Ana Robles

Aranjeunna nyarios "tukang sapatu, kana sapatu anjeun", janten salaku ahli filolog kuring ngahaturanan diri pikeun nyerat ngeunaan gairah kuring, sareng para seniman ngahaturanan diri pikeun ngalukis kuring. Nalika kuring ngagaduhan tato ka-20, kuring ngeureunkeun ngitung :)

Ana Robles parantos nyerat 1 tulisan ti saprak Juli 2022