Tato dina panangan awéwé

loto

Tato di daérah panangan anu nuju tren ayeuna, Boh lalaki boh awéwé. Dugi ka ayeuna, aranjeunna dianggap tato anu picilakaeun kusabab luas awak anu dimaksud. Ieu tato hésé pisan pikeun disumputkeun khususna dina sasih usum panasNanging, beuki umum ningali awéwé kalayan desain sagala rupa di daérah awak.

Hal anu saé pikeun tato sapertos kitu nyaéta aranjeunna cukup narik ati sareng aranjeunna katingali sampurna. Upami anjeun nganggap diri anjeun wanoja wani sareng dina hal éta, rada memberontak, tato di daérah panangan anu sampurna pikeun anjeun. Teras, kami masihan anjeun sababaraha ideu supados anjeun tiasa ngagambarkeun desain anu anjeun pikaresep sareng anu paling hoyong dina panangan.

Flores

Kembang mangrupikeun tato anu sampurna pikeun awéwé naon waé. Éta mangrupikeun hal anu cukup feminin sareng aranjeunna idéal dianggo dina daérah panangan. Hatur nuhun ka lega lega daérah éta, awéwé éta tiasa milih hiji kembang atanapi néwak rupa-rupa karangan kembang anu mungkus sakuliling panangan. Upami anjeun milih desain anu warna-warni, éta sampurna nalika nganggo, khususna dina usum panas.

Panéwak ngimpi

Salah sahiji deui tato paling umum di antara séktor awéwé nyaéta tukang ngimpi. Simbolisme atanapi hartosna nunjukkeun ngajaga jalma tina énergi goréng. Éta desain simbolis anu hébat sareng anu sampurna sapanjang panangan. Hatur nuhun kana posisi panangan, aranjeunna masihan perasaan yén aranjeunna ngagantung sareng ngamungkinkeun sajumlah rinci.

 

Flores

Kecap atanapi frasa

Kecap atanapi frasa mangrupikeun Palasik dina dunya tatto. Aranjeunna biasana ngagaduhan hartos khusus pikeun jalma anu mutuskeun néwak éta dina kulitna. Daérah panangan sampurna pikeun ieu, naha éta frasa cinta, kecap anu ngandung hartos hébat atanapi tanggal khusus pikeun awéwé anu dimaksud.

Panonpoé sareng bulan

Pilihan anu sanés pikeun panangan nyaéta matahari sareng bulan. Anjeun tiasa gabung duanana dina panangan atanapi ngadamel matahari dina hiji sareng bulan di sisi anu sanés. Upami aranjeunna ditato nyalira, bulan nujul kana feminitas sareng kasuburan. Dina kasus matahari, tattoo tiasa ngalambangkeun kakuatan, optimism sareng perjuangan dina kahirupan ieu.

Upami anjeun mutuskeun milih nempatkeun duanana dina rajah anu sami, éta ngalambangkeun kasaimbangan anu sampurna antara dua kutub anu sabalikna, sapertos kasus anu hadé sareng anu jahat atanapi siang sareng wengi. Tato perlambang anu hébat anu pas pisan dina daérah panangan awéwé.

Mandala

Mandala mangrupikeun simbol budaya Hindu anu lumayan pikeun ditato dina sababaraha bagéan awak, sapertos panangan. Mandala ngalambangkeun kasaimbangan sampurna antara pikiran sareng awak. Mandala lumayan matak matak lengkep sareng pinuh ku detil janten anjeun tiasa ngagemna kalayan raoseun.

tattoo-kembang-frasa-kulawarga-forearm

Kembang teratai

Kembang teratai mangrupikeun rajah anu sampurna pikeun awéwé anu wani anu henteu paduli jalma ningali rajah na. Sapertos mandala, kembang teratai pinuh ku perlambang sareng hartos.

Hartosna jenis tattoo ieu bakal béda-béda gumantung kana warna anu dipilih sareng cara nempatkeun kelopak. Kembang teratai hartosna kamampuan jalma pikeun ngungkulan halangan sareng sumping sareng kabagjaan anu lengkep.

Ieu sababaraha conto tato anu anjeun tiasa kéngingkeun panangan anjeun. Émut yén éta mangrupikeun bagian tina awak anu tiasa katingali, utamina dina bulan-bulan usum panas sareng cuaca anu saé. Sabalikna, unggal-unggal awéwé anu mutuskeun panangan sareng tiasa nganggo rajah anu ngagaduhan hartos anu hadé ogé anu matak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.