Tato minimalis pikeun pasangan anu hoyong nunjukkeun cintana

Kecap-kecap ogé ngagabung

(Fuente).

Tato minimalis pikeun pasangan nyaéta tiwu: henteu ngan ukur wijaksana, tapi ogé tiasa janten imajinatif pisan. sarta serbaguna, saprak tiap hiji bisa ngagem sami, desain béda atawa lawanna, titik ieu ngagungkeun cinta anjeun!

Éta sababna dinten ayeuna Kami parantos nyiapkeun tulisan ieu kalayan seueur ideu anu béda-béda supados anjeun tiasa mendakan tato khusus éta. Sareng upami anjeun hoyong langkung seueur inspirasi, kami nyarankeun yén anjeun ningali tulisan anu sanés ieu tato leutik pikeun pasangan.

Gagasan pikeun tato minimalis pikeun pasangan

Tato minimalis kalayan makuta sederhana

(Fuente).

jarami ratusan jeung ratusan kamungkinan pikeun meunangkeun tattoo wijaksana sampurna pikeun pasangan. Handap kami geus dikumpulkeun teu leuwih jeung teu kurang ti lima belas gagasan teu keur anjeun nyalin, tapi pikeun anjeun ngawangun sarta manggihan sapotong sampurna anjeun.

Surat tato

Tato hurup mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling populér pikeun tato pasangan, sanés ngan ukur wijaksana, tapi aranjeunna ngamungkinkeun anjeun maénkeun elemen sapertos tipografi. Hayu urang nempo sababaraha kemungkinan pisan metot:

Satengah kecap atawa frasa

Unggal bagian tina pasangan tiasa gaduh frase tattooed

(Fuente).

Masing-masing tiasa nyandak hiji satengah kalimat atawa kecap anu husus pikeun anjeun. Sanaos conto poto éta atra pisan, aya seueur kecap sanésna anu tiasa masihan pulas anu teu disangka-sangka kana tato.

aksara jeung kanji

Aksara atawa kanji dua kali diskrit

(Fuente).

Aksara Cina atawa kanjis Jepang ogé aranjeunna loba dipaké dina tato pikeun pasangan wijaksana, sabab mangrupakeun cara pikeun ngagambarkeun cinta anjeun ku cara anu langkung wijaksana tibatan biasana. Anjeun ngan kedah mastikeun yén éta leres-leres nempatkeun naon anu anjeun pikahoyong.

Tanggal

Maén sareng kaping pikeun kéngingkeun tato anu wijaksana sareng elegan

(Fuente).

kaping Éta mangrupikeun tato anu pang populerna nalika milarian desain anu wijaksana sareng dina waktos anu sami pribadi.. Nyatana, sanaos henteu sigana, aranjeunna tiasa serbaguna, sabab tiasa diintegrasikeun kana gambar anu sanés, nganggo angka Arab atanapi Romawi ...

Katuhu jeung tibalik

Kecap-kecap masihan seueur maén ku posisi sareng tipografi

(Fuente).

Sanaos conto dina poto mangrupikeun tato samentawis, éta patut ningali desain ieu pikeun tato ka hareup: kecap anu dipilih nyaéta cinta / eros, maén kalawan tipografi jeung inverting hurup, desain pisan aslina kahontal sarta yén dina sababaraha bisa jadi pohara alus. Jelas, upami anjeun hoyong asli anjeun tiasa maén sareng elemen sanés, sapertos nami anjeun, nami tempat anjeun tunangan ...

K jeung Q

K nangtung pikeun 'raja' jeung Q nangtung pikeun 'ratu'

(Fuente).

Hurup K sareng Q ogé populer pisan nalika milarian tato anu wijaksana sareng unsur romantis dina waktos anu sami, saprak nujul kana dua kartu poker, raja jeung ratu. Biasana anu hiji hideung sareng anu sanésna beureum. Anjeun oge bisa maénkeun kalayan jas, Contona, hiji mawa spades jeung haté séjén.

Tato pikeun ngagabungkeun

Cinta dilambangkeun ku konci sareng konci

(Fuente).

Tato dimana rarancang digabungkeun gaduh peculiarity yén aranjeunna tiasa dianggo nyalira, Tapi babarengan maranéhna ngabentuk rarancang lengkep nu malah bisa nyandak dina harti kaduga.

panah nu datangna babarengan

Tato minimalis pikeun pasangan kalayan panah

(Fuente).

Tato ieu, sakumaha anu anjeun tingali dina gambar, fits utamana ogé dina ramo cingcin. Gagasan nyaéta yén hiji mawa dasar tanggal sareng anu sanésna tip sareng éta, nalika ngahijikeun ramo, desain lengkep muncul.

panonpoé jeung bulan

Panonpoé jeung bulan, awak celestial minimalis jeung pelengkap

Atawa béntang séjén anu ngagabungkeun ogé atawa anu husus pikeun anjeun. Tiap hiji bisa mawa béntang sarta yén digabungkeun masihan hiji pulas metot atawa romantis. Anu paling atra nyaéta panonpoé sareng bulan, tapi anjeun ogé tiasa maénkeun rasi bintang, fase bulan ...

