Ferdinand Prada

Hobi karesep kuring nyaéta tato. Ayeuna kuring gaduh 4 (ampir sadayana geeks!) Sareng kalayan gaya anu béda. Tanpa ragu kuring bakal teraskeun nambihan jumlah dugi ka ngalengkepan ideu anu aya dina émutan. Ogé, kuring resep terang asal usul sareng hartos tato.