Tato Cthulhu, émut padamelan Lovecraft

Tato Cthulhu

(Fuente).

Kumaha carana ngahartikeun karya Lovecraft sareng, janten, anu tato Cthulhu? Numutkeun ka sababaraha jalma, éta kacau, pikasieuneun sareng anéh (sareng pastina, numutkeun ka Lovecraft nyalira, éta henteu tiasa dihartikeun dina istilah manusa).

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan salah sahiji tokoh konci dina karya panulis ieu, sareng salah sahiji karakter anu paling kawéntar dina bentuk tato, teraskeun maca!

Cthulhu, cumi ngalamun

Tato Cthulhu Gambar

Gambar Cthulhu buatan Lovecraft nyalira. (Fuente).

Mitos Cthulhu nyarios yén mahluk ieu mangrupikeun Anu Kuno, hiji jinis déwa pikeun manusa, sareng anjeunna henteu lahir di Bumi, tapi di planét Vhoorl. Éta ngagaduhan sirah cumi-cumi (kalayan janggot ténak suci), awak naga, sareng jangjangna. Salaku tambahan, awakna henteu didamel tina kulit atanapi sisik, tapi tina jinis jeli anu teu tiasa rusak.

Konon Cthulhu ngantosan di kota R'lyeh, jero di Samudera Pasipik, pikeun kolega gaib sareng sektarianna (anu nyembah anjeunna dina hartos kecap anu paling religius) hudang anjeunna ku bantosan mazmur.

Tato diideuan ku mahluk ieu

Tato Cthulhu Lambang

Tato simbul kuno. (Fuente).

Lovecraft ngagaduhan seueur kipas, sareng teu heran. Pagawéanana mangrupikeun salah sahiji jenis, kanyataanna, anjeunna dianggap panemu pikeun hiji genre, téror kosmik, Anu nyababkeun nyababkeun rasa horor ka pamiarsa na ku mahluk legenda anu langkung lami tibatan waktos, tuangeun pikeun impian anjeun.

Tato Cthulhu anu saé henteu ngan ngan saukur ngagambarkeun horor primal ieu kalayan soantenna tentakel sareng teuteup anu kejem, tapi bakal nyobian nyebarkeun yén horor ampir primal anu Lovecraft dikuasai ku saé. Pikeun ieu, desain warna hideung bodas disarankeun pisan (kalayan sababaraha detil warna beureum, contona), kalayan seueur detil na, upami tiasa, ukuran na saé. Anjeun ogé tiasa nyandak poto Lovecraft nyalira, anu parantos janten simbol, sareng nempatkeunana sareng kreasi na.

Kumaha upami tattoo Cthulhu? Naha anjeun badé wani ngadamel éta? Naha anjeun peminat Lovecraft? Hayu urang terang dina komentar!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.