Aktris Halle Berry debut tattoo anyar dina tonggongna

Halle Berry Tattoo

Éta aktris Halle Berry nyaéta dina perdana. Artis anu kasohor ku Oscar parantos ngévolusi jaringan sosial saatos nyebarkeun poto dina profil Instagram resmi na nunjukkeun dirina dina sagala kaindahanana rajah anyar. Éta leres, aktris éta parantos ngadamel rajah penting anu, sakumaha tiasa ditingali dina gambar anu ngiringan tulisan ieu, ngalir kana tulang tonggongna.

Halle Berry hoyong bagikeun rajah énggal sareng sadaya penggemarna anu ngalir kana tonggongna. Sanaos aktris éta henteu masihan seueur detil salian ti ngungkabkeun kumaha awakna katingalina ku rajah ageung ieu, urang tiasa ngahargaan yén éta mangrupikeun pohon anggur. Seueur pengikut parantos nyorot dina jaringan sosial yén tattoo éta aya hubunganana sareng anu nembe didamel ku Lady Gaga.

Nempo pos ieu dina Instagram

Saha nu nyebutkeun kuring lain putri duyung?‍♀️

A pos dibagikeun ku Halle Berry (@halleberry) dina

Penyanyi parantos ngadamel acuk ageung anu ogé ngalir kana tulang tonggongna. Nyatana nyaéta desainna béda pisan, sanaos didamelna dina tempat anu sami dina awak. Da tos lami pisan tato tulang tonggong aranjeunna janten populér sareng janten trend. Nanging, akhir-akhir ieu aranjeunna aya dina doldrum, khususna di kalangan pamirsa ngora, sabab éta tiasa nyababkeun kasulitan médis anu tangtu.

Sareng naon hartosna tato anyar Halle Berry? Kabeneran aya yén aktris teu masihan rinci ngeunaan éta. Éta parantos dugi ka kieu: "Saha anu nyarios yén kuring sanés putri duyung?". Sakumaha biasana dina kasus ieu, éta bakal janten hartos pribadi anu ngan bakal dipikaterang ku sababaraha urang. Sareng anjeun, kumaha saur anjeun ngeunaan tato anyar Halle Berry? Dupi anjeun rajah area tulang tonggong? Bagikeun ka kami.

Sumber - Instagram


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)