Tato dina siku II: wéb lancah

Harti béda pikeun desain lami

Harti béda pikeun desain lami

Tato dina anjeunna siku langkung kontropérsial nyaéta wéb lancah, kumargi seueur interpretasi sakumaha aya jalma. Kuring bakal mairan sababaraha sareng netelakeun éta Kuring ngan saukur ngawartosan, Kuring henteu negeskeun negeskeun wae.

Aya sababaraha versi ngeunaan hartos na pikeun hulu kulit. Hiji kulit sirah nyatakeun éta ti saprak Revolusi Industri di London. Saurang pagawé nyarios "" Kuring henteu acan damel lami pisan yén laba-laba ageung dina panangan abdi "sareng akhirna ngagambar gambar éta dina siku. Kana waktosna, kulit kulit Inggris (reagge / Ska & oi!) Ngadopsi éta salaku simbol tina milik kulawarga kelas. Éta ngalambangkeun, janten, anjeun kuli.

Anu sanés langkung jauh sareng nyarios éta simbol pemberontakan, tina nolak nampi kaayaan ékonomi anu pikasieuneun di pabrik sareng ranjau, sareng siku na ditato ku laba-laba mangrupikeun cara ngalambangkeun yén aranjeunna nolak nampi éta sareng langkung milih henteu jalan.

Tattoo Skingirl

Tattoo Skingirl

Anu sanés nyatakeun yén anu dilambangkeunana nyaéta a ancaman dijilbab pikeun néwak non-Aryan kawas dimangsa.

Naha di siku sareng sanés di tempat sanés? Kusabab ngacungkeun panangan salam, siku kakeunaan sareng jelas diidentipikasi ku anu ningali.

Grup séjén

Tato naabritydruk

Tato naabritydruk

Éta ogé tato anu umum pisan di panjara sareng éta muncul dina sababaraha bagian awak, sabab kuring bakal ngajelaskeun dinten anu sanés nalika kuring ngalakukeun khusus pikeun tato panjara. Dina siku éta ngalambangkeun yén tahanan parantos ngalakukeun rajapati (ku sabab bahaya) sareng anjeunna henteu bakal ragu ngagunakeun siku salaku péso.

Saperti dina gambar naon waé, unggal jalma anu tato nyaéta dunya sareng hartosna rupa-rupa; aya ogé anu nyarios yén aranjeunna parantos ngasah éta guyonan sabab nyéépkeun seueur jam di palang sareng lalab labuh dina siku, boh salaku nasabah atanapi salaku pelayan (nyaéta, rajahna henteu ngagaduhan konotasi politik atanapi sosial)

Ieu anu kuring parantos jelaskeun ku maca seueur inpormasi dina hal éta. Upami aya anu ngagaduhan katerangan bénten sareng anjeun hoyong ngabagiana, wilujeng sumping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Tingali hiji-hijina jawaban anu leres sareng éta mangrupikeun jawaban anu dijingjing ku kulit, éta sabab laba-laba tumbuh tina ayana di palang sareng éta ogé disimpen dina hiji siku gumantung kana panangan anu dicekel ku Birra.

  2.   MxM cenahna

    Urang kulit sirah ngagem aranjeunna sababaraha jam sareng siku urang condong kana konter bar. Unggal ngapung ditato dina wéb lancah mangrupikeun jalma anu parantos anjeun bunuh.