Tato nanas: plasma buah amis ieu dina kulit anjeun

A nanas gaya tradisional leutik

(Fuente).

Teu tiasa dipungkir yén nanas nembe janten salah sahiji buah anu paling dikonsumsi di wewengkon Spanyol, jeung sugan éta téh salah sahiji protagonis buah paling tercinta, utamana dina tato nanas. Rasa khususna, sentuhan anu seger sareng amis parantos janten biasa dina manisan. Urang ogé kedah malire aspék gizi na.

Dina Tatuantes kami geus dedicated sababaraha artikel ngobrol ngeunaan tato buah, Tapi kami geus pernah dipigawé ngeunaan nanas. Ku alatan éta, dinten ieu kami bakal ngabahas topik tato nanas, nu urang moal ukur nganalisis kumaha maranéhanana kasampak hadé, tapi ogé harti maranéhanana, sarta, tangtosna, urang bakal masihan anjeun loba gagasan pikeun manggihan tattoo sampurna anjeun.

Tren anyar

gaya nanas Betty Boop

(Fuente).

Sanaos sigana lelucon anu aneh atanapi saderhana, tato nanas salami taun 2016 mangrupikeun tren anu teu diragukeun dina seni awak. Meureun éta alatan rasa nikmat na atawa alatan bentukna boros., Tapi éta leres yen loba jalma geus mutuskeun pikeun permanén nangkep buah ieu dina awakna. Sadaya ieu ngajadikeun tato nanas tato rujukan, hal anu ogé disetir ku versatility hébat sarta harti na, saprak nanas nepikeun vibes alus fenomenal.

Harti tato nanas

Waru jeung elemen tropis séjén marengan tato nanas pisan

(Fuente).

Tapi naon hartosna tato nanas? Sanajan dina glance kahiji eta bisa nepikeun pamanggih yén éta téh tattoo tanpa beban simbolis, euweuh salajengna ti bebeneran. Nanas miboga harti anu positip, saprak jaman baheula, masarakat pribumi biasa nempatkeun buah ieu di lawang panto. salaku simbol wilujeng sumping sareng silaturahmi pikeun anu nganjang ka aranjeunna.

Kembang ngagabungkeun harti maranéhanana jeung pineapples

(Fuente).

ayeuna, di sababaraha wewengkon planét nanas masih simbol wilujeng sumping jeung alesan ieu, nalika wisatawan megatkeun kana sababaraha tempat aranjeunna disambut ku platters dahareun nu urang manggihan ceuk buah.

Nanas melambangkan kabagjaan jeung silaturahmi

Sajaba ti éta, nanas boga loba hartos sejen nu urang bisa adaptasi jeung tattoo urang. Contona, éta dianggap simbol kahaneutan sarta sayang, sahingga sampurna pikeun desain jeung pasangan Anjeun atawa babaturan. Éta ogé idéal pikeun melambangkan yén kami hiji jalma tangguh dina luar jeung lembut di jero, sarta eta oge salah sahiji simbol nu paling dipaké pikeun ngagambarkeun pantai, vacations jeung naon wae tropis (éta naha éta téh biasa marengan eta. kalayan elemen sapertos tangkal korma, waru, koktail…).

gagasan tattoo nanas

Tapi hayu urang angkat ka naon anu dipikaresep ku urang: sababaraha gagasan pikeun mere ilham tattoo Anjeun salajengna jeung jadi Anjeun bisa nempo versatility luar biasa unsur ieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, nanas mangrupikeun desain anu paling dipikacinta dina warna, sareng éta ogé umum pikeun mendakan éta dina gaya sapertos tradisional, realistis atanapi pointillist.

nanas tradisional

Tato nanas gaya tradisional

(Fuente).

Tanpa aya ragu, tato nanas nu pang populerna nyaeta jalma anu nampilkeun buah ieu dina gaya tradisional. Anu ngabédakeun gaya ieu nyaéta garis kandelna sareng ampir teu aya pamakean shading, ogé warna anu kuat sareng sengit. Salaku tambahan, sacara langsung aya hubunganana sareng tato pelaut "saumur hirup", éta nempatkeun pulas anu pikaresepeun pisan dina gaya anu sok aya.

Tangkorak jeung nanas

Tangkorak jeung pineapples ngagabungkeun jadi opposites

(Fuente).

