Tim redaksi

Tatuantes mangrupikeun halaman wéb tina Actualidad Blog. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya seni awak, khususna pikeun tato tapi ogé pikeun tindik sareng bentuk-bentuk sanés. Kami ngajukeun desain aslina bari urang maksudna nyayogikeun sadaya inpormasi ngeunaan kumaha kéngingkeun tato, perawatan kulit, sareng sajabana.

Tim redaksi Tatuantes diwangun ku gairah ngeunaan dunya tato sareng seni awak bagja bagikeun pangalaman sareng pangetahuan aranjeunna sareng anjeun. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Nat Cherry

    Kipas tina gaya neo-tradisional sareng tato langka sareng freaky, teu aya anu sapertos potongan sareng carita anu hadé di tukangeunana. Kusabab kuring henteu tiasa ngagambar anu langkung rumit tibatan boneka iteuk, kuring kedah netep maca, nyerat ngeunaan éta ... sareng parantos réngsé, tangtosna. Pamawa reueus ku genep (cara tujuh) tato. Kahiji kalina ngagaduhan rajah, kuring henteu tiasa katingali. Anu terakhir, kuring bobo dina gurney.

  • Susana godoy

    Kusabab kuring alit, kuring jelas yén hal kuring janten guru, tapi salian ti tiasa janten kanyataan, éta ogé tiasa digabungkeun sareng karep kuring anu sanésna: Nulis ngeunaan dunya tato sareng tindikan. Kusabab éta mangrupikeun ungkapan pamungkas mawa kenangan sareng momen anu hirup dina kulit. Saha anu janten hiji, malikeun sareng kuring nyarioskeun tina pangalaman!

Tilas éditor

  • Antonio Fdez

    Salami mangtaun-taun kuring resep pisan kana dunya tato. Kuring gaduh seueur sareng gaya anu bénten. Palasik tradisional, Maori, Jepang, jst. Kusabab kitu kuring miharep anjeun resep naon anu kuring bakal ngajelaskeun ngeunaan masing-masing.

  • Maria Jose Roldan

    Indung tato, guru pendidikan khusus, psychopedagog sareng sumanget nyerat sareng komunikasi. Abdi resep tato sareng salian ngagem kana awak kuring, kuring resep mendakan sareng diajar langkung seueur ngeunaan éta. Unggal rajah ngandung hartos disumputkeun sareng carita pribadi sadayana ... pantes dipanggihan.

  • Alberto Perez

    Kuring sumanget pisan pikeun ngerjakeun tato. Gaya sareng téknik anu béda, riwayatna ... Kuring resep pisan kana ieu, sareng éta mangrupikeun hal anu nunjukkeun nalika kuring nyarios atanapi nyerat ngeunaan éta.

  • Sergio Gallego

    Kuring jalma anu kantos resep pisan pikeun tato. Nyaho ngeunaan aranjeunna, sejarah, tradisi, sareng kumaha ngurusna mangrupikeun hobi anu kuring resep. Sareng ogé bagi-bagi élmuna kuring supados anjeun tiasa ngaraosan.

  • Diana Millan

    Kuring lahir di Barcelona sababaraha tilu puluh-ganjil taun ka pengker, cukup lami pikeun jalma anu panasaran sareng rada gagabah pikeun mikaresep diajar ngeunaan tato sareng kumaha pentingna pikeun budaya global. Ogé, anjeun parantos terang yén "teu aya résiko teu senang, teu nyeri teu meunang" ... Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan tato, kuring miharep anjeun resep kana tulisan kuring.

  • Ferdinand Prada

    Hobi karesep kuring nyaéta tato. Ayeuna kuring gaduh 4 (ampir sadayana geeks!) Sareng kalayan gaya anu béda. Tanpa ragu kuring bakal teraskeun nambihan jumlah dugi ka ngalengkepan ideu anu aya dina émutan. Ogé, kuring resep terang asal usul sareng hartos tato.