Tato leuweung pikeun anu resep alam sareng kahirupan séhat

panangan-leuweung- panangan

Upami aya rajah anu kuring sering resep sareng éta matak kuring ningali kana kulit jalma, nyaéta nalika aranjeunna nyirian leuweung dina kulitna. Upami rajahna parantos saé, kadang-kadang katingalina sapertos poto. Kuring resep pisan ka leuweung wengi dimana bayangan poék paling terkenal.

Aya jalma anu milih leuweung pikeun nempatkeun tatangkalan, tapi aya ogé anu resep nambihan unsur sanés kana desainna, kumaha aranjeunna tiasa janten sato wengi, ajag, bentang, jsb. Upami anjeun resep tato bentang atanapi alam sacara umum, langkung kamungkinan tato leuweung ogé janten hal anjeun.

Tato leuweung biasana ngalambangkeun cinta anu raoseun kana kahirupan sareng nuju alam. Sareng jalma-jalma aya di dunya ieu berkat éta sareng berkat tangkal sareng leuweung aranjeunna nyayogikeun hawa anu cekap pikeun urang sadayana anu nghirupan oksigén.

Tato anu bagian tina alam

tattoo alam dina panangan

Leuweung parantos janten bagian tina alam bahkan sateuacan jalma-jalma eksis. Ieu ti saprak jaman prasejarah, dimana cicingna mahluk hirup kuno ... leuweung mangrupikeun bumi mahluk ieu. Kanggo ieu Pikeun seueur jalma, leuweung mangrupikeun tempat suci.

Mangrupikeun lambang kahirupan, katenangan, réjuvenasi sareng seueur deui. Harti leuweung parantos ngalegaan sareng makin kuat ku jalanna waktos sareng ieu ngandung hartos yén dina jaman modéren, leuweung masih ngandung hartos seueur hal, sareng ku sabab éta ... éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngalakukeunana dina rajah.

Leuweung anu loba pisan dina kahirupan sareng misteri na enchant kami. Leuweung tiasa hartosna seueur hal pikeun hiji jalma sareng anu sanésna, sabalikna. Éta dina kakuatan seniman pikeun kéngingkeun rajah spektakuler sareng ngantep hartos ngagaduhan kakuatan. Malah jinis tangkal anu dipilih pikeun desainna tiasa ngagaduhan hartos anu béda tibatan upami jinis tangkal sanésna dipilih.

Aya jalma anu langkung resep ngagabungkeun jinis-jinis tatangkalan ngagaduhan hartos anu béda sareng simbulna langkung lega. Jalma sanés langkung resep nambihan elemen anu ngajantenkeun desain langkung saé sareng hartos anu paling jero.

Leuweung sareng tangkal mirip pisan sareng kahirupan urang ... urang gaduh kasempetan pikeun ngalaman siklus dina bentuk tantangan komo kenangan. Éta tiasa janten sarimbag sareng musim tatangkalan sareng transformasina kana waktos. Salaku conto, gugur mangrupikeun waktos anu sepi sareng damai, teras usum salju anu karasa dimana sadayana parantos maot ... tapi saatos musim semi sareng lahirna deui sareng harepan, sareng kaéndahan sareng kabagjaan usum panas anu bakal datang engké.

Usum taun anu digambar tato ogé tiasa masihan hartos anu anyar pikeun rajah bahkan nyarioskeun carita. Gambar tiasa ngagaduhan rupa-rupa detil, tapi ogé tiasa ngagaduhan hartos anu jero.

Hal anu saé pikeun tato ieu nyaéta nalika éta réngsé, tiasa ngémutan éta kado pikeun panon. Sigana mah sihir anu ngabantosan urang janten damang sareng ngangkut diri ka tempat éta, dimana urang tiasa ngalakukeun pamariksaan sorangan ngeunaan nurani, dimana urang tiasa tumuh sareng janten langkung saé. Aya desain spiritual langkung ti anu sanés, aya ogé anu langkung hideung, janten aranjeunna tiasa nyababkeun anjeun sieun. Anu penting nyaéta kumaha desain anu anjeun pilih raoskeun.

