Tato rancung, saderhana sareng anggun

Tato pakis réalistis

Tato réncang mangrupikeun alternatif anu saé upami anjeun milari pepelakan anu béda pikeun tato. sareng éta, kahareupna ngagaduhan hartos anu saé. Upami anjeun hoyong kabur ti ya klasik tato naros, kembang teratai atanapi kembang aster, pakis mangrupikeun gagasan anu saé. Salaku tambahan, urang tiasa ngalebetkeun jinis tato ieu dina kategori anu tato minimalis anu parantos kami nyarioskeun langkung ti hiji kasempetan.

Sareng éta kaseueuran jalma anu mutuskeun pikeun tatoan pakis, milih tato anu hideung, saderhana sareng enteng pisan dimuat. Pondokna, tattoo anu elegan sareng saderhana. Sampurna pikeun lalaki boh awéwé. Tapi naon hartosna tato pakis? Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, aranjeunna ngagaduhan hartos anu saé anu bakal ngadorong anjeun néwak dina kulit anjeun. Salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan hartos pepelakan panasaran ieu sareng kami bakal masihan anjeun sababaraha ideu pikeun mere ilham anjeun dina desain salajengna.

Pakis, jinis tutuwuhan anu matak

Ferns ngagaduhan hartos nagara pisan

Pakis dibédakeun ku mangrupikeun jinis tutuwuhan anu khas pisan, tanpa siki atanapi kembang, anu baranahan ku spora. Spora disimpen dina sajenis sachet, disebat sori, dina bagian payun daun pepelakan. Nalika waktuna dugi, saatos asak, sori dibuka sareng spora dileupaskeun.

Tattoo pakis saderhana dina panangan

Aranjeunna kalolobaan tumuh di daérah anu beueus pisan sareng seueur jinisna. Anu paling umum ngagaduhan wilah bentuk ragaji, sanaos aya anu agulna langkung alit malah tanpa agul, tapi batangna sapertos gagang biola. Éta mangrupikeun pepelakan berdaun, anu tumuh dina taneman, sareng warna na mimitian ti héjo poék dugi ka Empang.

Hartosna tato hungkul

Desain sareng pakis sareng intan

(Fuente).

Pakulitan ngagaduhan konotasi gaib anu hébat gumantung kana budaya naon anu populér. Sapertos pepelakan sanés sapertos samanggi, pakis dipasihan kualitas pikeun narik tuah sareng kabeungharan ka saha waé anu ngagaduhan. Salaku tambahan, pakis di bumi mangrupikeun gagasan anu saé kusabab dina seueur budaya aranjeunna ngaku yén éta nawiskeun kakuatan panyalindungan boh ka bumi nyalira boh ka jalma-jalma anu cicing di dinya.

Suku sareng legenda

Tato pakuis siga kasaimbangan

(Fuente).

Éta ogé mairan éta Mangrupikeun pepelakan anu dianggo ku sababaraha suku pikeun merangan roh jahat. Komo, tina naon anu kuring kantos tiasa baca, pakis mangrupikeun pepelakan anu narik hujan, sanaos dina aspék ieu henteu heran, kumargi anjeun ngan ukur kedah ningali di daérah sareng handapeun iklim naon pepelakan ieu dipendakan.

Tato paris tiasa saderhana pisan

Ferns ogé aya hubunganana sareng sajumlah legenda Slavia, diantara anu paling terkenal, salah sahiji nyatakeun yén aranjeunna ngan ukur mekar dina wengi paling pondok dina sataun. Legenda nyarios yén upami anjeun mendakan kembang pakis (hal anu sesah pisan, kanyataanna mustahil!) Anjeun bakal untung salami hirup anjeun.

Pakis ngahiji sareng kembang anu sanés

Sareng legenda anu sanés, waktos ieu basa Finlandia, nyarios yén upami anjeun mendakan kembang pakis anjeun bakal tiasa henteu katingali sareng ngumbara ka tempat anu harta karun awaits anjeun dikurilingan ku Wisps...

Ferns di jaman Victoria

Pakem mangrupikeun pepelakan kuno pisan anu ngandung harti jero dina jaman baheula

tungtungna, Matak panasaran dicatet yén, dina jaman Victoria, aya pantun anu aya hubunganana sareng paku-pakuan anu sagala rupa dipapaésan (tina keramik, tékstil, buku komo patung) kalayan jenis tutuwuhan ieu, naha nyata, garing atanapi digambar. Tren ieu nyababkeun studi anu jero sareng sababaraha ilustrasi anu endah dina karya anu aya hubunganana sareng jenis tutuwuhan ieu.

