Nat Cherry

Kipas tina gaya neo-tradisional sareng tato langka sareng freaky, teu aya anu sapertos potongan sareng carita anu hadé di tukangeunana. Kusabab kuring henteu tiasa ngagambar anu langkung rumit tibatan boneka iteuk, kuring kedah netep maca, nyerat ngeunaan éta ... sareng parantos réngsé, tangtosna. Pamawa reueus ku genep (cara tujuh) tato. Kahiji kalina ngagaduhan rajah, kuring henteu tiasa katingali. Anu terakhir, kuring bobo dina gurney.