Panasaran, Di antara elemen anu paling populér nalika ngagabungkeun nanas dina tato nyaéta tangkorak. Hasilna condong néangan hiji sensasi antagonis, dua hal prinsipna sabalikna (cahaya, freshness jeung vitalitas nanas ngalawan gelap tina tangkorak) tapi ngagabungkeun utamana ogé, utamana lamun milih pikeun tradisional atawa realistis. gaya.

tato nanas realistis

tattoo nanas realistis on leg

(Fuente).

Urang ulah jauh pisan sabab urang neruskeun kalawan realisme, gaya nu, junun ogé, Sigana hébat. Rahasia pikeun meunangkeun nanas anu nempel kaluar tina kulit diwangun ku shading ati pisan sangkan kulit nanas kasampak kasar. Desain tattoo nanas realistis biasana hideung bodas, sanajan upami Anjeun hoyong touch leuwih riang, balik pikeun warna.

Pin up tato jeung nanas

Sababaraha katresna riang dipin up ku nanas, simbol kabagjaan

(Fuente).

Sejen tina elemen anu paling sering urang mendakan dina tato sareng nanas nyaéta budak awéwé pin up, Gaya anu langsung aya hubunganana sareng anu tradisional (saprak para pelaut anu pangheulana tato mermaids atanapi budak awéwé anu bagja pikeun ngiringan aranjeunna dina perjalanan panjang di laut luhur). Ku kituna, stroke kandel jeung kelir caang oge salah sahiji ciri utama tato ieu.

nanas suku

Janten ti tempat tropis, nanas sareng tato suku digabungkeun pisan

(Fuente).

Sakumaha anu ceuk urang, nanas mangrupikeun salah sahiji unsur anu paling hadé ngagambarkeun pantai atanapi, leres-leres, tempat sawarga mana waé, janten henteu heran. kombinasi rada metot nyaéta gaya tribal. Ku kituna, nanas janten konsép leuwih atawa kirang surreal, sarta struktur na ragrag eta pikeun ngabentuk gelombang whimsical na eddies ciri gaya ieu, sanajan tanpa kaleungitan identitas na.

Tato sareng buah sareng kembang

Nanas ngagabung pisan sareng kembang

(Fuente).

Upami anjeun ngagabungkeun nanas sareng unsur-unsur sanés, sapertos kembang atanapi buah-buahan sanés, anjeun henteu ngan ukur nampi desain anu paling warni, tapi Anjeun oge bisa ngamangpaatkeun harti séjén sarta ngagabungkeun aranjeunna saling. Ieu mangrupakeun tato anu condong ngagunakeun gaya realistis tur warni (inget yén kelir ogé kudu digabungkeun jeung silih sangkan tato kasampak alus), sanajan kadang ogé hideung bodas.

Pointillist nanas

Nanas cocog pisan sareng sagala jinis gaya sapertos pointillist

(Fuente).

Sarta kami réngsé kalawan pointillist-gaya tato nanas, nyaeta, aranjeunna dijieun dina dasar titik. Éta mangrupikeun gaya anu modéren sareng masihan sentuhan anu saé pikeun buah ieu, salian ti éta, ogé nampi ukuran anu béda (ti nu pangleutikna nepi ka nu panggedéna) tur éta pisan tiis hideung bodas. Lamun ngarasa kawas touch warna, watercolor bakal nyaluyukeun anjeun kacida alusna, sakumaha stroke teu merta nuturkeun kontur tina tattoo jeung masihan eta rarasaan pisan tiis gerak.

Tato kalawan nanas outlined siap pikeun ngawarnaan

(Fuente).

Tungtungna, sareng supados anjeun tiasa kéngingkeun ideu pikeun tato anjeun salajengna, Anjeun tiasa nyandak katingal di galeri tina tato nanas anu marengan artikel ieu. Kami parantos nyusun desain tina sababaraha jinis sareng gaya.

Tato nanas tiasa amis, lucu, warni, realistis atanapi hideung sareng bodas, upami aya, aranjeunna katingali saé sareng mangrupikeun desain anu langkung populér tibatan anu disada. Béjakeun ka kami, naha anjeun gaduh tato sareng buah ieu atanapi anu sanés? Naon anu dilambangkan nanas pikeun anjeun? Naon gaya anu anjeun pikir paling cocog pikeun anjeunna?

Poto Tato Nanas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josemi cenahna

    Aranjeunna nempatkeun kerucut pinus dina portal, sanés kerucut tropis hahaha

bool (leres)