Tangkal tato kahirupan, ngakar di dunya

Tangkal tatto kahirupan deui

Tangkal tato kahirupan di tukang (Fuente).

nu tangkal tattoos kahirupan Éta mangrupikeun salah sahiji jinis tatangkalan dimana mahluk hirup ieu ngagaduhan bentuk sareng hartos anu langkung spésifik. Kalayan akar dina budaya Celtic sareng Nordic, pikeun ngan ukur nyebut pasangan, tangkal kahirupan nunjukkeun kasalametan sareng mata pencaharian urang.

nu tatangkalan tatangkalan Salaku tambahan, aranjeunna gaduh desain anu khusus tapi anu, sapertos biasa, tiasa ogé dirobihkeun. Anggo imajinasi anjeun sahingga hasil akhirna spektakuler!

Hartosna tatangkalan kahirupan tattoos

Tangkal tato panangan kahirupan

Tangkal tato kahirupan dina panangan (Fuente).

Tangkal tatto kahirupan, sakumaha anu urang carioskeun, muncul dina sagala rupa budaya anu béda-béda, tapi ngabagi hartos anu sami pisan. Tangkal kahirupan Norse, salaku conto, dipikanyaho janten jembatan antara dunya dewa sareng bumi fana. Salaku tambahan, éta tempat dimana apel anu masihan déwa kaabadian dipendakan.

Dina cara anu sami, dina budaya Celtic tangkal kahirupan ogé ngarujuk kana sasak antara langit (dahan) sareng bumi (akar). Tangkal ieu biasana diwakilan dina bunderan anu ogé ngalantarankeun ideu kalanggengan.

Kumaha milih tangkal desain hirup

Tangkal tato warna kahirupan

Tangkal warna tato kahirupan (Fuente).

Salian ti ngagambarkeunana ku cara anu paling klasik (sapertos dina budaya Celtic, contona), tato tangkal kahirupan ogé tiasa gaduh desain anu langkung asli. Ngajaga ideu yén sagalana salamina, tapi éta, dina waktos anu sami, sadayana robih, anjeun tiasa milih tangkal kalayan penampilan anu langkung réalistis, atanapi maén sareng warna dedaunan (pikeun ngagambarkeun musim, contona) pikeun ngahontal desain anu paling anjeun resep éta.

Ieu ogé bakal masihan anjeun langkung kabébasan nalika nempatkeun tato anjeun (sajaba ukuranana, tangtosna). Di sisi anu sanésna, upami anjeun milih desain anu bunder sareng rada leutik, pilihan anjeun bakal béda.

Tangkal tato kahirupan

Tangkal tato kahirupan dina panangan (Fuente).

Anjeun ningali éta tangkal tattoos kahirupan tiis pisan sareng seueur kamungkinan, ogé hartos anu pikaresepeun pisan. Wartoskeun ka kami, naha anjeun resep tatangkalan kahirupan? Dupi anjeun ngagaduhan? Émut yén anjeun tiasa ngantunkeun kami koméntar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JESSICA LEDEZMA cenahna

    Abdi resep kana tatangkalan kahirupan, tapi kuring bakal resep ngayakeunana ku kembang anu seueur. Naha anjeun pikir yén éta bakal tiasa atanapi ngarobih artos tina dua simbol?