Hartosna sareng ciri tato lily

tato lily Nalika urang nyarioskeun tato kembang, anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta mawar. Éta tattoo tina kaunggulan par tipe ieu. Nanging, ku cara kieu urang hilap yén aya seueur anu sanésna anu simbolasina béda pisan sareng penting. Ku alatan éta, dinten ieu kuring mawa anjeun presentasi tato lily.

Kembang bakung boga legenda panjang di tukangeunana. Nyatana, aranjeunna disebatkeun pepelakan anu paling raket patalina sareng mitologi. Salaku conto, pikeun urang Yunani, kelopak bodas kembang dibentuk tina tetes susu dituang ku dewi Hera bari nyusuan.

Pikeun bangsa Romawi, kumaha oge, lily éta kembang pati: Déwi Romawi Iris nyandak tutuwuhan ieu sareng anjeunna nalika ngabantosan ngangkut jiwa ka dunya anu maot.

Pikeun bagian na, dina heraldry (seni anu ngajelaskeun inohong, tanda atanapi potongan tameng), la fleur de lis éta mangrupikeun gambaran tina bakung.

tato lily Ngeunaan simbolisme tutuwuhan ieu, Liliah ngagambarkeun tilu aspek: feminitas, kaasih, sareng kasucian. Éta tato pisan ditangtoskeun pikeun awéwé, sanaos aranjeunna henteu diwatesan ku aranjeunna. Nanging, sadayana ieu langkung gumantung kana warna kelopak unggal spésimén.

Blanco

tato lily bodas Warna bodas melambangkan kasucian, kasucian, polos. Kusabab kitu, lili bodas pakait sareng Virgin Mary. Liliah tina warna ieu seueur dianggo dina kawinan, duanana pikeun hartosna sareng pikeun kaindahanana.

Beureum sareng wungu

tato lily ungu Kembang lili beureum, ogé anu ungu, Aranjeunna mangrupikeun simbol pasangan anu hirup kacinta ku cara anu api-api. Lily beureum, warna anu sacara tradisional dikaitkeun sareng cinta anu paling tulus, mangrupikeun pendamping anu hadé pikeun momen konci dina hubungan, sapertos dinten Valentine. Pikeun bagianna, lili ungu dianggo langkung pikeun ngahias kamar bulan madu.

Jeruk

tato lily jeruk Lili jeruk aranjeunna bawa deui sareng aranjeunna cinta anu ngaduruk sareng gairah. Nanging, dina hal ieu, pasangan éta diwangun ku pameget ngora.

Rosa

tato lily pink Lilia pink mottled, sapertos kembang naon waé anu sanésna sapertos kieu, aranjeunna ngagambarkeun silaturahim sareng bakti. Pangwawaran kembang ieu dilakukeun antara babaturan anu ngagaduhan silih tulus sareng tulus.

Amarillo

rajah lily konéng Warna konéng lir bakung ngagambarkeun kabagjaan, énergi hubungan. Hubungan ieu henteu salawasna dipikacinta, tapi ogé tiasa janten antara babaturan atanapi kulawarga.

Azul

tato lili biru Lily biru ngagambarkeun kapercayaan, kasatiaan sareng kaasih. Sapertos anu sateuacanna, henteu ngan ukur tiasa kapercayaan sareng pasangan anjeun, tapi ogé sareng babaturan anjeun atanapi kulawarga anjeun.

Nanging, dilema tina warna tato Éta hartosna yén nalika salah sahiji kembang ieu ditato, henteu sadaya kamungkinan diperhatoskeun.

Nya, anjeun terang, upami anjeun kantos hoyong kéngingkeun tato kembang, pikirkeun ngeunaan tato lily. Naon anu anjeun milih warna?

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)