Tato mandala dina tonggong, bijaksana atanapi narik ati?

Tato mandala dina tonggong

Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan jinis desain ieu, sanaos dinten ieu urang bade pokus kana rajah mandala di tukang, salah sahiji tempat bintang pikeun milih salah sahiji potongan ieu.

Badag atanapi alit, wijaksana atanapi narik ati, éta rajah mandala dina tonggong aranjeunna tiasa janten sakumaha rék. Baca deui upami anjeun hoyong diideuan!

Tato gedé, raksasa, ilahi!

Mandala Balik Tato Monyét

Dina desain anu béda tina tato mandala di tukang anjeun tiasa milih potongan ageung atanapi alit, gumantung kana selera anjeun. Sanaos, upami anjeun nuturkeun blog, anjeun kedahna parantos terang yén paling dipikaresep di daérah ieu awak naon anu bakal katingali langkung saé bakal janten desain anu ageung pisan.

Mémang, desain ukuran anu tangtu bakal katingali saé pikeun tukangna tukang sareng tengahna. Bentuk bunderan tina mandalas, kalayan garis silangna sareng desain rumit, tiasa katingali saé tina taktak dugi ka taktak., nutupan tonggongna ampir sadayana, sakumaha deui ka kénca atanapi ka katuhu upami anjeun parantos milih desain anu langkung alit.

Desain leutik, aranjeunna tiasa?

Tato Mandala dina Balik Hideung

Sareng nyarioskeun tato mandala tonggong leutik, tong asa-asa. Sanaos pandangan heula tato leutik di daérah ageung sapertos kitu henteu katingali saé, aya solusina. Anjeun tiasa milih, contona, pikeun daérah tonggong anu bingkai alami, sapertos beuheung.

Nanging, entong caket band sareng nyobian bagian awak anu sanés. Sababaraha kali anjeun henteu mendakan tempat anu sampurna dugi ka nyobian desainna!

Tato mandala dina tonggong, naha ageung atanapi alit, tiasa katingali saé dina bagian awak ieu. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tattoo anu sami? Naon hartosna mandala ka anjeun? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong, anjeun ngan ukur kedah masihan koméntar ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)