Tato alam, sakti sakedik

tattoo leuweung sinister

Pikeun jalma réa, rajah leuweung tiasa ngagaduhan hakékat gaib anu tangtu, sabab rébuan taun leuweung sok janten protagonis carita, legenda komo ritual.. Di leuweung sok aya mahluk gaib, mahluk spiritual ... atanapi bahkan ningali ka sisi sanés koin ... mahluk pikasieuneun anu ngan ukur wengi kaluar pikeun nyingsieunan korbanna.

Tapi kanyataanana nyaéta tato leuweung mangrupikeun cara pikeun ngaraosan tali anu dipibanda ku sadayana mahluk hirup sareng Ibu Bumi, pikeun mulang ka asal usulna, pikeun nginget yén urang sadayana hiji sareng alam éta mangrupikeun bumi urang.

Sakedik simbolis

Tato leuweung tiasa ngahijikeun hartos sareng simbul anu béda, sapertos jalan panyucian walungan atanapi kakuatan gunung. Sugan pikeun anjeun éta ogé hartosna bangsawan kai tina tatangkalan.

Dina rajah ieu, hartos sareng simbul anu béda-béda sasarengan, sapertos jalan panyucian walungan atanapi aliran ogé kakuatan gunung sareng bangsawan kai tatangkalan. Tapi sakumaha dina sagala hal, hartos sareng perlambang tattoo leuweung bakal gumantung kana pangalaman anjeun sareng naon anu kajantenan anjeun dina kahirupan.. Anjeun bakal tiasa mendakan hartos anjeun nyalira anu tiasa henteu pikaresepeun sareng ngagerakkeun tapi mangrupikeun hal anu langkung serem sareng pikasieuneun ... sapertos kasieunan nyalira di tengah leuweung tanpa terang kamana waé, kalayan tiis, haus, lapar sareng nguping aya sora anu anéh.

Dimana kéngingkeun rajah leuweung

tato leuweung kembar

Tattoo leuweung, sakumaha anjeun tiasa nebak, nyaéta tattoo anu peryogi rohangan sareng seueur padamelan. Kuring mamatahan anjeun yén seniman anu badé ngadamel tattoo mangrupikeun ahli propésional anu ngajantenkeun anjeun desain anu anjeun pasihan sateuacan ngamimitian kéngingkeun tattoo, janten anjeun bakal terang yén gambar anu anjeun gaduh dina kulit anjeun salamina, bakal janten gambar anu anjeun resep pisan terasrasakeun ningali éta teras-terasan.

Tato ieu cocog pikeun lalaki sareng awéwé, sabab éta bakal gumantung kana cita rasa pribadi anjeun anu anjeun pilih pikeun hiji tattoo atanapi anu sanés. Dina lalaki éta spektakuler sareng awéwé, sanaos ukuranana langkung alit, éta ogé tiasa saé pisan.

Anu paling umum nyaéta jenis tato ieu didamel di daérah ageung atanapi manjang sapertos awak tukang, pingping atanapi panangan.

Tato alam anu sanés

Sajaba rajah leuweung, anu urang sadayana terang, ideu ngamungkinkeun urang pikeun resep pilihan anu sanés pisan. Tangtosna, sanés ngan ukur ideu tapi ogé alam sorangan anu mutuskeun. Upami anjeun resep, panginten pilihan ieu ogé bakal dilebetkeun kana proyék salajengna anu bakal dilaksanakeun dina kulit anjeun.

Tato leuweung enchanted

Tato leuweung enchanted

Leuweung mangrupikeun salah sahiji tempat kahirupan ayeuna, tapi ogé sihir. Fiksi ilmiah sareng petualangan tiasa dibayangkeun dina rajah sapertos kitu. Ku margi kumaha? Nya, ku gambar tangkal anu langkung ageung sareng langkung poék ditambihkeun mahluk-mahluk dina wengi, bulan purnama atanapi mahluk spiritual.

