Susana godoy

Kusabab kuring alit, kuring jelas yén hal kuring janten guru, tapi salian ti tiasa janten kanyataan, éta ogé tiasa digabungkeun sareng karep kuring anu sanésna: Nulis ngeunaan dunya tato sareng tindikan. Kusabab éta mangrupikeun ungkapan pamungkas mawa kenangan sareng momen anu hirup dina kulit. Saha anu janten hiji, malikeun sareng kuring nyarioskeun tina pangalaman!