Tato mawar lan keris: koleksi desain

Dodo uga dadi papan sing cocog kanggo tato iki

Nggolek ide kanggo tato sabanjure? Yen sampeyan mikir apa a tato anyar kanthi gaya Old School, kita duwe proposal sing apik banget sing bakal narik kawigaten sampeyan.

Babagan babagan tato mawar lan keris. Campuran rong unsur sing misuwur banget ing antarane para penggemar tato klasik. Kita wis ngolah loro tato kanthi kapisah, saiki kita bakal nglumpukake kombinasi kalorone lan menehi katrangan babagan tegese lan ide supaya desain sampeyan unik. Dadi terus maca!

Makna tato mawar lan keris

Slash aul lan ati pierced, katresnan kaulungake

(Fuente).

ing tato mawar lan keris duwe simbolisme sing cukup menarik amarga tegese keris lan mawar kasebut digabung. Kita kudu nganalisa kanthi kapisah makna saben elemen sing nggawe tato sing menarik lan apik iki.

Tegese tato keris

Akeh desain nganggo keris lan mawar

(Fuente).

Tato keris nggambarake simbol sing ana gandhengane karo pangorbanan. Lan cukup kanggo nyawang mburi. Ana pirang-pirang budaya sing nggunakake keris minangka "alat" sing penting banget kanggo ritual pangurbanan kewan utawa manungsa. Mula, wong-wong sing mutusake nggawa keris ing awake, nuduhake yen dheweke bisa ngatasi kahanan sing rumit banget sing nandhani eksistensine. Dagger, ing tangan liyane, bisa uga nglambangake pengkhianatan (aja lali, contone, ekspresi kaya "nyuduk" sing tegese paling kiasan). Ana uga sawetara artikel sing wis diwenehake ing Tatuantes kanggo tato keris.

Makna tato mawar

Tato tradisional ing lengen kanthi mawar lan daha

(Fuente).

Saliyane, lan kaya sing wis dibahas ing artikel sadurunge, Tato mawar bakal beda-beda artine, gumantung karo warna kembang kasebut dhewe. Contone, mawar kuning digandhengake karo rasa seneng lan rasa seneng, dene mawar alami minangka simbol katresnan lan romansa. Dheweke uga wis biasa hubungane karo urip, katresnan lan uga seksualitas, luwih-luwih yen kembang seger. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan tegese tato mawar Aku nyaranake sampeyan ndeleng kiriman sadurunge.

Mawar lan keris bebarengan

Tinta fluoresensi asring nyorot desain iki

(Fuente).

Saiki kita wis ngerti tegese barang loro kasebut kanthi kapisah, ayo dideleng bebarengan. A) Ya, tato mawar lan keris biasane nglambangake dualitas urip: mawar nggambarake wektu sing nyenengake, rasa seneng, urip lan kaendahan, dene keris minangka simbol wektu sing angel banget lan uga sisih sing peteng, insidious lan tajem.

Desain asli kanthi tangan sing nyekel keris

(Fuente).

Dheweke uga bisa digunakake minangka a simbol pengkhianatan, sing jelas diwakili keris, lan kanthi corak tresna dening mawar, kiasan katresnan romantis.

Desain sing apik lan rinci ing sikil

(Fuente).

Salajengipun, yen keris nusuk mawar (apamaneh yen diiringi sawetara tetes getih) tegese corak anyar sing "sisih peteng" (keris) ngalahake urip (mawar).

Gagasan tato nganggo mawar lan keris

Desain asli nganggo keris lan mawar

(Fuente).

Sabanjure, kita bakal menehi sawetara ide supaya tato mawar lan keris unik. Sampeyan bakal bisa ndeleng, kajaba gaya tradisional, sing uga paling populer, ana macem-macem motif lan gaya liyane.

Tato keris lan mawar klasik

Belati sing nusuk mawar nyorot unsur peteng maknane

(Fuente).

Salah sawijining bentuk tato paling klasik yaiku gaya sing nggunakake gaya tradisional. Kanthi nggunakake garis-garis tebal lan warna-warna buram, iku gaya sing katon apik ing tato iki.amarga bisa ngeterake kekuwatan desain, lan nyorot kaloro elemen kasebut kanthi kapisah, luwih-luwih yen warna peteng digunakake kanggo keris lan abang sing padhang kanggo kembang mawar.