Gagasan tattoo paris

Pakis saderhana sareng desain bunderan

(Fuente).

Kaéndahan pakis, sareng rupa-rupa na, tiasa masihan urang seueur ideu sahingga desain urang unik sareng asli. Ieu sababaraha ideu anu kami arepkeun pikeun anjeun mangpaat:

Tato sampul dina tonggong

Pakis, utamina upami simétri, katingali hébat dina tonggong

Bagian tukangna mangrupikeun tempat anu pangsaéna dimana anjeun tiasa kéngingkeun salah sahiji tatangkalan anu saé ieu ditato. Géométri wilah katingali saé nuturkeun tukangSalaku tambahan, anjeun tiasa maénkeun kalayan héjo poék daun sareng kaméra beureum tina bobot. Sareng anjeun tiasa milih gaya anu langkung réalistis, sapertos anu dina poto, atanapi milih sentuhan warna cai, hideung bodas ...

Tato paku pakis dina tonggong

(Fuente).

Pakuan suku

Tato pakis suku asli pisan

Tangtosna éta salah sahiji kombinasi anu paling panasaran anjeun bakal mendakan. Pakis tiasa nyalira atanapi ngiringan, sanaos penting, supados pepelakan nangtung sareng katingali, anjeun resep ka DJ dina poto: misahkeun daun hiji-hiji, ngalestarikeun bentuk anggun sareng segitiga na.

Pakis salaku sékundér

Pakulitan ku seueur kembang

Kadang-kadang paku-pakuan sanes protagonis tato, tapi tiasa dianggo salaku seniman tamu. Di tukang, hatur nuhun kana bentukna, aranjeunna tiasa masihan seueur kaulinan naha dina warna atanapi hideung sareng bodas, éta pelengkap anu sampurna pikeun ningkatkeun pepelakan anu anjeun pilih salaku protagonis.

Pakis dina pigeulang

Daun pakis katingali saé di tempat sapertos panangan kusabab bentukna

Naha urang parantos nyarios yén bentuk pakis anu sampurna pikeun tato? Kesederhanaan na ogé cocog pikeun tato sapertos dina poto. Duanana masihan raos pisan tiis tina kahirupan sareng gerakan. Pilih pakis Palasik atanapi pilih daun anu langkung buleud sareng batang tangkal anggur pikeun sakedik perobihan.

Pakis pisan dina pigeulang

Pakis réalistis

Pakis pisan realis

Tanpa ragu, raja tato pakis mangrupikeun anu didasarkeun kana desain réalistis tutuwuhan ieu. Nanging, sanaos réalistis, entong paréntah masihan sentuhan anu béda pikeun ngajantenkeun langkung artistik, salaku conto, sentuhan warna cai atanapi kabur, sapertos anu aya dina poto. Anjeun bahkan tiasa nyandak inspirasi tina ilustrasi Victoria anu lami anu urang carioskeun sateuacanna pikeun sentuhan antik.

Dibaturan ku pepelakan sanés

Ferns kalayan potongan séjén katingali saé

Désain anu rada béda sareng pakis salaku sekundér anu urang nyarios sateuacanna nyaéta ngagabungkeun sareng pepelakan anu sanés. Janten, sababaraha desain alit digabungkeun, sareng kaunggulan anu sami, dina tempat anu sami (dina hal ieu, panangan, sanaos tiasa ogé suku, beuheung ...), sapertos potongan teka-teki, pikeun nyebarkeun pisan estetika modéren sareng estetika. asli.

Fern sareng henna

Fern didamel nganggo inai

Kami henteu tiasa hilap ngeunaan pakis henna. Anjeun tiasa kéngingkeun tato ku nuturkeun cara ieu sareng ku diideuan ku éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali, desain henna anu rumit sareng hipu katingali saé ku pakis, sareng kéngingkeun sababaraha desain anu cool, cool pisan, anu langkung rumit sareng ku gaya anu spektakuler.

Daun pakulitan sareng stensil

Kami arepkeun anjeun resep kana hartos tato pakuat sareng kami masihan anjeun sababaraha ide pikeun tato anjeun salajengna. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tato sapertos kieu? Naha aya anu anjeun resep pisan? Naha anjeun pikir kami ngagaduhan ideu? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong, pikeun ieu, anjeun ngan ukur kedah tinggaleun kami koméntar!

Poto Tato Fern


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)