Tatu dahan zaitun, simbol perdamaian atanapi kameunangan

Tatu dahan zaitun dina taktak

Abdi hoyong ngobrol ngeunaan salah sahiji desain tattoo anu paling urang kenalkeun salaku simbol katengtreman atanapi kameunangan, tato cabang zaitun. Sareng éta, kuring yakin, seuseueurna jalma, nalika aranjeunna ngaregepkeun dahan zaitun nyalira atanapi dibawa ku japati, urang gancang dikaitkeun sareng dua kanyataan ieu: kéngingkeun kameunangan atanapi perdamaian.

Ku alatan éta, dina ieu tulisan urang bakal ngaliwat artos tato cabang zaitun. Salaku tambahan, kami bakal masihan anjeun seueur ide supados tato cabang zaitun anjeun sakumaha aslina sareng tiis sakumaha mungkin.

Harti tangkal zaitun

Cabang zaitun di sisi

Harti tangkal zaitun sagede beunghar budaya Méditerania anu asalna na, ogé, éta kuat diakar dina Yunani, sakumaha anu bakal urang tingali di handap ieu.

Tangkal zaitun di Yunani kuno

Cabang zaitun hideung

Dina seueur budaya, tangkal zaitun, salaku tangkal, ngagaduhan seueur peran penting. Sareng éta mangrupikeun spésiés anu sanggup hirup langkung ti saratus taun. Di sisi anu sanésna, sareng upami urang langkung jero kana budaya kuno, urang tingali yén di Yunani kuno tangkal zaitun dianggap tangkal suci. Sakumaha anu parantos urang carioskeun sateuacanna, éta ngalambangkeun kameunangan, sanaos ogé aya hubunganana sareng kahormatan.

Tangkal tangkal zaitun diideuan ku Van Gogh

(Fuente).

Pikeun déwi kawijaksanaan Yunani, Athena, numutkeun legenda, masihan cabang zaitun lalaki nalika aranjeunna ngahontal kameunangan anu penting di medan perang atanapi di daérah sanés.

Upami anjeun perhatoskeun, dina hal ieu hartos tangkal zaitun pisan sacara geografisna dibatesan ka Laut Tengah (parantos kuno Yunani), kumargi éta tangkal anu asalna persis di sisi laut laut ieu (sanaos ogé tiasa dipendakan di tempat-tempat anu tangtu di Asia sareng Afrika). Éta sababna seueur legenda ngeunaan perlambangna aya hubunganana sareng bagéan dunya ieu.

Ragam tangkal zaitun anu béda

Contona, Legenda anu sanés nyatakeun yén rébuan taun ka pengker, seueur zaitun murag kana perairan Laut Tengah. Teras, aranjeunna kumalayang ka basisir Yunani, dimana aranjeunna dipanggihan sareng didahar. Sareng aranjeunna resep pisan ka aranjeunna dugi ka ayeuna aranjeunna dianggap ngeunah. Ieu panginten naha aranjeunna dianggap tangkal anu aya hubunganana sareng tuah sareng kabeungharan.

Ogé di Yunani aya cariosan ngeunaan adat istiadat kuno, melak tangkal zaitun nalika anak ngalahir, salaku panginget kahirupan: tangkal zaitun bakal tungtungna ngaleungitkeun anak dina jangkungna sareng hirup langkung lami.

Tangkal zaitun salaku simbol katengtreman

Japati sareng cabang zaitun mangrupikeun simbol katengtreman

Najan kitu, cabang zaitun upami dipikaterang ayeuna sabab urang nganggap éta simbol katengtreman.

Tatu japati karapihan dina beuheung

(Fuente).

Pasti legenda asli simbol universal ieu kadenge anjeun wawuh: dina Kitab Suci, saatos banjir universal, Nuh ngaleupaskeun japati pikeun milarian lahan. Japati, saatos sababaraha dinten, balik deui kana bahtera sareng dahan zaitun dina sungutna. Maka, tangkal zaitun sanés ngan ukur ngirimkeun katengtreman, tapi ogé harepan.

Gagasan tato cabang zaitun

Artis tato tato hiji batang tangkal zaitun

(Fuente).

Salaku desain tattoo, cabang zaitun lumayan dipikaresep. Sareng, gumantung kana kumaha rajahna, urang mendakan unsur karakter minimalis sareng elegan. Anjeun kedahna ningali galeri tattoo cabang zaitun di handap pikeun ningali sababaraha usulan alam ieu. Cabang zaitun anu alit, rapi sareng anggun katingali ageung dina ampir unggal daérah awak.

