Tatu jerapah di tukang, kumpulan desain sareng conto

Tatu jerapah dina tonggong

nu tato jerapah dina tonggong aranjeunna leres-leres pikaresepeun. Sareng, upami anjeun mikir néwak desain anu patali sareng sato ieu anu tiasa dipendakan di buana Afrika dina awak anjeun, tonggong mangrupikeun tempat anu paling idéal pikeun tato. Alesan? Aya sababaraha faktor anu urang kedah diperhatoskeun, sanaos anu pangpayunna, sareng anu paling jelas, nyaéta rohangan pikeun tatto.

Bagian tukangna mangrupikeun bagian paling saé awak pikeun néwak tato ageung. Sareng, kusabab bentukna, éta kanvas sampurna. The tato jerapah dina tonggong aranjeunna tiasa sacara sampurna "maén" ku faktor ieu. Sareng éta sababna aya jalma anu ngagaduhan tato ageung anu nunjukkeun sirah jerapah ageung dibarengan ku beuheung panjang.

Tatu jerapah dina tonggong

dina galeri tato jerapah dina tonggong di handap anjeun tiasa konsultasi sareng kumpulan desain anu parantos kami ciptakeun. Kompilasi conto anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak ide upami anjeun mikir ngalaksanakeun ieu jinis rajah. Janten anjeun tiasa lebet ka studio rajah kalayan ideu anu parantos ditangtoskeun, anu bakal ngabantosan anjeun sorangan seniman tato sareng éta bakal ngabantosan diri anjeun pikeun langkung bahagia ku hasil rajahna.

Sareng kumaha upami hartosna na? The tato jerapah dina tonggong ngagaduhan hartos anu saé pisan. Jerapah mangrupikeun sato anu ngalambangkeun ngungkulan, usaha, intél, intuisi, kaanggunan sareng ditampa. Éta tiasa dianggap salaku rajah anu ngalambangkeun yén urang parantos tiasa ngungkulan tahap kahirupan urang anu rumit.

Poto Tato Jerapah di Balik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)