Tato bungkuk, sederhana lan elegan

Tato pakis realistis

Tato Fern minangka alternatif sing paling apik yen sampeyan golek tetanduran sing beda kanggo tato. lan iku banjur duwe teges endah. Yen sampeyan pengin adoh saka sampeyan klasik tato mawar, kembang teratai utawa kembang aster, pakis minangka ide sing apik. Kajaba iku, kita bisa ngemot jinis tato iki ing kategori tato minimalis sing wis kasebut ing luwih saka siji kesempatan.

Lan apa umume wong sing arep nggawe tato pakis, milih tato kanthi warna ireng, sederhana lan entheng banget. Cekake, tato sing elegan lan sederhana. Cocog kanggo pria lan wanita. Nanging apa tegese tato pakis? Kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke duwe arti sing apik sing bakal nganjurake sampeyan njupuk ing kulit. Sabanjure, kita bakal ngomong babagan tegese tanduran sing kepengin weruh iki lan kita bakal menehi sawetara ide kanggo inspirasi sampeyan ing desain sabanjure.

Pakis, jinis tanduran sing apik banget

Pakis duwe makna negara

Pakis dibedakake karo jinis tanduran sing aneh banget, tanpa wiji utawa kembang, sing ngasilake spora. Spora disimpen ing kanthong sachet, diarani sori, ing sisih ngarep godhong tanduran. Nalika waktune teka, sawise mateng, sori mbukak lan spora diluncurake.

Tato pakis sing sederhana ing lengen

Umume tuwuh ing wilayah sing lembab banget lan ana macem-macem jinis. Sing paling umum duwe lading wilah, sanajan ana sawetara agul-agul sing luwih cilik lan ora nganggo agul-agul, nanging gagangé kaya gagang biola. Tanduran godhong-godhongan ijo, sing tuwuh ing undergrowth, kanthi warna wiwit ijo tuwa nganti zamrud sing kuat.

Makna tato Fern

Desain nganggo pakis lan berlian

(Fuente).

Fern duweni konotasi gaib sing gumantung saka budaya sing populer. Kaya dene tetanduran liyane kayata semanggi, pakis diarani kualitas kanggo narik kabegjan lan kasugihan kanggo kabeh wong sing duwe. Kajaba iku, pakis ing omah minangka ide sing apik banget amarga ing pirang-pirang budaya, dheweke ujar manawa menehi perlindungan kanggo omah dhewe lan kanggo wong-wong sing manggon ing omah kasebut.

Suku lan legenda

Tato pakis kaya keseimbangan

(Fuente).

Uga dikomentari Tanduran iki digunakake dening sawetara suku kanggo nglawan roh jahat. Malah, saka apa sing wis dakwaca, pakis minangka tanduran sing narik udan, sanajan ing aspek iki ora kaget, amarga sampeyan mung kudu ndeleng ing wilayah lan ing iklim apa tanduran iki ditemokake.

Tato Fern bisa dadi gampang banget

Pakis uga ana gegayutane karo legenda Slavia, kalebu sing paling misuwur, yaiku negesake yen mung mekar ing wayah wengi paling cedhak taun. Legenda ngandhakake yen sampeyan nemokake kembang pakis (ana sing angel banget, nyatane mokal!) Sampeyan bakal begja sajrone urip sampeyan.

Pakis gabungke karo kembang liyane

Nanging legenda liyane, Finlandia kaping iki, ujar manawa sampeyan nemokake kembang pakis sampeyan bakal ora bisa katon lan lelungan menyang papan sing bandha ngenteni sampeyan dikelilingi wisps...

Pakis ing jaman Victoria

Pakis minangka tanduran kuna banget lan nduweni makna oyot ing jaman kuna

Pungkasan, Sampeyan kepengin weruh yen ing jaman Victoria, ana mode sing ana gandhengane karo pakis ing endi kabeh jinis dekorasi (saka keramik, kain, buku lan uga patung) kanthi jinis tanduran, apa sejatine, garing utawa digambar. Tren iki nyebabake pasinaon sing jero lan sawetara ilustrasi apik ing karya sing ana gandhengane karo jinis tanduran iki.

