Tatu pinus: hartosna sareng desain pikeun nyandak ideu

Tangkal pinus

Dina téma tina tato kembang sareng pepelakan Urang tiasa mendakan rupa-rupa tato kusabab jinis spésiés anu hébat anu katalog. Sareng upami urang nambihan desain ieu anu henteu langsung tina spésiés khusus, kemungkinan na henteu aya tungtungna. Aya sababaraha tulisan anu parantos kami dedikasi Tato ngobrolkeun tangkal khusus. Dinten ieu kami bakal ngalakukeunana ti salah sahiji anu paling terkenal. Éta ngeunaan tato tangkal pinus.

Boh di Kulon boh di Wétan, pinus mangrupikeun tangkal anu terkenal sareng penting pisan pikeun seueur budaya. Tapi, sateuacan nerangkeun hartos na, penting pikeun nyebatkeun éta kumpulan tattoo tangkal pinus anu tiasa konsultasi dina galéri anu ngiringan tulisan ieu. Ieu mangrupikeun conto alit tina jinis tato pinus anu paling populér.

Tangkal pinus

Urang ngan kedah ningali gancang pikeun sadar trend ayeuna di kalangan anu resep kana mangsi. Kaseueuran jalma milih desain anu ngalantarankeun kaendahan, kalembutan, sareng bahkan katenangan. Éta tato anu henteu seueur teuing dieusian ku detil sareng yén nalika dilakukeun dina warna hideung ngagaduhan plus tina hal katenangan. Naon anu anjeun pikirkeun? Seueur jalma milih kéngingkeun tato pinus dina panangan atanapi punggung na. Ayeuna, urang ogé mendakan desain leutik anu sah pikeun latihan bagian mana waé dina awak.

Naon hartosna tato pinus? Ngalangkungan detil ngeunaan hartos sareng / atanapi perlambang yén pinus ngagaduhan di Kulon sareng di Wétan, kedah dicatet yén éta mangrupikeun tangkal anu aya hubunganana sareng kahirupan, kasuburan sareng kalanggengan. Aspék terakhir ieu aya hubunganana sareng jinis agul anu dipiboga. Dina kasus budaya Jepang, éta mangrupikeun tangkal anu ngagambarkeun résistansi sareng kakuatan kusabab kamampuan pinus pikeun nahan angin anu kuat. Éta ogé mangrupikeun simbol karakter anu teu tiasa digoyang sareng énergi vital.

Poto Tatu Pinus


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)