Artine tato jangkar

tato jangkar

Yen ana tato sing duwe akeh arti kanggo sing nggawe tato, mesthine yaiku tato jangkar. Tato iki cocog kanggo wanita lan pria, lan desain, warna lan papan sing sampeyan pengin entuk tato simbol iki bakal gumantung karo selera pribadi sampeyan. Ana akeh desain sing ana lan bakal gumantung karo selera lan minat sing sampeyan pilih siji utawa liyane.

Tato jangkar uga bisa beda-beda artine, gumantung karo apa sing pengin dituduhake nganggo tato utawa uga gumantung karo apa tegese jangkar kanggo sampeyan. Jangkar bisa uga tegese sampeyan dadi kenangan yen ana wong sing nduwe jangkar, Iki bisa uga tegese ana prekara sing penting kanggo sampeyan utawa sampeyan uga pengin tegese kaya sejatine.

tato jangkar

Ing segara sing angel, jangkar bisa dadi papan perlindungan pungkasan para pelaut, muga-muga bisa dadi luwih apik. Tato jangkar bisa duwe macem-macem makna, kabeh kalebu karakteristik pelaut lan sing bisa dirasakake ing saben dinten. Sawetara makna sing sampeyan seneng utawa nggawe sampeyan rumangsa ikatan khusus karo elemen iki yaiku:

  • Lealtad
  • Pengabdian kanggo kabecikan sing luwih gedhe
  • Honor
  • Stabilitas lan keamanan
  • Pengarep
  • Perlindhungan
  • Kaslametan
  • Ilustrasi

tato jangkar

Sanajan ana jangkar ing desain tato umume nuduhake stabilitas lan kasetyan, kanthi nggabungake macem-macem elemen menyang desain sampeyan, sampeyan bisa ngowahi makna tato minangka simbol kasetyan budaya utawa organisasi tartamtu. Sampeyan uga bisa beda-beda gumantung saka apa sing pengin dituduhake miturut kahanan pribadi sampeyan utawa apa tegese jangkar kasebut.

Yen sampeyan duwe tato jangkar lan pengin ngirim foto utawa menehi katrangan marang tato kasebut, aja ragu-ragu!

Jinis tato jangkar

Kanggo pasangan

Bener yen tato jangkar bisa duwe macem-macem makna, amarga ora diselehake ing posisi tartamtu. Nanging nalika ngomong babagan tato kanggo pasangan lan nuduhake umume, sampeyan kudu menehi prioritas kanggo tartamtu. Siji sing nglambangake kekuwatan lan daya tarik. Amarga yen sampeyan lagi tresna, sampeyan pengin duwe mitra ing sisihane lan nggawe sesambetan sing kuat. Ana prekara sing tenan dadi jangkar, supaya prau tetep aman, cedhak lan ora bisa dipindhah.

tato jangkar pasangan

Minimalis

Cetha yen konsep minimalis uga bisa ditemokake ing antarane tato jangkar. Konsep sing ndadekake kita bisa ngobrol babagan desain elegan lan sederhana. Dheweke ora butuh tambahan liyane supaya bisa sukses lan menehi kabeh simbolisme sing dibutuhake. Ing tato minimalis dheweke nemtokake ukuran cilik kabeh kekuwatan lan stabilitas sing ora pengin ditularake. Dheweke uga bisa dipasang ing bagean awak sing luwih tuwa lan luwih tuwa, sampeyan bisa ngiringi tambahan kaya jantung cilik. Apa ide sing apik ora?

tato jangkar cilik

Jangkar cilik

Sanajan wis kasebut, dheweke mesthi katon apik, jangkar cilik iku biasane pilihan liyane kanggo kabeh awak. Amarga ukurane cilik, bagean kulit bakal seneng nampa. Mula kanthi tato ukuran iki, kita uga bisa nuduhake pralambang. Sanajan sejatine jinis desain kasebut biasane ditemokake ing papan strategis kayata tungkak utawa pergelangan tangan.

tato jangkar lan kemudi

Jangkar lan kemudi

Uni jangkar lan kemudi uga minangka desain favorit kanggo pasangan. Sanajan bisa uga ora kanggo kabeh, ya kanggo mayoritas. Amarga sebab apa? Amarga rudder nuduhake wong sing biasane nuntun pasangan kasebut utawa kepala mikir. Kosok baline, jangkar yaiku sapa nglambangake dhukungan kanggo pasangan kasebut lan uga keamanan utawa kasetyan. Yaiku, kalorone bisa nglengkapi siji liyane, sanajan bisa uga tegese tegese rada landhep.