Gagasan tato Fern

Pakis sederhana kanthi desain bunder

(Fuente).

Kaendahan pakis, lan macem-macem, bisa menehi akeh ide saengga desain kami unik lan asli. Mangkene sawetara ide sing diarepake sampeyan migunani:

Tato Fern ing sisih mburi

Pakis, apike yen simetris, katon ing sisih mburi gedhe

Sisih mburi minangka salah sawijining papan paling apik sing bisa ditato kanthi apik. Géomètri glathi katon apik ing sisih mburiKajaba iku, sampeyan bisa muter godhong ijo sing ijo tuwa lan kemerahan saka batang kasebut. Lan sampeyan bisa milih gaya sing luwih nyata, kaya sing ana ing foto, utawa milih sentuhan cat banyu, kanthi warna ireng lan putih ...

Tato paku abang ing sisih mburi

(Fuente).

Pakis suku

Tato pakis suku asli banget

Mesthi wae iki minangka salah sawijining kombinasi paling penasaran sing bakal ditemokake. Pakis bisa dhewekan utawa diiringi, sanajan penting, supaya tanduran bisa katon lan bisa dingerteni, sampeyan seneng karo DJ ing foto: misahake godhong siji-siji, kanggo njaga bentuk sing anggun lan segi telu.

Pakis minangka sekunder

Fern karo akeh kembang

Kadhangkala pakis dudu protagonis tato, nanging bisa digunakake minangka artis tamu. Ing latar mburi, amarga bentuke, bisa menehi akeh dolanan warna utawa ireng lan putih, yaiku pelengkap sing sampurna kanggo nambah tanduran sing sampeyan pilih minangka protagonis.

Pakis sing gampang ing bangkekan

Godhong pakis katon apik ing panggonan kaya lengen amarga bentuke

Apa kita wis ujar manawa bentuk pakis sing cocog kanggo tato? Kesederhanaan uga cocog kanggo tato kaya ing foto. Kalorone menehi perasaan lan gerakan sing hebat banget. Pilih pakis klasik utawa pilih godhong sing bunder luwih akeh lan batang wit anggur kanggo owah-owahan.

Pakis sing gampang banget ing bangkekan

Pakis nyata

Pakis sing nyata banget

Tanpa mangu-mangu, raja tato pakis minangka sing adhedhasar desain realistis saka tanduran iki. Nanging, sanajan realistis, aja nganti menehi sentuhan sing beda supaya luwih seni, kayata sentuhan warna banyu utawa blur, kaya sing ana ing foto. Sampeyan bisa uga inspirasi saka ilustrasi Victoria lawas sing wis dibahas sadurunge kanggo sentuhan kuno.

Diiringi tanduran liya

Fern karo potongan liyane katon apik

Desain sing rada beda karo pakis minangka sekunder sing sadurunge wis dakkandhakake yaiku nggabungake karo tanduran liyane. Dadi, sawetara desain cilik digabung, kanthi pinunjul sing padha, ing papan sing padha (ing kasus iki, lengen, sanajan bisa uga sikil, gulu ...), kaya potongan teka-teki, kanggo menehi estetika modern lan estetis. asli.

Fern karo henna

Fern digawe nganggo inai

Kita ora bisa lali babagan pakis henna. Sampeyan bisa entuk tato kanthi cara iki lan uga inspirasi. Kaya sing sampeyan ngerteni, desain henna sing rumit lan alus katon apik karo pakis, lan ngidini sawetara desain sing apik banget, sing luwih rumit lan kanthi gaya sing luar biasa.

Godhong pakis kanthi stensil

Muga-muga sampeyan wis kasengsem karo tegese tato pakis lan wis diwenehi sawetara ide kanggo tato sabanjure. Kandhani, apa sampeyan duwe tato kanthi gaya iki? Apa ana sing paling disenengi? Apa sampeyan mikir duwe ide? Elinga yen sampeyan bisa ngandhani apa sing sampeyan karepake, amarga iki, sampeyan mung kudu menehi komentar!

Foto Tato Fern


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.