Nat Cerezo

Penggemar gaya neo-tradhisional lan tato langka lan aneh, ora ana barang kaya crita ing mburi. Amarga ora bisa nggambar apa-apa sing luwih rumit tinimbang boneka tongkat, aku kudu tetep maca, nulis babagan dheweke ... lan mesthi wis daklakoni. Bawa bangga nganggo enem (cara pitu) tato. Nalika sapisanan nggawe tato, aku ora bisa ndeleng. Pungkasan, aku turu ing gurney.