Tato mangrupikeun réfléksi nyata kapribadian urang

Tato

Salah sahiji aspek anu urang bahas dina tulisan kamari di mana kami masihan rujukan kana panilitian sareng survey anu sanésna, numutkeun naon anu aranjeunna nunjukkeun, jalma tato éta patandingan hadé, Aya hiji aspék anu narik perhatian kuring sareng kuring parantos ngabahas énjing-énjing sareng anu sanésna dunya tato. Sareng éta Tato mangrupikeun cerminan anu leres tina kapribadian urang. Sanaos urang tiasa ngenalkeun kecap "jiwa" dina kalimat sateuacanna, langkung saé urang tinggalkeun pikeun jalma anu henteu taat.

Intina nyaéta éta moal aya anu bisa mungkir éta tato urang mangrupikeun hiji deui ekspresi kapribadian sareng pangalaman urang anu urang parantos alami salami kahirupan urang. Sareng, sakumaha anu sering nyarios dina kasus ieu, upami awak urang candi, naha henteu ngahias témbok na? Hiji paribasa anu nandaan kuring (henteu pernah saurna langkung saé) ti saprak kuring mimiti kontak sareng dunya tato.

Tato

Kanyataanna nyaéta ngobrol sareng réréncangan ieu urang mairan upami tato urang tiasa leres-leres nganteurkeun pesen anu béda pikeun ideu anu ku urang dilakukeun deui dina dinten. Jalma gancang nyobian ngahubungkeun carita atanapi motif sareng rajah naon waé pikeun jalma. Sapertos alesan anu nyababkeun anjeun ngalaksanakeun desain ieu dina kulit anjeun.

Sanaos sigana anu kasebut di luhur ngagaduhan hawa anu henteu aya topik (kuring moal janten anu nolak), anu leres nyaéta nalika urang nyarioskeun naha tato kedah atanapi henteu kedah ngagaduhan hartos Kami nimbulkeun perdebatan anu tiasa sami-sami panyiksa sareng panyokong. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha tato anjeun ngagaduhan hartos anu leres? Pendapat kuring, sakumaha anu kuring parantos saurna, dipikaterang ku sadayana.

Sababaraha tato kuring ngagaduhan hartos anu jero, pribadi sareng anu sakedik jalma anu terang, tangtosna, kuring ngagaduhan tato anu sanésna henteu ngagaduhan hartos anu penting pikeun kuring. Sareng kuring pikir éta, upami contona, anjeun peminat és krim, Naon anu ngahalangan anjeun kéngingkeun tattoo és krim? Tangtosna, sanaos anjeunna nyatakeun yén rajah teu kedah ngagaduhan hartos pribadi, urang kedah mikir pisan ngeunaan ideu yén urang badé nyirian kulit urang saumur hirup.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.