Tato mawar leutik, lemes sareng serbaguna

Tato pigeulang mawar leutik

Tatu mawar leutik anu éndah dina pigeulang (Fuente).

Tato mawar leutik mangrupikeun bagian tina tato mawar, salah sahiji desain tattoo paling klasik sareng bersejarah, sanaos dina hal ieu, sapertos anjeun tiasa ngabayangkeun, aranjeunna milih ukuran leutik.

Salaku tambahan pikeun janten potongan anu klasik pisan sareng ampir kedah upami anjeun resep kana mangsi, tato tina ros leutik mangrupikeun salah sahiji rébuan kamungkinan kembang ieu. Kusabab ukuranana, aranjeunna sampurna upami anjeun milari anu bijaksana, tapi ku tradisi.

Hunks Persia sareng pelaut sapi: hartos aslina tina tato ieu

Taktak Tawar Mawar Leutik

nu tato naros leutik atanapi ageung asalna di kalkun sareng aranjeunna aya hubunganana, mimitina, salaku lambang wawanen.

Langkung ti payun jaman urang, éta beureum ngora kajadian janten a lambang cinta. Tapi éta henteu dugi tilupuluh, kumaha oge, éta tato naros aranjeunna mimiti meunang popularitas yén aranjeunna resep ayeuna sareng, kamungkinan, pikeun nyoko kana ciri tradisional awéwé ngiringan nya. The pelaut didamel tato ros leutik salaku mémori maranéhna mujeres, ibu ibu, adi sareng kabogoh.

Tato acuk jempol alit

Mawar anu rada ageung ditato dina jempol.

Éta khususna bonito pikir bagian tina pepelakan sareng ti bumi, a kiasan milikna kakasih, ngiringan aranjeunna dina perjalanan panjang di luhur Mar, Nalika bau ngaleungit na ngan sagara sésana.

Dimana jenis tato ieu langkung saé?

Tato Mawar Geometri Leutik

(Fuente).

Hatur nuhun kana bentukna buleud sareng saimbang, mawar katingal saé ampir dimana waé. Nanging, nalika urang nyarioskeun kembang ros leutik ayeuna, tetep émut naon anu urang nyarankeun pikeun tato ukuran ieu. Salaku conto, hindarkeun tempat anu ageung sapertos tukang sareng milih tempat anu langkung sempit, sapertos pigeulang, panangan, beuheung, leungeun, suku, tungkak, tuur ...

Tato Mawar Leutik Leutik

Upami anjeun hoyong enya atanapi leres rajah leutik di tempat anu ageung sapertos anu tukang, émut pikeun naroskeun ka seniman tato anjeun sareng milih tempat anu caket kana gigirna (contona taktak, pinggul ...) supados rarancangna teu tiasa uih deui leungit dina lega.

Gaya galécok

Tato Mawar Leutik

(Fuente).

Kumaha carana tiasa sanés, tato mawar alit hususna serbaguna, sapertos saderekna, tato mawar. Aranjeunna ngaku sagala jinis desain, naha tradisional, modéren, warna cai, hideung bodas ... sareng ampir sadaya tempat dina awak, sanaos, sapertos dina kaseueuran kasus ieu, tempat-tempat sempit anu ngabentuk potongan khususna disarankeun, khususna upami éta leutik. Ieu seueur ideu pikeun mere ilham anjeun.

Tato Ceuli Mawar Leutik

Tato mawar hideung bodas, klasik

Tato Mawar Bodas Leutik

Tato mawar hideung bodas leutik ngan saukur idéal upami anu anjeun pikahoyong nyaéta desain anu bijaksanaJanten jalma moal sadar yén anjeun ngagemna. Émut yén ku desain leutik sapertos anu langkung saé nempatkeunana dina tempat anu dipiguraan dina awak ku cara alami, sapertos ankle atanapi forearm.

Tato mawar sareng tangkorak Méksiko

Tato Mawar Leutik Méksiko

(Fuente).

Mawar henteu ngan ukur leutik, éta ogé tiasa diintegrasikeun kana desain anu sanés. Dina kasus ieu, jelas, anjeun bakal peryogi ukuran anu langkung ageung. Upami anjeun milari tangkorak Méksiko sapertos kieu, milari desain warna-warna pikeun nguntungkeun.

Mawar alit nganggo gembok, haté anjeun dikonci

Roses Padlock Tattoo Leutik

(Fuente).

Gembok sareng mawar ngagabung éndah, panginten kusabab konotasi misterius sareng romantis anu duaan. Mawar tiasa ngalambangkeun jalma anu dipikacinta, sedengkeun konci éta mangrupikeun tanda yén anjeun ngangkutna caket kana haté anjeun.

