Tato ing lengen wanita

teratai

Tato ing wilayah lengen saiki dadi tren, Kaloro pria lan wanita. Nganti saiki, dheweke dianggep tato beresiko amarga area awak sing dimaksud. Iki tato sing angel banget kanggo didhelikake, utamane ing wulan panasNanging, saya umum yen ndeleng wanita kanthi desain kabeh jinis ing area awak kasebut.

Sing apik banget kanggo tato kasebut yaiku sing narik kawigaten lan katon sampurna. Yen sampeyan nganggep sampeyan wanita sing wani lan ing pangertene, rada mbrontak, tato ing area lengen cocok kanggo sampeyan. Banjur, kita menehi sawetara ide supaya sampeyan bisa nampilake desain sing paling disenengi lan paling dikarepake ing lengen ngisor.

Flores

Kembang minangka tato sing sampurna kanggo wanita apa wae. Iki cukup feminin lan iku cocog kanggo nyandhang ing area forearm. Amarga wiyar wilayah kasebut, wanita bisa milih kembang siji utawa njupuk macem-macem buket kembang sing mbungkus kabeh lengen lengen. Yen sampeyan milih desain warna-warni, desaine sampurna nalika nyandhang, utamane ing mangsa panas.

Catcher Impen

Tato liyane sing paling umum ing antarane sektor wanita yaiku dreamcatcher. Simbolisme utawa makna nuduhake nglindhungi wong saka energi sing ala. Dheweke minangka desain simbolisme sing apik lan sampurna ing lengen lengen. Thanks kanggo posisi lengen, dheweke menehi perasaan yen lagi nggantung lan ngidini rincian akeh.

 

kembang

Tembung utawa ukara

Tembung utawa tembung minangka klasik ing jagad tato. Biasane duwe makna khusus kanggo wong sing mutusake njupuk ing kulit. Wilayah forearm cocok kanggo iki, yaiku frase katresnan, tembung sing nduweni makna apik utawa tanggal khusus kanggo wanita sing dimaksud.

Srengenge lan rembulan

Pilihan liyane sing apik kanggo lengen yaiku srengenge lan rembulan. Sampeyan bisa melu ing lengen utawa nggawe srengenge dadi siji lan rembulan ing sisih liyane. Yen dheweke tato kanthi kapisah, rembulan nuduhake kewanitaan lan kesuburan. Ing kahanan srengenge, tato bisa nglambangake kekuwatan, optimisme lan perjuangan ing urip iki.

Yen sampeyan milih milih loro ing tato sing padha, dheweke nglambangake keseimbangan sing sampurna ing antarane loro cagak sing ngelawan, kaya sing apik lan ala utawa awan lan wengi. Tato simbolisme sing cocog banget ing area lengen wanita.

Mandala

Mandala minangka simbol budaya Hindhu sing biasane ditato ing macem-macem bagian awak, kayata lengen ngisor. Mandala nglambangake keseimbangan sing sampurna ing antarane pikiran lan awak. Mandala cukup apik banget lan rincian lengkap supaya sampeyan bisa nganggo kanthi seneng.

tato-kembang-frasa-kulawarga-lengen tangan

Kembang teratai

Kembang teratai minangka tato sing sampurna kanggo wanita sing wani sing ora preduli karo wong sing ndeleng tatune. Kaya dene mandala, kembang teratai kebak pralambang lan makna.

Makna tato iki bakal beda-beda gumantung karo warna sing dipilih lan cara nyelehake kelopak. Kembang teratai tegese katrampilan wong bisa ngatasi alangan lan teka karo kebahagiaan lengkap.

Iki minangka sawetara conto tato sing bisa ditemokake ing lengen sampeyan. Elinga, iku bagean awak sing bisa katon, luwih-luwih ing wulan sing panas lan cuaca sing apik. Kosok baline, saben-saben wanita sing mutusake lengen klambi lan bisa nganggo tato kanthi teges sing apik uga apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.