Tato pink Floyd, ideu psychedelic dina kulit anjeun

rendition warna anca tina panutup 'Prisma'

(Fuente).

"Kami henteu peryogi pendidikan ..." upami anjeun parantos ngamimitian ngibing atanapi nyanyi sapertos gélo, anjeun nuju di tempat anu leres, Kusabab kiwari urang bakal mayar upeti ka salah sahiji grup batu paling mitis dina sajarah kalawan ieu Xuping Floyd tato.

Janten dinten ayeuna Kami henteu ngan ukur ningali sajarah anu ringkes pisan ngeunaan grup sareng alesan pentingna dina sajarah musik, tapi kami ogé bakal masihan anjeun seueur ide. béda pikeun anjeun manggihan tattoo sampurna anjeun. Tong hilap nganjang ka tulisan sanés ieu anu kami terang anjeun bakal resep tato batu. hehehehe!

A saeutik ngeunaan sajarah seru of Pink Floyd

Unsur-unsur sapertos kaset katingali saé kalayan sentuhan warna

(Fuente).

Teu sering band anu gaduh lagu anu panjang pisan sareng ékspérimén asup kana mainstream Kalawan kakuatan pisan, tapi Xuping Floyd junun eta, sarta kalawan pamales kanyeri a. Diadegkeun dina 1964 ku Syd Barrett (gitaris jeung vokal), Nick Mason (drum), Roger Waters (bass jeung backing vokal), Richard Wright (kibor jeung backing vokal) jeung Bob Klose (gitaris), ieu Londoners lila-haired jadi kawentar gaduh sababaraha konser gaya pisan wijaksana tur inovatif musik, nu keuna kana masalah sakumaha profound sakumaha isolasi, gering méntal, henteuna, penindasan jeung konflik perang jeung nu engké bakal disebut rock progressive.

Babi ngalayang gaya tradisional

(Fuente).

Pink Floyd ngagaduhan umur anu panjang, saprak aranjeunna aktip dugi ka 2014, sanajan, sakumaha biasana lumangsung dina tipe ieu grup kalawan leuwih ti hiji anggota, aya korban, anggota anyar malah sababaraha hiatus, utamana sanggeus 1995.

Warna-warni Pink Floyd Tato

(Fuente).

Najan kitu, Warisan Pink Floyd seueur pisan sareng beunghar pisan. Henteu ngan ukur aranjeunna parantos nambihan sababaraha kali kana sagala jinis daptar band pangsaéna anu dilakukeun ku majalah sareng koran anu paling bergengsi (sapertos Kareta Batuéta Minggu Times o nu Guardian), tapi ogé parantos mangaruhan seniman sapertos David Bowie, U2, Radiohead atanapi The Smashing Pumpkins.

Awéwé jeung kebat of Pink Floyd nyertakeun

(Fuente).

Sareng upami éta henteu cekap, geus miboga paméran sorangan di Victoria & Albert Museum di London, aranjeunna grup kadua (tukangeun Beatles) pikeun béntang dina masalah cap imah pos Britania jeung hal pangalusna: aranjeunna mantuan ngabiayaan pilem! The Ksatria tina Méja Square tina berhala, Monty Python!

Gagasan Tato Pink Floyd

gagasan sejen dumasar kana tank kawentar Xuping Floyd lauk

(Fuente).

Tapi hé Kami di dieu pikeun ngobrol ngeunaan tato Pink Floyd sareng éta anu bakal urang laksanakeun salajengna.. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kalolobaan ideu dumasar kana panutup albeumna, sabab henteu ngan ukur iconic sareng dikenal dina pandangan kahiji, tapi ogé serbaguna pikeun ngahontal tato anu unik.

Panutup digabungkeun dina sababaraha lembar

Tilu panutup anu béda dina tilu desain anu béda

(Fuente).

Kami nyarios kitu Sampul album Pink Floyd mangrupikeun salah sahiji inspirasi utama nalika ngadamel desain énggal pikeun tattoo a, tur kalawan sapotong munggaran ieu kawas kitu, tapi kalawan pulas metot. Perhatikeun yén maranéhanana ti prisma y Cobi lamun Anjeun aya didieu aranjeunna ngajaga gaya aslina, kumaha oge, éta tina mitis Tembok, tinimbang dumasar kana panutup albeum (anu geulis hambar, saprak éta ngan témbok bata hideung bodas) dumasar kana pilem na hammers leumpang kawentar.

Panutup digabungkeun dina hiji sapotong

Loba nyertakeun grup ngahiji dina desain tunggal

(Fuente).