Tato naros dina ramo anu paling wani

Tato Muka Mawar Leutik

(Fuente).

Ekstrim sareng keuna pisan, tato naros dina ramo henteu goréng upami anjeun hoyong narik perhatian. Sareng upami henteu, anjeun salawasna ngagaduhan pilihan pikeun kéngingkeun rajah palsu sareng masihan pikasieuneun pikeun jalma anu dipikacinta. Dina tiap hal, milih desain leutik tapi nangtung. Mawar ogé saé pisan dina kulit sirah sisi, sakedik langkung bijaksana upami anjeun rambut panjang.

Tato mawar leutik, anjeun boro-boro ningali éta!

Tato Mawar leutik

Sareng nyarios mawar alit Kumaha upami desain sareng acuk anu leres pisan alit anu henteu tiasa ditingali? Ngagabungkeun sareng sentuhan warna (pastél saé pisan) atanapi tetep saderhana hideung bodas, dina dua kaayaan éta geulis sareng lemes pisan.

Tato kalayan frasa sareng ros

Tattoo Mawar Leutik

(Fuente).

Saha anu nyarios kalimat nyarios kecap sareng bahkan nami jalma anu dipikacinta. Sakumaha urang dicarioskeun dina awal tulisan, mawar dina seueur kasempetan ngalambangkeun jalma anu urang yakin éta istiméwa pisan, janten desain anu namina ogé muncul ogé populér pisan.

Mawar tradisional, rada gedé

Tato Mawar Leutik Tradisional

(Fuente).

Upami anjeun resep kana tato mawar alit, panginten anu tradisional mangrupikeun pilihan pikeun anjeun, sanaos leres éta meryogikeun ukuran anu langkung ageung tibatan sesa desain anu urang tingali dina tulisan. Alesanna saderhana: tato tradisional biasana digambar ku garis anu cukup kandel anu tiasa dugi ka tuang sesa desain langkung lami upami alit teuing.

Mawar taktak, pikeun anu henteu ngagaduhan kirik

Tato Kembang Ros leutik

(Fuente).

Pikeun aranjeunna anu ngagaduhan rasa humor anu unik sareng tahan nyeri sareng tulang rusuk epik, acuk dina kelek panginten mangrupakeun ide anu saé. Jelas anjeun kedah adaptasi kana ukuran kelek anjeun sareng anjeun bakal ngesang késang pikeun ngubaranana tapi hé ... anjeun bakal salawasna bau sapertos mawar!

Mawar sareng tangkorak, duo anu fenomenal

Tato Tangkorak Mawar Leutik

(Fuente).

Upami anjeun resep kana hal anu ngagaduhan hartos anu langkung jero, masihan kasempetan pikeun desain anu ngagabungkeun acuk sareng tangkorak, lambang kahirupan sareng pati. Salaku tambahan, éta ngadukung seueur gaya (tradisional, réalistis) sareng ngagabungkeun dongéng boh dina warna, dina warna hideung bodas, kalayan ngan ukur warna ros na ...

Mawar henteu kabentuk, desain anu saé sareng béda

Roses Leutik Tato Unalome

Desain sanés anu katingalina saé ku rosa mawar leutik nyaéta anu henteu pikaresepeun. Kami parantos nyarios dina kasempetan anu sanés ngeunaan desain panasaran ieu anu ngalir dina kahirupan anjeun sareng nunjukkeun momen anu pangsaéna sareng pangsaéna anjeun. Masangkeun aranjeunna ku acuk bijaksana pikeun anu langkung pribadi.

Mawar dimana bagian tukangna kaleungitan namina

Tato Mawar leutik deui

(Fuente).

Tungtungna, sanaos henteu modis ayeuna, urang kedah henteu mopohokeun Palasik klasik: tato mawar dina bagian handap beuheung. Naha éta acuk tunggal di tengah atanapi dua mawar di luhur unggal ginjal, anjeun tiasa ngamangpaatkeun tato di daérah ieu kalayan masihan sentuhan warna, Contona.

Tato Mawar héjo Leutik

(Fuente).

Tato mawar leutik sok janten pilihan anu saé sareng éta katingalina saé, naon waé anjeun, naha anjeun ditato ti sirah dugi ka jempol atanapi desain mimiti anjeun. Sareng anjeun, naha anjeun ngagaduhan rajah sapertos kieu? desain mana anu anjeun paling resep? Naha anjeun pikir kami kedah masihan koméntar kana naon waé? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami sadayana anu anjeun pikahoyong, pikeun ieu, anjeun ngan ukur kedah ngantepkeun komentar kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)