Tato yoga, daptar lengkep pikeun inspirasi

Tato Yoga

nu tato Siswa yoga milarian inspirasi dina salah sahiji disiplin disiplin (boh fisik boh méntal) paling kawéntar.

Dina tulisan ieu kami parantos nyiapkeun lengkep daptar kalayan sajumlah ageung simbol anu tiasa ngagambarkeun karep yogi anjeun sareng cocog pikeun pikahareupeun tato. Terus maca pikeun terang aranjeunna!

Om, hartosna tilu ku tilu

Tato Yoga Om

(Fuente).

Pikeun ngamimitian, simbol yogi tara kaunggulan, om, ngalambangkeun Brahma, Wisnu sareng Siwa, tina tilu kaayaan eling. Éta ngagambarkeun yogi dina sikep kembang lotus ngucapkeun simbol ieu, anu ngucapkeun na saleresna langkung mirip "aum" (Sakumaha anjeun tiasa tingali, sora tilu hurup anu nuturkeun kalayan ngagambarkeun trinitas om).

Dina tattoo tiasa digabungkeun pisan sareng simbol anu sanés (sapertos kembang teratai, Budha ...), sabab ku nyalira éta leungit sababaraha orisinalitas.

Mandala, anu mutlak sareng konsentrasi

Tato Yoga Mandala

Lambang anu sanés anu paling dikenal dina tato yoga, sareng anu urang parantos sering nyarioskeun dina blog, nyaéta mandalas. Aranjeunna bantosan pisan pikeun konsentrasi nalika semedi sareng ogé ngalambangkeun kasampurnaan sakabeh jagat raya.

Sapertos dina kasus om, salaku rajah éta katingali sakedik. Hal anu saé na éta serbaguna (dina hal desain sareng gaya: warna, hideung bodas, saderhana, rumit…) janten henteu penting, sabab masing-masing desain tiasa unik.

Namaste, salam pinuh ku hormat

Sanaos namaste anu kawéntar (anu dina bagian-bagian ieu, salian ti di rohangan yoga, kami ogé ningali dina séri siga Leungit) henteu éksklusif pikeun yogis, éta henteu diragukeun salam anu paling ngagambarkeun aranjeunna. Ieu dianggo khususna sateuacan sareng saatos kelas salaku bentuk hormat. Salian ngucapkeun kecap, pikeun ngalakukeun salam namaste anjeun kedah ngempelkeun dampal sampéan handapeun gado anjeun sareng ruku sakedik.

Salaku rajah tiasa dianggo pisan sareng desain anu saderhana pisan, dina ujung panangan, contona, dina basa Sansekerta malahan dipirig ku motif leutik sapertos kembang teratai.

Kembang teratai, pencerahan

Tato Yoga Lotus

Salah sahiji tato paling serbaguna pikeun yogis (kalayan idin ti mandalas) nyaéta kembang teratai, kumargi artina gaduh sakedik variasi gumantung kana jinis kembang, bubuka kelopak sareng warna na. Sacara gurat badag, kembang teratai mangrupikeun simbol pencerahan sareng kamekaran, kumargi yogi dugi ka dinya, sapertos kembang, anu tumuh di cai leutak, ngalangkungan tumuh sareng pangetahuan.

Sakumaha urang nyarios éta rajah serbaguna pisan. Salaku tambahan kana anu kami sebutkan di luhur, desain umum ogé jauh pisan. Salaku conto, éta tiasa janten motif utama potongan atanapi ngiringan batur, ngagaduhan gaya anu réalistis atanapi langkung abstrak ...

Buddha, pangeran miskin

Yoga Buddha Tato

(Fuente).

Sadayana terang Budha, alesan sanés anjeun tiasa diideuan ku tato yoga. Pangeran abad ka XNUMX SM ieu ninggalkeun kahirupan anu méwah sareng kabeungharan pikeun ngahontal pencerahan tina jalan anu saderhana sareng goréng, ngabantosan anu sanés. Sanaos aya hubunganana sareng pencerahan ieu, artina sakapeung robih sakedik kusabab sikepna atanapi éksprési.

Salaku rajah, jalan hébat salaku desain diideuan ku salah sahiji loba arca jeung inohong. Ngiringan ku sababaraha kembang lotus pikeun negeskeun deui jalan kana pencerahan.

Ganesha, gajah wijaksana

Tato Ganesha Yoga

Ganesha mangrupikeun déwa anu paling dikenal dina agama Hindu. Éta ngagaduhan sirah gajah sareng biasana dihias ku perhiasan anu beunghar (sareng bulu mata ilahi). Éta ngalambangkeun raga sareng jiwa, tapi ogé kawijaksanaan, pangetahuan sareng kaprigelan.

Dina rajah, salian ti desain ageung kalayan gaya anu langkung atanapi kirang réalistis, ogé Sigana hébat dina gaya séjén, bahkan sababaraha anu dina pandangan heula sigana rada ekstrim, siga kartun sareng warna na.

Kami arepkeun simbol tato yoga ieu parantos ngahirupkeun anjeun. Wartoskeun ka kami, naha anjeun ngagaduhan tato anu diideuan ku disiplin ieu? Naon sababna anjeun milih? Émut yén anjeun tiasa nyarios ka kami naon anu anjeun pikahoyong dina koméntar!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.