Tato hiu Maori, apa tegese potongan sing kuat iki?

Hiu Maori

(Fuente).

Tato saka hiu Maori minangka salah sawijining desain tradisional jinis suku kasebut, desain sing kuat lan apik banget sing diilhami dening salah sawijining raja ing segara.

Apa sampeyan pengin ngerti apa tegese tato iki lan sambungan sing jero maori karo kewan iki? Waca terus kanggo ngerteni!

Maori lan hiu, hubungan kuno

Hiu Lengan Maori

Wong Maori ora diwatesi kanggo mburu lan mangan hiu, nanging duwe hubungan khusus karo wong-wong mau, amarga dheweke nganggep roh wali. Saben kulawarga, nyatane, nganggep dheweke duwe semangat hiu sing nglindhungi dheweke. Dheweke uga ngurmati dheweke nganti para prajurit pengin padha lan mati "kaya hiu putih" sajrone perang.

Uga, dheweke duwe akeh legenda sing ana gandhengane karo hiu. Contone, dheweke percaya manawa Bima Sakti minangka hiu sing diwenehake dening demigod Maui ing langit Utawa, yen kayune kecep ing segara, dheweke ngundang hiu kanggo nggawa dheweke kanthi aman menyang pantai.

Kepiye cara nggunakake tato iki?

Hiu Maori Gedhe

Tato hiu Maori, kanggo sesambungane karo para warga, minangka pilihan sing apik kanggo desain anyar. Saliyane nyebutake kewan galak kasebut, sampeyan uga kudu milih akeh spesies: mako, hammerhead, ...

Amarga gaya suku, desain karo kewan iki bakal katon apik banget ing warna ireng lan putih lan garis-garis tebal. Sampeyan uga menarik nggunakake pola Maori sing rumit lan njupuk kauntungan saka papan ing awak sing bakal dilebokake supaya desain "mili" lan urip maneh. Pungkasan, disaranake milih desain kanthi ukuran tartamtu, saengga garis kasebut ora bisa gabung siji-sijine kanthi suwe lan bisa terus ngrancang desain kanthi rinci.

Kandhani, apa sampeyan duwe desain tato hiu Maori? Apa sampeyan ngerti maknane? Elinga marang kabeh sing dikarepake ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.