Tato mawar sareng keris: kumpulan desain

Dada ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun rajah ieu

Milarian ideu pikeun rajah anjeun salajengna? Upami anjeun mikir ngalakukeun a rajah énggal dina gaya Old School, kami ngagaduhan usulan anu pikaresepeun anu pastina bakal narik perhatian anjeun.

Éta ngeunaan tato mawar sareng keris. Campuran dua elemen anu populer pisan di kalangan anu resep tato klasik. Kami parantos ngubaran duanana tato nyalira, ayeuna urang bakal ngumpulkeun kombinasi keduanya sareng ngawartosan anjeun duanana hartos sareng ideu na pikeun ngajantenkeun desain anjeun unik. Janten teraskeun maca!

Hartosna tato mawar sareng keris

Slash aul sareng manah nusuk, cinta dihianat

(Fuente).

nu tato mawar sareng keris ngagaduhan perlambang anu pikaresepeun kumargi duanana hartos keris sareng mawar digabungkeun. Urang kedah nganalisis nyalira hartos masing-masing unsur anu ngawangun tato anu pikaresepeun sareng keuna ieu.

Hartina tato keris

Seueur desain sareng keris sareng ros

(Fuente).

Tato keris ngagambarkeun simbol anu aya hubunganana sareng pangorbanan. Sareng éta cekap ningali deui. Aya seueur budaya anu ngagunakeun keris salaku "alat" anu peryogi pisan dina ritual korban sato atanapi manusa. Éta sababna jalma anu mutuskeun pikeun ngalaksanakeun keris dina awakna ngalakukeun éta pikeun nunjukkeun yén aranjeunna parantos tiasa ngungkulan kaayaan anu rumit pisan anu nandaan ayana vitalna. Dagger, di sisi anu sanésna, ogé tiasa ngalambangkeun pengkhianatan (hayu urang tong hilap, salaku conto, ungkapan sapertos "tusuk tusuk" anu dina hartos anu paling métaforis hartosna ngan éta). Aya ogé sababaraha tulisan anu kami khususkeun di Tatuantes tato keris.

Maksud tato mawar

Tato tradisional dina panangan nganggo acuk sareng daha

(Fuente).

Di sisi anu sanésna, sareng sapertos anu parantos kami bahas dina tulisan samemehna, tato mawar bakal bénten artina gumantung kana warna kembangna nyalira. Salaku conto, mawar konéng dikaitkeun sareng kabagjaan sareng kabagjaan, sedengkeun mawar alami melambangkan cinta sareng roman. Éta ogé bakalan pikeun hubungan kahirupan, cinta malah seksualitas, utamina upami kembang seger. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan hartosna tato mawar Kuring nyarankeun yén anjeun ningali tulisan kami sateuacanna.

Mawar sareng keris babarengan

Mangsi fluorescent nyorot desain ieu pisan

(Fuente).

Ayeuna urang parantos ningali hartos tina dua barang ieu nyalira, hayu urang tingali babarengan. A) Leres, tato mawar sareng keris biasana ngalambangkeun dualitas kahirupan: acuk ngagambarkeun waktos anu saé, kabagjaan, kahirupan sareng kaéndahan bari keris mangrupikeun simbul momen anu langkung sesah sareng sisi anu poék, insidious sareng seukeut.

Desain aslina ku panangan anu nyekel keris

(Fuente).

Éta ogé tiasa dianggo salaku lambang pengkhianatan, jelas diwakilan ku keris, sareng ku pulas asih ku acuk, kiasan cinta romantis.

Desain anu saé sareng lengkep dina suku

(Fuente).

Salajengna, upami keris nusuk acuk (utamina upami dibarengan ku sababaraha tetes getih) hartosna nyandak pulas anyar anu "sisi poék" (keris) ngéléhkeun kahirupan (mawar).

Gagasan tato sareng mawar sareng keris

Desain aslina nganggo keris sareng ros

(Fuente).

Salajengna urang bade masihan anjeun sababaraha ideu supados tato mawar sareng keris anjeun unik. Anjeun bakal ningali éta, sajaba ti gaya tradisional, panginten anu paling kawéntar sadayana, aya seueur motif sareng gaya anu sanés.

Keris klasik sareng rosa tato

Keris keris nusuk acuk nyorot unsur-unsur poék tina hartosna

(Fuente).

