Tato anu bau: kami mendakan tren anyar

Tatu anu bau

Nalika urang nyarioskeun seni awak urang henteu ngan ukur ngarujuk kana rajah tradisional sapertos anu dipikaterang ayeuna. Nalika ngeunaan ngahias awak urang, kemungkinan ampir teu aya tungtungna. Ku jalanna waktos, tren atanapi mode anyar muncul anu gancang narik perhatian peminat dunya. Upamana, teu lami deui urang nyarioskeun rajah anu tiasa didangukeun.

Nya, dinten ieu urang bakal lakonan hal anu sami sareng jinis tato sanés anu bakal ngahudangkeun rasa bau urang. Tatu anu bau. Éta tiasa? Hayu urang terang. Salami sababaraha sasih parantos janten tren kéngingkeun tato anu bau. Sanaos aranjeunna henteu tatto permanén (kumargi masih teu aya mangsi anu ngamungkinkeun pangaruh ieu), hasilna pikaresepeun pisan.

Tatu anu bau

Tandatangan Teuteup, mangrupikeun perusahaan di tukangeun tato samentawis bau-bau ieu. Sababaraha tato kembang anu leres-leres ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan aroma kembang ieu. Pecinta tato kembang anu hoyong dipiboga tato samentawis anu panasaran sareng keuna aranjeunna bakal terang kumaha ngahargaan awak ieu sareng seni olfactory.

tapi, Kumaha cara tato bau ieu? Sakumaha urang tiasa tingali dina publikasi anu béda anu medar dina jaringan sosial Instagram, prosés na saderhana pisan. Cukup pikeun kéngingkeun tato kalayan warna dina Tattly anu nyiptakeun seungit ciri masing-masing kembang sareng impregnasi ku minyak atsiri anu aya dina lapisan tato anu terakhir. Hasilna? Desain anu nyandak dimensi anyar anu sampurna ngalengkepan rasa paningal. Kanggo ayeuna, téhnik ieu ngan ukur tiasa diterapkeun, sakumaha urang nyarios, pikeun tato samentawis.

Via @insiderart: Tato ieu seungit. ? #tattlydoesgood #insiderbeauty

Tulisan anu dibagi ku INSIDER kageulisan (@insiderbeauty) dina

Sumber - Instagram


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.