Tato Ironman, entuk inspirasi saka Tony Stark

Tato Ironman

(Fuente).

Nganti sawetara taun kepungkur, a tato Ironman mesthi bakal dikenal karo para penggemar Iron Man. Nanging dina iki, amarga film alam semesta Marvel, tabel wis malih lan waja emas lan abang saka pahlawan super bisa dingerteni dening kabeh wong.

Lan untunge amarga Tony menehi hadiah sawetara momen sing paling nyenengake kanggo cine taun-taun pungkasan. Mangkene carane inspirasi saka tato!

Karisma Stark, ora bisa dikalahake ing tato

Tato Komik Ironman

(Fuente).

Sugih, umuk, cerdas, sugih, lucu lan… jarene sugih? Yen sampeyan ana ing kene, sampeyan bakal ngerti ciri jutawan paling heroik ing jagad komik lan bioskop. Nanging, Kepiye sampeyan nggawe tato ing tato?

Pilih niru gaya komik. Kanthi sketsa sampeyan bisa nggunakake Ironman kanthi gerakan, wayahe pas kanggo nuduhake pria ing waja kanthi dedeg piadeg, tumindak ...

Potret sing dudu Rembrandt

Sanajan sampeyan ora bisa nuduhake karakteristik pahlawan favorit sampeyan ing tumindak, nanging milih potret kanthi rinci banget. Aja mikir iku tugas sing gampang sanajan Tony ndhelik ing waja: sampeyan butuh seniman sing ngerti cara ngirim kamanungsan pahlawan super liwat cahya waja.

Kumpulan foto Avengers kumpul!

Tato Kelompok Ironman

(Fuente).

Bareng ora rame, yen tato Ironman ora pati ngerti karo sampeyan, sampeyan bisa milih desain sing ditampilake karo geng liyane, kayata Thor, Kapten Amerika, Janda Ireng, Black Panther, Hulk, Spider-man .. . Manfaatake warna kostum lan karaktere kanggo nggayuh desain dinamis lan Avenger satus persen.

Ora ana sing ngalah cuqui

Amarga ayo ndeleng, Ironman bakal angel banget, lan Tony Stark uga, nanging dheweke wis menangake ati cilik amarga dheweke uga duwe. Dadi, kenapa ora golek desain sing nggawe dheweke dadi karakter sing ditresnani?

Apa sampeyan wis inspirasi karo tato Ironman sabanjure? Kandhani kabeh sing dikarepake ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.