Tato leuweung enchanted kalayan manuk

Mangsi hideung mangrupikeun dasar pikeun méréskeun desain sapertos kieu. Daérah sapertos panangan atanapi suku bakal janten kanvas pangsaéna pikeun masihan kahirupan tangkal hideung garing.

Tato pemandangan gunung

Tattoo bentang gunung

Damai sareng katenangan mangrupikeun dua kualitas anu tiasa dinikmati dina ttato sareng bentang gunung. Disebutkeun yén nalika urang hoyong milih rélaxasi, langkung saé urang ngantepkeun diri dibawa ku aranjeunna, anu ngiringan langit sareng kaéndahan unggal juru.

Boh panangan, tukang atanapi pingping bakal sampurna pikeun nunjukkeun kasabaran padamelan sapertos kieu. Sanaos leres éta ogé tiasa dibentuk ka daérah sapertos pigeulang, numutkeun kana karesep anjeun nyalira.

Tato leuweung pinus

Tihang pinus, sanaos urang ngagaduhan macem-macem hébat, biasana jangkung, ageung sareng berdaun. Saprak jaman baheula éta tangkal anu dipikacinta pisan ku déwa. Dina cara nu sami, bahkan nanas mangrupikeun palaku protagonis dina sababaraha upacara Bacchus. Janten, pikeun sadayana ieu, henteu heran yén éta ogé tetep aya di kalangan ideu urang nalika ngeunaan tatto.

Alam sareng tradisi bakal ngahijikeun masihan kahirupan pikeun sagala rupa desain, tapi salawasna sareng pinus salaku protagonis. Maka, daérah ageung awak ogé dipilih sahingga tiasa ditingali dina sagala kahémanana.

Gambar tato leuweung dina panangan

Tato leuweung dina panangan

Memang leres sadayana milih desain masing-masing, tapi nalika urang nyarioskeun tato leuweung dina panangan, aranjeunna biasana katingali dina bagian tina panangan. Aranjeunna tiasa nutupan area pigeulang atanapi sakurilingna. Kadang-kadang urang tiasa ngaraos tato warna cai pikeun masihan langkung seueur kahirupan pikeun desain sapertos kieu atanapi milih tinta hideung dina sadayana.

Gambar tato leuweung dina suku

Tato leuweung dina suku

Sedengkeun pikeun tato leuweung dina suku, anjeun ogé tiasa milih desain rupa-rupa sareng anu seueurna mah aranjeunna nutupan tukangeunna. Naon anu anjeun janten favorit anjeun sadayana?

Naha anjeun parantos terang kunaon anjeun hoyong tattoo leuweung, naha anjeun hoyong sareng dimana anjeun bakal kéngingkeunana? Wartoskeun ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Pablo cenahna

    Saéstuna, kuring ngagaduhan bentang leuweung dina panangan kénca sareng tanpa wates dina beuheung kalayan kecap CINTA KAHIRUPAN anu dina basa Spanyol hartosna kuring resep kahirupan, janten upami leuweung kuring satuju sareng takterhingga abdi, nyaéta, kuring resep alam salamina kusabab éta urang aya… ..

  2.   Robert Medrano cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan rajah leuweung paéh 3 bulan ka pengker dina panangan katuhu kuring sareng dina kasus kuring, kuring ngadamel desain leuweung maot ieu kusabab kuring nuju ngalangkungan tahap dina kahirupan kuring dimana kuring asa persis sapertos kitu, garing, teu boga kahirupan. Sareng kadang aranjeunna nyarios ka kuring yén hiji poé sagalana bakal ningkat sareng tattoo ieu moal aya hubunganana sareng éta tapi jawaban kuring teras-terasan yén anjeun henteu kedah mopohokeun tahap kahirupan anu goréng sabab nalika émut nyaéta nalika anjeun muhasabah teu ngalakukeun anu sami hal deui. kasalahan anu sami anu nyababkeun anjeun janten sapertos kieu.

bool (leres)