Tato mawar hideung: kumpulan desain sareng penjelasan artina

Tato mawar hideung

Naha anjeun kantos heran naha jalma-jalma kéngingkeun tato mawar hideung? Sakumaha anu parantos urang bahas dina tulisan anu sanés, aya tato mawar sagala rupa sareng, gumantung kana warna kelopak, éta ngagaduhan hartos atanapi hartosna anu sanés. The tato mawar hideung beuki populér sareng sapanjang tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun hartos na kalayan jéntré bari nyusun desain anu béda.

Sakumaha anu parantos kami tunjukkeun sateuacanna, hartosna tato mawar Éta bakal bénten-bénten gumantung kana warna kelopak kembang ieu. Dina kasus mawar hideung, sapertos anu diarepkeun, éta ngagaduhan simbol anu hideung sareng pakait sareng aspék négatip. Tapi, Naon hartosna gelap tina tato mawar hideung? Kanggo seueur jalma ngalambangkeun maot sareng kanyeri.

Tato mawar hideung

Hartosna tato mawar hideung

Éta pisan sababna naha sabagéan ageung jalma anu mutuskeun acuk hideung dina waktos tatto, éta kusabab aranjeunna hoyong abadi dina kulit anjeun ingetan jalma anu dipikacinta anu parantos ninggalkeun dunya ieu. Di sisi anu sanésna, aya anu nganggap yén tattoo tina mawar hideung éta tiasa ngalambangkeun, sabalikna, harepan. Ieu kusabab mawar hideung ieu saleresna teu aya.

Éta ogé ngagaduhan sisi anu pakait sareng pemberontakan kusabab éta béda, sareng béda béda ti anu sanés. Pikeun sababaraha budaya, mawar hideung melambangkan tungtung perjalanan anu panjang sareng sesah anu tiasa diartikeun salaku puncak tina hiji tahap dina kahirupan urang atanapi akhir hiji siklus. Sakumaha urang tiasa tingali, éta tato mawar hideung tiasa ngagaduhan konotasi positipna.

Poto Tato Mawar Hideung

Tempat pikeun kéngingkeun tato mawar hideung

nu tato ros hideung aranjeunna sampurna pikeun lalaki sareng awéwé. Tapi nalika ngeunaan pamikiran ngeunaan tempat pikeun kéngingkeun rajah sapertos kieu, langkung saé panginten ngeunaan ukuranana sareng naha urang hoyong éta ditingali unggal dinten atanapi nganggo nganggo cara anu langkung wijaksana. Sanaos kitu, aya waé daérah awak dimana permintaan pikeun nganggo ramo jenis ieu ningkat. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna?

Tato mawar hideung

Panangan

Tanpa ragu, panangan mangrupikeun kanvas hébat anu urang ngagaduhan nalika ngeunaan nganggo rajah. Maka, henteu heran yén tato mawar hideung ogé dibawa di tempat ieu. Sababaraha diantarana bakal aya dina taktak atanapi taktak, tapi seueur anu milih panangan salaku salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun ngalebetkeun sababaraha kembang sedeng sedeng.

Mano

Bagian luhur leungeun ogé ngagaduhan dimensi anu sampurna pikeun nampung tato jinis ieu. Dina hal ieu, anjeun tiasa milih hiji acuk hideung atanapi anu parantos bérés geometri, anu biasana ogé mangrupikeun ideu anu saé anu kedah diperhatoskeun. Upami anjeun mikir kéngingkeun a mawar hideung tato dina leungeun, maka anjeun ogé tiasa kabawa ku salah sahiji anu paling réalistis, sareng bayangan poék sareng daun anu ngambil alih panangan, sakumaha anu urang carioskeun, tapi ogé dugi ka daérah tulang pigeulang.

Balikkeun

Kami ogé parantos ningali seueur tato mawar tapi di tukang. Di dieu anjeun ogé tiasa lebet desain pisan rupa-rupa. Anu angkat tina sabeulah taktak sareng langkung saderhana, dugi ka anu nyangkokkeun sabagian ageung kulit sareng ngagabung sareng ideu atanapi simbol pribadi anu sanés. Ideu anu sanés nyaéta nganggo tilu kembang ros ageung anu angkat tina hiji sabeulah kana taktak anu sanésna, nyaéta sacara horisontal. Tapi upami anjeun resep kuring ngagambar tulang tonggong anjeun, tato nangtung ogé topikal pisan. Anjeun tiasa milih sababaraha mawar tina jenis ieu, ti bagian beuheung dugi ka daérah lumbar.

Tato mawar hideung dina sabeulah taktak

Jinis tato mawar hideung

Pikeun lalaki

Éta bakal salawasna gumantung kana rasa jalma éta. Tapi leres éta tato mawar hideung pikeun lalaki Éta biasana dipuseurkeun di tempat sapertos panangan, tuur atanapi suku, ogé panangan. Salaku tambahan, aranjeunna dipirig ku sababaraha mawar atanapi anu langkung narik ati sareng daérah ogé ditato ku mangsi hideung, pikeun ngiringan. Desain gaya géometrik sampurna dina hal ieu, tapi ogé desain anu réalistis sareng sababaraha tetes hujan antara kelopak.

Tato naros dina suku

Pikeun awéwé

Kadang urang pendak mawar sakedik, sareng batang sareng duri. Sanaos di sisi anu sanésna, pilihan ngan ukur ningali kembang ros sareng kelopak anu ditato mangrupikeun salah sahiji ideu anu saé. Daérah taktak, ogé agul taktak mangrupikeun terdakwa dina hal ieu. Di daérah dada atanapi pingping aranjeunna ogé dianggap tempat anu sénsual sareng sampurna pikeun desain sapertos kieu.

Mawar hideung beureum

Sanaos salah sahiji hartian na dikaitkeun sareng pati, éta ogé kedah disebatkeun yén éta sami sareng kakuatan sareng karep pikeun nyandak jalur anyar. Sanaos aranjeunna tiasa dikaitkeun sareng duka sareng duka kusabab kaleungitan jalma anu dipikacinta, aranjeunna tiasa ditingali salaku stabilitas sareng katenangan. Mawar beureum nunjukkeun pangorbanan tapi ogé cinta atanapi markisa. Tanpa ragu, aranjeunna tiasa digabungkeun dina tato pikeun masihan kasaimbangan kana hartos akhir. Anjeun tiasa ngagabungkeun mawar anu kami sebatkeun, atanapi ogé, duanana warna dina kembang anu sami.

Mawar hideung ditato

Mawar hideung gotik

Mawar hideung, dina hal ieu aranjeunna bakal nganggo mangsi hideung duanana dina sisina sareng dina ngeusianana. Warna hideung bakal warna utama rajah sapertos kieu. Tapi enya, anjeun tiasa teras ngiringan anjeunna sareng anu sanés detil pikeun ngajantenkeun langkung gothic. Sababaraha tangkorak, gagak atanapi meureun detail gelap sanésna bakal sampurna pikeun masihan bérés pikeun tato urang.

Kalayan nami jalmi

Tanpa ragu, gumantung kana hartos anu urang pasihkeun, urang tiasa teras-terasan tambahkeun inisial atanapi nami ti jalma-jalma anu urang pikacinta. Boh dina bagéan kelopak sareng gagangna bakal sampurna pikeun nyerat nami éta. Anjeun tiasa milih sababaraha hurup kalayan bérés gothic sareng anjeun bakal ngagaduhan hasil anu langkung saé.

Gambar: Pinterest, googlechrome2016.ru, www.a2048.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)