Pacman néangan hantu na

Tato sababaraha sareng Pacman milarian hantu na

(Fuente).

Pacman ngadahar hantu nuturkeun jalur bal bodas, Sarta naon tattoo ieu méré pulas pisan tiis kana gagasan ieu, saprak unggal bagian tina pasangan mawa boh Pacman atawa jurig. Malah cocog pikeun pasangan polyamorous, sabab masing-masing tiasa ngagem hantu warna anu béda.

leungeun numbu

Leungeun anu wijaksana sareng masihan seueur maén salaku tato

(Fuente).

leungeun numbu Aranjeunna simbol teu ukur cinta, tapi ogé silaturahim.. Anjeun tiasa gaduh tato anu sami, tapi anu paling pikaresepeun nyaéta anjeun mendakan desain anjeun nyalira (ngagunakeun panangan anu sanés salaku modél, contona) atanapi anjeun ngadasarkeun diri kana klasik, sapertos perwakilan klasik Michelangelo dina poto eta.

kandang jeung manuk

Kandang ogé tiasa janten simbol bumi

Sigana mah ujug-ujug kurung jeung manuk teu ngahiji pisan sabab kurung ngalambangkeun hiji hal anu deprive urang kabebasan. Sanajan kitu, simbolisme anu teu kaduga nyaéta manuk anu balik ka bumi nyalira (sareng henteu nutup panto kandang) kalawan naon desain anu ogé gawéna kacida alusna antara pasangan.

Tato sarua tapi béda

Kamungkinan anu sanés pikeun tato wijaksana pikeun pasangan kalebet anjeun ngagem desain anu sami, nu kadang bisa idéntik jeung kali séjén boga variasi leutik. Salaku conto:

Tato dina ramo cingcin

Jangkar ngalambangkeun naon anu ngabeungkeut anjeun ka jalma éta

Tato pasangan klasik, tato dina ramo cingcin nunjukkeun yén anjeun bray, malah nu geus nikah. Hiji-hijina hal négatip ngeunaan tato ieu nyaeta aranjeunna peryogi touch-up konstan, saprak beungeut ramo, jenis kulit jeung cushion saeutik underneath, ngabalukarkeun tinta teu nyerep ogé.

Salaku kamungkinan, aya loba: ti cingcin, mun jangkar (anu ogé nepikeun pamanggih yén anjeun numbu ka silih), kaping, kecap, ngaran batur...

Sidik

Tato haté silih sidik

(Fuente).

Kamungkinan anu asli pisan sareng béda ti anu urang tingali: anjeun bisa silih mawa sidik dina kulit anjeun, salawasna keuna ku eta jalma husus. Upami anjeun hoyong langkung atra, nempatkeun desain dina bentuk jantung.

Coronas

Mahkota raja sareng ratu mangrupikeun cara anu populér pikeun ngalambangkeun cinta anjeun

(Fuente).

Raja jeung ratu di imah, tina hubungan, tina haté batur: meureun nya tato kawas crowns dianggo sagampil ogé sababaraha tato minimalis. Upami, salian ti éta, tinimbang wareg ku desain makuta anu sami, anjeun ngagabungkeun éta sareng rasa pribadi masing-masing, hasilna langkung narik.

Peuntas

Upami anu ngahijikeun anjeun nyaéta agama, tato sababaraha salib

(Fuente).

Nya, sigana sanés pilihan anu paling romantis, tapi mun dihijikeun ku agama bisa jadi rarancang nu alus. The crosses nujul kana iman, lamun ngagabungkeun aranjeunna kalayan elemen séjén kayaning kaping, maranéhna ogé bisa nujul kana dinten nikah anjeun, contona.

dina pilarian nu séjén

Tato minimalis anu tiasa dianggo nyalira sareng kombinasi

(Fuente).

Kamungkinan minimalis sareng keren anu sanés nyaéta tato karakter (dina poto eta mangrupakeun alpukat, tapi bisa jadi naon anjeun resep, contona, ucing anjeun, putra anjeun ...) hayu anjeunna balik dina pilarian sahiji séjén. Trik tina tato teh nya eta teu kawas Pacman (anu kami disebutkeun di luhur), tapi anjeunna waving ka hiji sisi, jeung lianna ka sisi sabalikna, sahingga tétéla euweuh jalan antara dua nepi ka anjeun babarengan. .

Éléktrokardiogram

electrocardiogram nyaeta romantis tur pisan serbaguna

(Fuente).

Y urang mungkas nepi ka hiji electrocardiogram, meureun desain cukup katempo, nu bisa digabungkeun dina hiji tanpa wates of mungkin cara.: ti ngan garis undulating pikeun ngagabungkeun deui jeung hate, tanggal, ngalakukeun eta dina warna, hideung bodas, dina ramo, dina dada...

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan tato minimalis pikeun pasangan parantos masihan anjeun sababaraha ide pikeun mendakan tato anu sampurna anjeun. Béjakeun ka kami, naon carita cinta anjeun? Naha anjeun parantos gaduh tato pasangan? Kumaha?

Poto tato minimalis pikeun pasangan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.