Maka kami bakal masihan anjeun sababaraha ideu éta kami arepkeun anjeun ogé bakal narik.

Cabang zaitun kalayan inten sareng makuta

Dahan zaitun kalayan inten sareng makuta

(Fuente).

Sateuacan urang nyarios yén cabang zaitun digunakeun salaku simbol kameunangan anu Athena masihan (dina cara anu sami sareng wreaths laurel). Dina tata perenah ieu, rajah diideuan ku simbol ieu sareng nguatkeun deui intan sareng makuta (waktos ieu langkung klasik). Garis anu kuat nguatkeun gaya tradisional anu katingalina saé pikeun anjeun.

Tangkal zaitun di sisi

Tangkal zaitun di sisi

(Fuente).

Henteu ngan ukur urang tiasa diideuan ku cabang zaitun pikeun tato urang, sakabeh tangkal ogé mangrupikeun pilihan anu tiasa tiis pisan. Kusabab bentukna, éta katingalina khusus saé di sisi. Éta nguatkeun penampilan tangkal zaitun ku warna héjo ciri tina daunna sareng batangna sareng cabang na anu gnarled.

Makuta kameunangan

Karangan bunga zaitun dina warna cai

Makuta kameunangan pasti aya salah sahiji desain bintang nalika milih antara tato cabang zaitun. Salian ti gaduh hartos anu jelas pisan, éta katingalina saé pisan dina sababaraha gaya anu béda, ti anu paling tradisional, digabungkeun sareng unsur-unsur anu sanés ... Dina hal ieu, desain saderhana parantos dipilih sareng buah tina tangkal zaitun parantos ditambihan. jantenkeunna tiasa dikenal dina pandangan heula. tetempoan.

Karangan bunga zaitun kalayan zaitun hideung

Émut yén sanaos aya sababaraha jinis zaitun, kalebet anu héjo, dina tattoo ungu atanapi hideung langkung saé masihan sakedik kontras sareng warna na.

Dahan zaitun dikombinasikeun

Cabang zaitun salaku latar tukang, sanés salaku potongan utama

(Fuente).

Tatu dahan zaitun tiasa diwangun ku sapotong, tapi ku ukuranana ogé saé pisan ngiringan nganggo desain anu sanés. Dina hal ieu, dahan tangkal ieu mangrupikeun unsur pangiringan sanés anu nembongan di tukangeun desain utama, sababaraha tangkal cemara.

Japati sareng dahan

Tato japati karapihan réalistis

(Fuente).

Lambang kaunggulan tara perdamaian. Kami parantos parantos ngabahas hartos na. Naon tato, éta tiasa dianggo kalayan saé pisan dina desain anu lengkep sareng réalistis ogé pikeun desain anu langkung abstrak (contona, ku sentuhan warna cai), ogé pikeun anu saderhana, dina warna hideung bodas. Tanpa ragu éta mangrupikeun desain anu paling universal.

Tangkal zaitun sareng tato japati

Tangkal zaitun sareng tato japati

(Fuente).

Upami anjeun hoyong ngagabungkeun dua simbol anu kuat pisan, pilih desain anu ngagabungkeun tangkal zaitun sareng japati. Penting tangkal tangkal zaitun mangrupikeun tangkal anu batangna coréngcang sareng pulas, salah sahiji ciri anu utami, sareng japati bodas (atanapi éta ngan saukur ditetélakeun upami hideung sareng bodas). Upami anjeun hoyong nguatkeun ideu perdamaian, anjeun tiasa nempatkeun ranting dina sungutna.

Tato dahan zaitun réalistis

Cabang zaitun anu réalistis, inspirasi anu saé pikeun tato

(Fuente).

Inspirasi anu saé pikeun kéngingkeun tato cabang zaitun kalayan sentuhan anu réalistis nyaéta janten inspirasi tina ilustrasi lami tina buku alam sapertos ieu. Perhatikeun kumaha daunna némbong samar sareng dina bentuk anu bénten-bénten. Mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngagambarkeun iklim anu panas di Laut Tengah ku nunjukkeun salah sahiji tangkal anu paling khas.

Cabang zaitun ogé inspirasi anu saé pikeun rajah

(Fuente).

Kami arepkeun yén tulisan ieu ngandung hartos tato cabang zaitun, sareng sababaraha ideu pikeun ngajantenkeun desain anjeun unik, anjeun resep sareng resep. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan rajah anu ngagaduhan tangkal ieu salaku tokoh utama? Naon anu anjeun resep? Naha saur anjeun kami gagal nyebatkeun naon? Émut yén anjeun tiasa ngantunkeun kami koméntar!

Poto Tatu Cabang Olive


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)