Tato sareng frasa sato, ngiringan sisi liar anjeun

Tato Sasatoan sareng Frasa

nu tato sato sareng frasa dibédakeun ku gaduh dua unsur ieu dina desainna: sasatoan sareng sababaraha kecap. Sakumaha anu kabukti, hubungan antara duaan bakal deukeut pisan sareng idéalna aranjeunna bakal silih lengkepan.

Dina tulisan ieu dina tato sato sareng frasa urang bakal ningali kumaha ngalaksanakeunana sareng sababaraha tip pikeun ngamangpaatkeun éta. Tetep maca sareng anjeun bakal ningali!

Anu kuring pilih heula, sato atanapi kalimahna?

Tato Sasatoan sareng Frasa Serigala

Hanjakalna, teu aya jawaban matématika anu tiasa ngabéréskeun patarosan ieu dina hiji waktos. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun mimitina milih anu paling jelas pikeun anjeun. Ku cara kieu, upami anjeun jelas yén anjeun badé ngahias macan, contona, anjeun tiasa milari frasa anu ngahijikeun sareng sato sareng simbolisme anu aya hubunganana.

Rahasia, singgetna, nyaéta terang kumaha ngahijikeun dua unsur tengah tato ogé. Salaku conto, upami, sapertos anu urang carioskeun, anjeun badé kéngingkeun tattoo macan, hindarkeun frasa anu bakal ngahijikeun langkung saé sareng sato anu sanés (kusabab ningali ungkapan anu ngagugulung "dinten ayeuna kuring ngaraos siga permén kapas" di gigir sato anu ngagorowok ngégél wildebeest nyaéta ngareureuwas nyarios paling ...).

Gaya naon anu tiasa langkung saé?

Tato Sasatoan sareng Frasa Macan

Ieu konci hébat anu sanés pikeun tato sato sareng frasa. Gaya anu bakal ngagabung paling saé gumantung kana seueur faktor, tapi urang tiasa nyarios éta, gumantung kana jinis huruf na, pasti hiji gaya langkung saé tibatan gaya anu sanés. Jinis anu niru tukang mesin ketik, contona, bakal katingali saé kalayan desain hideung bodas.

Pondokna, naon anu leres penting nalika ngadamel rajah anu ngagabungkeun dua elemen sanés éta katingalina sapertos dua rajah anu béda, tapi salaku hiji. Nya nalika sasatoan sareng hurup ngabentuk sacara gembleng, tanpa lirén janten unsur tunggal, éta rajah bakal langkung caang.

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan tato sato sareng frasa. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan potongan anu ngagabungkeun dua elemen ieu? Naon anu anjeun ilham? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong dina koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.