Tato pikeun daérah tulang tonggong

Tato dina tulang tonggong

Gumantung kana daérah awak di mana urang badé kéngingkeun rajah, urang bakal diideuan ku hiji atanapi modél sanés. Aya tato anu katingali saé nangtung sareng anu sanésna sacara horizontal. Tata perenahna ogé penting, kumargi anjeun kedah tumut kana area anu badé dituju sareng kumaha urang bakal ningali éta di tempat anu khusus.

Upami anjeun resep nganggo rajah di daérah awak anu anjeun hilap, maka anjeun bakal resep ideu pikeun meunangkeun rajah di daérah tonggong. Daérah ieu hipu, tapi dimungkinkeun pikeun nyiptakeun tato éndah anu simetris pisan. Aya ideu pikeun sadaya rasa.

Tato dina tulang tonggong

Nalika ngeunaan kéngingkeun rajah di tulang tonggong, urang kedah tetep émut. Sakumaha contona kanyataan yén dina kolom tiasa dilaksanakeun sababaraha tés kabersihansapertos keran tulang tonggong atanapi epidural, anu panginten moal tiasa disababkeun ku rajahna. Urang kedah teras konsultasi sateuacana masalah anu tiasa dipasihkeun ku urang. Nanging, upami rajah alitna henteu biasana ngaganggu daérah-daérah éta. Éta ogé kedah disebatkeun yén éta mangrupikeun daérah anu hipu dimana nyeri na tinggi, janten anjeun kedah waspada.

Tato kalayan frasa

Tato kalayan frasa

Kolomna mangrupikeun tempat anu saé pikeun tiasa tambahkeun frasa panjang éta penting pikeun urang. Frasa ieu biasana ditempatkeun sacara vertikal sareng tiasa nyalira atanapi nganggo sababaraha detil alit pikeun ngarangkayna. Dina tato ieu dirancang pikeun awéwé, aranjeunna parantos nambihan sababaraha kembang di luhur, sahingga rajah na langkung lengkep. Kembangna tiasa seueur jinisna, bodas sareng warna na, kalayan seueur desainna tiasa ngabentuk frasa anu saé éta. Sakumaha urang tingali pangaruhna hipu sareng asli.

Tatu kembang

Tatu kembang

nu kembang tiasa janten rajah anu saé pikeun daérah tukang, sabab tata letak na idéal pikeun daérah ieu. Batangna tiasa dilakukeun sapanjang kolom, kalayan ideu sakumaha éndah tur kontemporer sapertos kieu. Urang balikeun kana gaya éta dimana aranjeunna katingalina sapertos gambar cat cai tibatan tato. Kembangna ngagaduhan warna pikeun ningalikeun sagala kahéngkéranana.

Tato leutik

Tato leutik

Sanaos seueur tato tulang tonggong gaduh desain ageung sareng lega, kaleresan aya kamungkinan ogé ngamangpaatkeun ieu zona pikeun nyieun tato leutik. Salah sawios karakter Peter Pan, modis pisan, éta mangrupikeun desain anu saé anu nimbulkeun balik ka budak. Kami ogé ningali desain minimalis panah, anu mangrupikeun tren dina tato ayeuna. Mangrupikeun detil gaya etnik anu katingalina saé pisan pikeun simétri na sareng pikeun gambar anu manjang.

Tato aslina

Tato aslina

Di tukang anjeun tiasa seueur tato aslina pikeun ngahias aréa kolom. Dua ieu endah pisan. Kami gaduh lancah anu sigana turun tina daérah sirah. Ogé akar tangkal, anu ngalambangkeun ayana dina sirah urang.

Tato dina tulang tonggong

Tato anu sanés ieu ogé ngamangpaatkeun panjang tulang tonggong pikeun tato anu paling endah. Salah sahijina niru ranté DNA sareng anu sanésna nunjukkeun urang jerapah. Jelas yén desain anu aya seueur pisan sareng urang tiasa mendakan sagala rupa ideu anu sayogi, masing-masing langkung asli.

Tato bulan

Tato bulan

nu bulan sareng parobihanana Éta tiasa janten salah sahiji tato anu dianggo di daérah tulang tonggong. Bulan sok ngalaman sentuhan mistisisme anu tangtu, janten tiasa janten ide anu saé pikeun tato. Dina kasus anu sanésna urang ningali bentuk geometri sareng bunderan sareng garis, sabab géométri modis pisan dina tato.

Tatu panah

Tatu panah

Sakumaha urang parantos nyarioskeun tato panah pisan ayeuna sareng modis. Aranjeunna nawiskeun kami desain anu saé pikeun daérah ieu, kalayan garis lempeng dina kolom. Seueur detil anu tiasa ditambihkeun kana panah ieu, biasana dina gaya étnis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)