tato jangkar sekolah lawas

School lawas

Gaya tradisional Amerika sing dijaga nganti saiki. Werna sing kandel lan desain tema laut padha dadi urutaning dina. Sanajan sejatine dina iki kita bisa ndeleng akeh tato sing wis diadaptasi, kita tetep tetep nganggo rincian segara. Amarga alasan iki, nalika ngomong babagan tato sing jembar, ora bisa dilalekake yen kita mikir babagan desain sing paling warna, garis paling kandel lan detail sing ana.

Jangkar kanthi tato kembang

Karo kembang

Iki minangka salah sawijining detail sing paling akeh nalika ngomong babagan tato kanthi jangkar. Kembang, saliyane makili kaendahan, uga sinonim karo katresnan. Dadi makna iki ditambahake ing stabilitas lan keamanan jangkar. Kita bakal ndeleng kepiye desain nyedhiyakake serangkaian kembang, kanthi warna lengkap, sing ngemot jangkar sing dimaksud.

jeneng jangkar tato

Karo jeneng

Nalika kita pengin ngrujuk marang wong sing dikasihi, ora ana sing jenenge nyelehake ing saben tato. Ing kasus iki, yen ngomong babagan tegese, kita bakal nindakake kaya simbol dateng, katresnan lan kalanggengan. Mula jenenge wong sing wis tilar donya uga dadi protagonis. Jinis uni kekal tumrap wong sing kita tresnani.

tato jangkar kompas

Kanthi kompas

Kaya jangkar, kompas minangka elemen dhasar ing antarane para plancong. Ing kasus iki, kita bakal nemoni opsi sing menehi makna perlindungan. Bantuan ekstra sing bakal nuduhake cara paling apik maneh, dibandhingake karo stabilitas jangkar. Liyane saka serikat pekerja sing sampurna nganggo tato.

Karo kupu-kupu

Sanajan kupu-kupu uga nglambangake kamardikanIng prekara iki, lan kanthi mbukak jangkar, kita luwih bakal simbolisme pangowahan. Tanpa lali yen kaendahan uga bakal dadi makna liyane. Iki uga minangka simbol kepercayaan, saengga ngidini kita pamer desain sing paling apik ing tinta ireng utawa finish warna sing kebak.

Papan kanggo njupuk tato jangkar

Driji

Tanpa mangu-mangu, driji mesthi dadi ide sing cocog nganggo tato. Apamaneh nalika kita pengin nganggo sing wicaksana. Jangkar bisa katon ing sisih ngisor driji, kaya cincin, lan ing sisih driji. Desain kanggo kabeh wong sing nggawa simbolisme sing padha kaya sing wis diandharake.

tato jangkar minimalis

Tungkak sikil

Liyane saka bagéan awak sing paling dituntut yaiku tungkak. Sanajan sejatine pancen akeh masarakat minangka papan sing angel banget nalika njupuk tato, wong liya ora mangu-mangu. Amarga maneh, kita ngomong babagan area sing wicaksana, kanggo tato sing luwih gampang. Ing kasus iki, sing duwe potongan minimalis cenderung akeh, nanging sejatine saben wong bisa nyipta miturut kekarepane.

Sadawane

Sanajan tato jinis iki duwe asal-usule segara, dheweke uga sing nyelehake desain ing sisih lengen. Kadhangkala, ing sisih ndhuwur, nanging ing pirang-pirang liyane katon tato jangkar ing lengen ngisor. Ing kasus iki, ukuran biasane luwih gedhe, kebak warna utawa desain nganggo mangsi ireng nanging digabung karo rincian liyane.

tato jangkar gulu

Kaler

Area gulu utawa posterior ing gulu minangka rong bagean kanggo nganggo jinis tato iki. Desain liyane saya akeh lan ing kasus iki, umume padha uga duwe ukuran medium utawa cilik. Apamaneh nalika sampeyan isih ora duwe tato ing wilayah kasebut.

Gambar: Pinterest, tattoo.bestpins.fun, www.tattooeasily.com, tattoo.tzcnapps.com, archzine.es


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.