Panutup henteu ngan ukur tiasa diproduksi sakumaha aranjeunna atanapi nganggo pulas, sapertos anu urang tingali dina kasus sateuacana, tapi ogé tiasa ngahijikeunana. dina desain tunggal anu ngatur nyebut albeum karesep anjeun tina grup. Dina ieu aranjeunna geus ngagabung teu leuwih atawa kurang ti tilu, prisma, Cobi lamun Anjeun aya didieu y Tembok, Dina hiji tattoo cukup spektakuler tunggal, nu ogé ngahormatan gaya artis tattoo méré eta touch béda.

Geometris Xuping Floyd tato

Gaya geometri cocog sareng grup psychedelic ieu saé pisan

(Fuente).

Géométri Sigana hébat dina grup Britania ieu, sakumaha bisa ditempo dina sapotong ieu nu diwangun tina panutup albeum sato, prisma y Divisi Bélél. Kanyataanna, aranjeunna nyertakeun anu maénkeun pisan kalawan géométri, naha éta téh mangrupa pilihan hebat pikeun masihan aranjeunna gaya pisan aslina tapi teu kaluar tempat, sarta dina waktos anu sareng nganggo garis tur inohong pikeun grup elemen béda.

Adegan kembang tina 'The Wall'

Béntang kembang dina salah sahiji adegan anu paling kuat tina 'The Wall'

(Fuente).

Salah sahiji adegan anu paling nyirian dina film Tembok Éta mangrupikeun protagonis kembang anu ngadahar kuncupna sorangan. Salaku tattoo, éta undoubtedly pilihan pisan keuna, sajaba melambangkan sagala kekerasan dina cara pisan hipu tur kuat dina waktos anu sareng. yén manusa maksakeun diri.

Saderhana pisan tato Pink Floyd

Tato garis halus anu napsirkeun deui panutup 'Prisma'

(Fuente).

Tato pink Floyd henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku potongan ageung sareng keuna sareng seueur warna, sakapeung, desain basajan tiasa sagampil impressive, salian pas dina tempat anu langkung jauh sareng sempit (contona, handapeun dada, dina ankle atanapi dina pigeulang).

Kadang anu saderhana, sapertos lirik grup, mangrupikeun anu paling saé

(Fuente).

Sajaba ti éta, aranjeunna cukup serbaguna, saprak teu ngan nyertakeun albeum (anu bisa disederhanakeun dina garis beresih jeung tanpa warna atawa kalayan ngan touch) bisa dijadikeun inspirasi., Tapi lirik lagu maranéhanana, ngaran albeum maranéhanana atawa malah ngaran grup kalawan kaligrafi inimitable na.

'Hayang Anjeun Aya di dieu' kalawan skeletons

Ngagabungkeun rorongkong sareng panutup albeum mangrupikeun ide anu saé

(Fuente).

Aya sababaraha cara pikeun nempatkeun spin anu pikaresepeun dina tato Pink Floyd., Contona, ku ngahijikeun unsur has tina tato, kayaning rorongkong, tangkorak jeung seuneu, kana unsur recognizable ku mata taranjang grup, kayaning, dina hal ieu, panutup album. Cobi lamun Anjeun aya didieu. Gumantung kana naon anu anjeun hoyong nyorot sareng karesep anjeun, anjeun tiasa milih desain anu réalistis atanapi langkung tradisional.

Tato Pink Floyd Tradisional

tato gaya Tradisional dumasar kana salah sahiji nyertakeun paling mitis grup

(Fuente).

Jeung tepatna gagasan panungtungan urang dumasar kana tattoo Xuping Floyd kalawan salah sahiji elemen paling recognizable grup, panutup albeum prisma, Kalayan salah sahiji gaya tato anu paling mitis, anu tradisional. Éta tiasa digabungkeun sacara luhur, sapertos dina gambar, warna prisma sareng garis kandel gaya, pikeun nunjukkeun gaya eksperimen Pink Floyd dina cara anu béda.

Dua tato anu nuturkeun gaya sareng warna anu sami anu diideuan ku panutup albeum

(Fuente).

Tato pink Floyd luar biasa sareng pikaresepeun pikeun peminat batu kutang sareng, tangtosna, grup London ieu. Béjakeun ka kami, naha Pink Floyd mangrupikeun band karesep anjeun? Naha anjeun ngagaduhan tato atanapi naha anjeun milarian ideu khusus? Saur anjeun urang geus ditinggalkeun hal kaluar nyebut?

Poto tato Pink Floyd


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.