Tato bulu di sisi, awas pikeun ngagelik!

Tato Bulu

nu tato bulu aranjeunna populér. Kawéntar pisan. Éta aya dina sagala rupa: ageung, alit, hideung bodas, warnana, dibarengan ku unsur sanés sapertos manuk ... Salaku tambahan, aya sadayana bentuk sareng ukuran, aranjeunna disimpen dina sadaya tempat.

Serbaguna anu kaleuleuwihi ieu panginten parantos ningkat popularitasna. Atanapi meureun tato bulu populér ngan saukur kusabab hartosna resep. Janten anu biasa, dina tulisan ieu urang bakal ningali sababaraha khususna: anu aya di sisi.

Tips desain

Tato Bulu Samping

Sanaos anjeun kedah seueur mikirkeun kéngingkeun tato ku bulu, sabab parantos dugi ka sigana desainna rada acak sareng kosong, kami henteu di dieu pikeun nangtoskeun saha waé. Anjeun panginten resep bulu naon sababna, sareng éta alesan cukup pikeun nyieun desain anu anjeun paling resep.

Kitu cenah, jenis tato ieu langkung rumit tibatan disada. Pikeun kéngingkeun bulu anu hampang sareng éndah anjeun bakal kedah seniman tato nganggo pulsa beusi sareng seueur katangkasan anu tiasa nyetak kurnia kalam dina desain akhir.

Tato bulu di sisi: kumaha cara ngaorientasikeunana?

Tato Bulu Beureum

Konci séjén anu anjeun bakal mendakan dina tato ku bulu di sisina nyaéta perkawis orientasi sareng ukuran. Sisi na mangrupikeun tempat anu cukup ageung, janten upami anjeun badé ngadesain bulu anu nangtung, disarankeun rajah na tiasa rada ageung.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong tattoo horizontal, anjeun tiasa milih ukuran anu langkung alit. Ku ayana orientasi ieu, garis horizontal anu bakal dibentuk ku tato bakal putus sareng garis nangtung imajiner dina sisi na.

Kami arepkeun anjeun resep kana tips ieu pikeun tato bulu sisi. Wartoskeun ka kami, naha anjeun resep tato bulu? Naon anu aranjeunna hartosna pikeun anjeun? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong, anjeun ngan ukur kedah masihan koméntar ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)