Salah sahiji bentuk paling klasik tina rajah ieu nyaéta anu ngagunakeun gaya tradisional. Ku ngagunakeun garis kandel sareng warna cerah, legam, éta mangrupikeun gaya anu katingalina saé dina rajah ieu.sabab tiasa ngalaksanakeun kakuatan desainana, sareng nyorot dua unsur nyalira, khususna upami warna poék dianggo pikeun keris sareng beureum anu caang pikeun acuk.

Keris sareng mawar pink

(Fuente).

Keris sareng naros dina tonggong

Keris anu endah sareng rosa naros dina tonggong

Upami anjeun hoyong desain anu ageung, tukangna nyaéta tempat anjeun. Sanaos tiasa janten desain nangtung, kusabab bentuk keris, upami ukuranana signifikan dina beuheung sareng ka handap bakal katingali saé. Upami anjeun hoyong masihan langkung seueur jilidna, pertimbangkeun nyabut acuk, sapertos dina poto, supados nyéépkeun langkung seueur rohangan. Mangrupikeun tempat anu réalistis tato anu ngagaduhan jéntré ogé raoseun pisan.

Tato kalayan mawar, jantung sareng keris

Haté, mawar sareng keris sok babarengan

Haté mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling digabungkeun sareng keris sareng mawar, sabab biasana ngalambangkeun pengkhianatan sareng kuciwa. Mawar ngagaduhan tugas, dina desain ieu, pikeun lembut lembut pesen (salian éta ogé biasa janten pendamping haté): sanaos haté jalma éta parantos dikhianatan, éta tetep mikawanoh kaéndahan kahirupan.

Tato hideung bodas

Tato hideung bodas tiasa dilakukeun dina ukuran anu langkung alit

Pikeun touch anu langkung dramatis, pilih desain hideung bodas. Éta ogé katingali saé dina gaya tradisional atanapi bahkan gaya saderhana. Ku ngan ukur ngagunakeun warna ieu éta bakal ngadukung desain anu langkung alit, Ngajantenkeun idéal pikeun anu henteu hoyong sapotong anu ageung teuing.

Tato hideung bodas dina dada

Tato leungeun baju nganggo keris sareng acuk

Tato dina leungeun baju kalayan desain séjén

Dagger sareng mawar, janten desain klasik sapertos kitu, ogé saé pisan dibarengan ku desain anu sanés. Dina kasus poto, éta mangrupikeun rajah anu nutupan sakuliling baju sareng potongan anu sakedik atanapi alit, tapi sadayana nuturkeun gaya anu tangtu sareng ku palet warna umum, supados aranjeunna henteu silih bénjolan.

Panther, keris sareng acuk

Tato digabungkeun sareng panther, keris sareng acuk

Upami anjeun resep kana anu langkung agrésif, anjeun ogé tiasa milih ngiringan keris sareng acuk sasatoan. Sanaos dina hal ieu dipilih panther, oray ogé umum pisan, anu sanésna ratu anu paling tato paling klasik. Émut yén gumantung kana sato anu anjeun pilih, hartos tato bakal béda, sabab éta bakal aya hubunganana sareng éta.

Dagger, wungu sareng awéwé réalistis

Kadang keris sareng mawar sanés protagonis tina potongan

(Fuente).

Aya kasus anu sanésna anu tato mawar sareng keris sanés protagonis, tapi langkung saé ngiringan sapotong kalayan pinunjul anu sanés. Ieu kasus desain ieu, anu didamel ku seniman tato sareng anu ngahias skateboard, sanaos tiasa dilakukeun dina kulit saha waé. Di dieu awéwé éta protagonis leres tina desain sareng acuk sareng keris, sanaos penting pisan pikeun hartos akhir tina sapotong, tetep langkung di tukang.

Tato keris sareng kembang sakura

Keris sareng kembang sakura

(Fuente).

tungtungna, Kami moal tiasa mopohokeun éta, sajaba mawar, aya seueur kembang séjén anu tiasa katingali hébat ku keris.. Utamana upami anjeun resep tato ala Jepang, dimana anjeun tiasa milih kembang khas Jepang (dina desain ieu, tangkal céri parantos dipilih, sanaos ogé tiasa janten kembang kris, kembang plum ...) sareng keris samurai.

Keris, acuk sareng kukupu, desain anu antik pisan

(Fuente).

Kami arepkeun anjeun resep tulisan ieu ngeunaan tato mawar sareng keris. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan rajah sapertos kitu? Naon hartosna dina kasus anjeun? Naon gaya anjeun milih? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong dina koméntar!

Poto Tato Mawar sareng Daggers


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Claudia cenahna

    Aranjeunna saé pisan

bool (leres)