Tim editorial

Tatuantes minangka situs web Blog Aktualidad. Situs web kita darmabakti kanggo jagad seni awak, utamane kanggo tato nanging uga tindikan lan bentuk liyane. Kita ngusulake desain asli nalika arep menehi kabeh informasi babagan cara nggawe tato, perawatan kulit, lsp.

Tim editorial Tatuantes digawe saka hasrat babagan jagad tato lan seni awak seneng nuduhake pengalaman lan ilmu karo sampeyan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean, aja ragu-ragu nulis liwat formulir iki.

Penyunting

  • Mari carmen

    Sejarawan seni seneng banget babagan karya ing kulit, lan makna sing paling jero. Iki minangka seni kuno sing narik kawigaten wong amarga simbolisme lan malah menehi sifat gaib wiwit jaman kuna. Nemokake macem-macem gaya lan teknik pancen nggumunake, mula aku miwiti petualangan nulis babagan iki.

Mantan editor

  • Antonio Fdez

    Wis pirang-pirang taun aku kepengin banget babagan tattoos. Aku duwe macem-macem gaya. Klasik tradisional, Maori, Jepang, lsp. Mula, muga-muga sampeyan seneng karo apa sing bakal dakkandhakake babagan siji-sijine.

  • Nat Cherry

    Penggemar gaya neo-tradhisional lan tato langka lan aneh, ora ana barang kaya crita ing mburi. Amarga ora bisa nggambar apa-apa sing luwih rumit tinimbang boneka tongkat, aku kudu tetep maca, nulis babagan dheweke ... lan mesthi wis daklakoni. Bawa bangga nganggo enem (cara pitu) tato. Nalika sapisanan nggawe tato, aku ora bisa ndeleng. Pungkasan, aku turu ing gurney.

  • Maria Jose Roldan

    Ibu tato, guru pendhidhikan khusus, psikopedagog lan semangat nulis lan komunikasi. Aku seneng tato lan saliyane nganggo ing awak, aku seneng nemokake lan sinau babagan iki. Saben tato ngemot makna sing didhelikake lan crita pribadi ... sing kudu ditemokake.

  • Susana godoy

    Amarga aku isih cilik, aku yakin yen tugasku dadi guru, nanging uga bisa ditindakake, bisa uga digabung karo karepku liyane: Nulis babagan jagad tato lan tindikan. Amarga iku ekspresi utama kanggo nggawa kenangan lan momen sing ana ing kulit. Sapa wae sing dadi siji, mbaleni lan dakkandhani saka pengalaman!

  • Alberto Perez

    Aku seneng banget babagan tato. Gaya lan teknik sing beda-beda, sejarahe ... Aku seneng banget babagan kabeh, lan ana sing nuduhake nalika aku ngomong utawa nulis.

  • Sergio Gallego

    Aku minangka wong sing seneng banget babagan tato. Ngerti babagan sejarah, tradhisi, lan cara ngrawat dheweke minangka hobi sing dak tresnani. Lan uga nuduhake ilmu supaya sampeyan bisa nikmati.

  • Diana Millan

    Aku lair ing Barcelona sawetara telung puluh taun kepungkur, cukup suwe kanggo wong sing penasaran lan rada gagabah kanggo seneng sinau babagan tato lan pentinge budaya global. Kajaba iku, sampeyan wis ngerti manawa "ora ana risiko ora nyenengake, ora ana rasa lara" ... Yen sampeyan pengin ngerti babagan tato, muga-muga sampeyan seneng karo artikelku.

  • Ferdinand Prada

    Hobi favoritku yaiku tato. Saiki aku duwe 4 (meh kabeh geek!) Lan kanthi gaya sing beda. Aku bakal terus nambah jumlah nganti ngrampungake ide sing dakpikirake. Uga, aku seneng ngerti asal usul lan makna tato.