Belati kanthi mawar jambon

(Fuente).

Dagger banjur wungu ing sisih mburi

Belathi sing nggumunake lan tato mawar ing mburi

Yen sampeyan pengin desain sing amba, mburi dadi papan sampeyan. Sanajan bisa uga desain vertikal, amarga bentuk keris, yen ukurane gulu pinunjul lan mudhun bakal katon apik. Yen sampeyan pengin menehi volume luwih akeh, coba delengake godhonge, kaya ing foto, supaya luwih akeh papane. Iki minangka papan sing tato realistis sing rinci banget uga apik banget.

Tato kanthi mawar, jantung lan keris

Ati, mawar lan keris mesthi bebarengan

Ati minangka salah sawijining elemen sing paling akeh digabungake karo keris lan mawar, amarga umume nglambangake pengkhianatan lan kuciwa. Kembang mawar duwe tugas, ing desain kasebut, supaya alus alus (saliyane iku uga kanca sing biasa): sanajan jantunge wong kasebut wis dikhianati, dheweke isih tetep ngerteni kaendahan urip.

Tato ireng lan putih

Tato ireng lan putih bisa ditindakake kanthi ukuran sing luwih cilik

Kanggo tutul sing luwih dramatis, goleki desain ireng lan putih. Iki uga katon apik ing gaya tradisional utawa uga gaya sing sederhana. Kanthi nggunakake warna kasebut, bakal ndhukung desain sing luwih cilik, nggawe paling cocog kanggo sing ora pengin potongan sing gedhe banget.

Tato ireng lan putih ing dada

Tato lengan nganggo keris lan mawar

Tato ing lengen klambi kanthi desain liyane

Dagger lan mawar, minangka desain klasik, uga diiringi desain liyane. Ing foto kasebut, yaiku tato sing nutupi kabeh lengen klambi kanthi potongan cilik utawa kurang, nanging kabeh ngetutake gaya tartamtu lan kanthi palet warna umum, saengga ora bisa bentrok.

Panther, keris lan mawar

Tato dikombinasikake karo panther, keris lan mawar

Yen sampeyan seneng karo sing luwih agresif, sampeyan uga bisa milih ngancani keris lan mawar kewan sawetara. Sanajan ing kasus iki panther dipilih, ula uga umum banget, lan ratu liyane ing tato paling klasik. Elinga yen gumantung karo kewan sing sampeyan pilih, tegese tato bakal beda, amarga bakal ana gandhengane.

Dagger, wanita wungu lan realistis

Kadhangkala keris lan mawar dudu protagonis potongan kasebut

(Fuente).

Ana kasus liyane sing tato mawar lan keris dudu protagonis, nanging luwih seneng ngubungi potongan liyane. Iki minangka desain sing digawe dening seniman tato lan nghias skateboard, sanajan bisa digawe ing kulit sapa wae. Ing kene wanita kasebut minangka protagonis sejati kanggo desain lan mawar lan belati, sanajan penting kanggo makna pungkasan saka potongan kasebut, tetep tetep ana ing latar mburi.

Tato kembang keris lan bunga sakura

Keris kanthi kembang sakura

(Fuente).

Pungkasan, Kita ora bisa lali, saliyane mawar, ana akeh kembang liyane sing bisa katon apik nganggo keris.. Apamaneh yen sampeyan seneng karo gaya Jepang, sampeyan bisa milih kembang khas Jepang (ing desain iki, wit ceri dipilih, sanajan bisa uga kembang krisan, kembang plum ...) lan keris samurai.

Keris, mawar lan kupu-kupu, desain modern banget

(Fuente).

Muga-muga sampeyan seneng artikel iki ing tato mawar lan keris. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kaya ngono? Apa tegese ing kasus sampeyan? Gaya apa sing sampeyan pilih? Elinga yen sampeyan bisa menehi komentar babagan komentar!

Foto Tato Mawar lan Dagger


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Claudia ngandika

    Dheweke apik banget