak éta ngagaduhan karakter anu langkung spiritual atanapi ogé émosional, tapi nalika kuring nyarioskeun arah éta sorangan, éta henteu mangaruhan. 🙂

    Hatur nuhun pisan kana komentarna.
    Sambutan!.